Search:

Tag: xubuntu 10.10

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [xubuntu] Rosewill rnwd-n1502ube usb wifi dongle

    Started by Nukester, April 22nd, 2013 05:45 PM
    rosewill, wireless, xubuntu 10.10
    • Replies: 6
    • Views: 1,135
    Last Post: April 25th, 2013 03:30 PM
    by marvselby  Go to last post
  2. [SOLVED] Trying to install...

    Started by anichols, December 3rd, 2012 04:10 PM
    bios, live usb, secure boot, toshiba, xubuntu 10.10
    • Replies: 2
    • Views: 933
    Last Post: December 3rd, 2012 04:25 PM
    by anichols  Go to last post
  3. [xubuntu] access HDD in xubuntu 10.10 persistent live usb?

    Started by joeyjoejoejunior, March 4th, 2012 11:22 PM
    hard drive, live cd, live usb, xubuntu, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 448
    Last Post: March 4th, 2012 11:22 PM
    by joeyjoejoejunior  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [xubuntu] left-handed mouse configuration in xubuntu 10.10?

    Started by joeyjoejoejunior, March 3rd, 2012 09:54 PM
    left handed, mouse, trackpad, xubuntu, xubuntu 10.10
    • Replies: 1
    • Views: 589
    Last Post: March 4th, 2012 06:42 PM
    by TeoBigusGeekus  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [xubuntu] switch left and right mouse buttons in xubuntu 10.10?

    Started by joeyjoejoejunior, February 26th, 2012 10:31 PM
    mouse, persistence, remapping, xubuntu, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 698
    Last Post: February 26th, 2012 10:31 PM
    by joeyjoejoejunior  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [xubuntu] VMware with xubuntu

    Started by kamo2x, February 2nd, 2012 04:22 PM
    flashing, ubuntu 11.10, vmware player, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 918
    Last Post: February 2nd, 2012 04:22 PM
    by kamo2x  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [xubuntu] Sound not working Xubuntu 10.10

    Started by jd3v3n3y, November 27th, 2011 05:54 AM
    sound not working, xubuntu, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 625
    Last Post: November 27th, 2011 05:54 AM
    by jd3v3n3y  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [xfce] installing xubuntu gives a black screen, both from cd and usb, 64 and 32

    Started by sowdust, October 24th, 2011 07:51 PM
    black screen, installation blank screen, xubuntu 10.10
    • Replies: 2
    • Views: 2,531
    Last Post: October 25th, 2011 08:07 PM
    by sowdust  Go to last post
  9. [xubuntu] Office Suite

    Started by Orcris, July 30th, 2011 09:24 PM
    gnome office, libreoffice, office suites, xfce, xubuntu 10.10
    • Replies: 5
    • Views: 1,805
    Last Post: July 30th, 2011 10:14 PM
    by jerrrys  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [xubuntu] weird sound issue (xubuntu 10.10)

    Started by muzit, June 15th, 2011 01:12 PM
    sound, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 525
    Last Post: June 15th, 2011 01:12 PM
    by muzit  Go to last post
  11. [all variants] iPhone 4.3 working in 10.10

    Started by sudo panda, June 15th, 2011 10:14 AM
    iphone 4.3 ubuntu 10.10, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 292
    Last Post: June 15th, 2011 10:14 AM
    by sudo panda  Go to last post
  12. [xubuntu] Xubuntu 11.04 upgrade error - no login prompt/ no login

    Started by shikarishambu, April 30th, 2011 03:03 PM
    thinkpad t22, upgrade, xubuntu 10.10, xubuntu 11.04
    • Replies: 1
    • Views: 1,003
    Last Post: May 2nd, 2011 05:41 AM
    by shikarishambu  Go to last post
  13. [xubuntu] Printer Problems with Xubuntu 10.10

    Started by Clyssus, April 13th, 2011 06:20 PM
    dell dimension 2400, lexmark x5650, pentium 4, xubuntu 10.10
    • Replies: 3
    • Views: 703
    Last Post: May 4th, 2011 02:10 PM
    by Clyssus  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [xubuntu] mounting a second hard drive

    Started by DanixVx, April 8th, 2011 11:25 PM
    hard drive, xfce, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 270
    Last Post: April 8th, 2011 11:25 PM
    by DanixVx  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [SOLVED] Streaming Own Media to Phone and Other Computers

    Started by Nasair, April 7th, 2011 12:58 AM
    streaming media server, xubuntu 10.10
    • Replies: 2
    • Views: 441
    Last Post: May 16th, 2011 08:40 PM
    by Nasair  Go to last post
  16. [SOLVED] RhythmBox & Banshee Rate Settings

    Started by Nasair, April 7th, 2011 12:53 AM
    banshee, rhythembox, xubuntu 10.10
    • Replies: 3
    • Views: 917
    Last Post: April 7th, 2011 05:07 PM
    by Nasair  Go to last post
  17. [SOLVED] Searching Files & Sharing Files

    Started by Nasair, April 6th, 2011 11:55 PM
    2 Pages
    1 2
    search and indexing, share file, stream media, xubuntu 10.10
    • Replies: 11
    • Views: 1,152
    Last Post: May 16th, 2011 08:38 PM
    by Nasair  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [xubuntu] Boot Splash Static

    Started by Rpdiddy, March 18th, 2011 01:08 AM
    boot, boot broken, green lines, static, xubuntu 10.10
    • Replies: 4
    • Views: 562
    Last Post: March 19th, 2011 12:20 AM
    by JKyleOKC  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [xubuntu] Firefox can't find the server - no longer able to access the internet

    Started by Rookie999, March 11th, 2011 04:33 PM
    firefox 3.6.10, server, wired auto ethernet, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 373
    Last Post: March 11th, 2011 04:33 PM
    by Rookie999  Go to last post
  20. [xubuntu] iTunes Library on server

    Started by punktilend, March 6th, 2011 11:56 PM
    imac, itunes, mac, server, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 927
    Last Post: March 6th, 2011 11:56 PM
    by punktilend  Go to last post
  21. [xubuntu] Intel 82852/855GM S-video TV Output Not Working

    Started by drewski3420, February 28th, 2011 01:34 AM
    intel, s-video output, xubuntu 10.10
    • Replies: 2
    • Views: 1,650
    Last Post: July 29th, 2011 03:07 PM
    by realzippy  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [xubuntu] Problems Logging into Xubuntu

    Started by Shallator, February 22nd, 2011 04:09 AM
    xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 316
    Last Post: February 22nd, 2011 04:09 AM
    by Shallator  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [xfce] Got problems with XFCE mixer

    Started by petemac65, February 20th, 2011 01:00 AM
    xfce4-mixer, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 499
    Last Post: February 20th, 2011 01:00 AM
    by petemac65  Go to last post
  24. [xubuntu] BBC Iplayer does.... nothing. how do I go about fixing it?

    Started by jezzah, February 10th, 2011 10:33 PM
    iplayer, xubuntu 10.10
    • Replies: 4
    • Views: 1,053
    Last Post: February 11th, 2011 09:19 AM
    by MickS  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [xubuntu] WG311v2+Xubuntu 10.10 configuration issues

    Started by dsdurkes, January 26th, 2011 09:39 PM
    wg311v2, wireless, xubuntu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 671
    Last Post: January 26th, 2011 09:39 PM
    by dsdurkes  Go to last post
Results 1 to 25 of 44
Page 1 of 2 1 2