Search:

Tag: wlan0

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Ubuntu 15.10 on HP ProBook 470 G1 wifi won't work

    Started by pikulskiy, March 8th, 2016 10:52 AM
    hewlett packard, ubuntu, wi-fi, wlan0
    • Replies: 5
    • Views: 658
    Last Post: March 8th, 2016 11:04 PM
    by jeremy31  Go to last post
  2. [ubuntu] No wireless extensions shown

    Started by indira2, February 7th, 2016 10:05 AM
    iwconfig, monitor mode, wlan, wlan0
    • Replies: 5
    • Views: 420
    Last Post: February 8th, 2016 12:44 PM
    by Hadaka  Go to last post
  3. WiFi stopped working after re-sizing partition, wlan0 gone in Ubuntu 14.04

    Started by Saiful_Islam, November 29th, 2015 11:50 PM
    ralink, wifi, wlan0
    • Replies: 0
    • Views: 474
    Last Post: November 29th, 2015 11:50 PM
    by Saiful_Islam  Go to last post
  4. [LXLE] Cannot get Wifi to Ethernet bridge working no matter what for Xbox 360

    Started by CM224, September 25th, 2015 01:00 AM
    eth0, ethernet, wifi, wlan0
    • Replies: 5
    • Views: 596
    Last Post: September 28th, 2015 11:30 AM
    by howefield  Go to last post
  5. No wlan0 on ubuntu 15.04

    Started by victorgd-7, September 9th, 2015 01:14 AM
    ubuntu 15.04, wifi, wlan0 1 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 712
    Last Post: September 10th, 2015 01:06 AM
    by chili555  Go to last post
  6. CD installation fails on network configureation

    Started by joe135, July 12th, 2015 01:36 AM
    installation, linksys, wireless, wlan0
    • Replies: 4
    • Views: 456
    Last Post: July 13th, 2015 05:39 PM
    by Bucky Ball  Go to last post
  7. Disconnected from network

    Started by cowboy.bebop, July 3rd, 2015 11:49 PM
    diconnected, network, wlan0
    • Replies: 9
    • Views: 781
    Last Post: July 11th, 2015 10:20 AM
    by cowboy.bebop  Go to last post
  8. [ubuntu] eth0 not working on 15.04

    Started by BeachBuddah, June 8th, 2015 02:54 PM
    15.04, cable uplugged, wlan0
    • Replies: 3
    • Views: 662
    Last Post: June 9th, 2015 02:27 PM
    by TheFu  Go to last post
  9. [ubuntu] MAC spoof resets to actual MAC when connecting to wifi

    Started by Coder88, April 23rd, 2015 05:36 PM
    att wifi, mac spoofing, wlan0
    • Replies: 0
    • Views: 363
    Last Post: April 23rd, 2015 05:36 PM
    by Coder88  Go to last post
  10. [SOLVED] How do I stop the built-in wireless and/or give preference to a USB wifi adapter???

    Started by xmbwd, August 15th, 2014 01:44 AM
    realtek, wifi, wlan0
    • Replies: 4
    • Views: 383
    Last Post: August 15th, 2014 03:04 AM
    by chili555  Go to last post
  11. [lubuntu] wlan0 - idle - interface does not exist, cant connect to the internet

    Started by Juna, May 30th, 2014 01:26 PM
    interface, macchanger, wlan0
    • Replies: 1
    • Views: 872
    Last Post: June 1st, 2014 05:59 AM
    by cariboo  Go to last post
  12. wlan0 won't appear on ifconfig/iwconfig

    Started by bardia2, May 10th, 2014 07:45 AM
    wlan0
    • Replies: 1
    • Views: 741
    Last Post: May 10th, 2014 03:08 PM
    by twinkel1961  Go to last post
  13. [ubuntu] I'd like to write a script that verify periodically the network stats and ...

    Started by arduinitavares, March 24th, 2014 05:37 PM
    network, script bash, wlan0, wpa encryption
    • Replies: 0
    • Views: 330
    Last Post: March 24th, 2014 05:37 PM
    by arduinitavares  Go to last post
  14. Wireless not working after suspend or if it drops for any other reason

    Started by thorsten_niehues, January 14th, 2014 07:52 PM
    siocsifflags, suspend, wlan0
    • Replies: 1
    • Views: 356
    Last Post: January 16th, 2014 08:44 PM
    by praseodym  Go to last post
  15. [ubuntu] wlan0 not showing on ifconfig - BCM4311/Ubuntu 10.04/Acer TravelMate5520

    Started by desatonao, December 8th, 2013 10:39 PM
    bcm4311, driver, wireless, wlan0
    • Replies: 0
    • Views: 1,162
    Last Post: December 8th, 2013 10:39 PM
    by desatonao  Go to last post
  16. [SOLVED] Wireless adapter suddenly goes persistently missing in Ubuntu

    Started by anlag, November 17th, 2013 01:58 AM
    eeepc, network, wifi, wlan0
    • Replies: 1
    • Views: 915
    Last Post: November 17th, 2013 02:07 AM
    by anlag  Go to last post
  17. No wireless networks found

    Started by darkloader, October 29th, 2013 06:45 AM
    2 Pages
    1 2
    wicd, wireless, wlan0
    • Replies: 17
    • Views: 3,384
    Last Post: November 7th, 2013 05:14 PM
    by chili555  Go to last post
  18. Can having multiple wireless extensions up slow down the internet on my computer?

    Started by Panderz, September 11th, 2013 01:37 AM
    eth0, extensions, wireless, wlan0
    • Replies: 2
    • Views: 557
    Last Post: September 12th, 2013 02:25 AM
    by varunendra  Go to last post
  19. [SOLVED] Wired connection makes wifi fail

    Started by Mark_in_Hollywood, August 2nd, 2013 05:50 PM
    eth0, internet access, static ip address, wlan0 2 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 558
    Last Post: August 3rd, 2013 11:11 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post
  20. [kubuntu] wlan0 is not showing anything

    Started by markackerman8@gmail.com, March 25th, 2013 12:32 PM
    2 Pages
    1 2
    centrino. intel, wifi, wireless, wlan0
    • Replies: 11
    • Views: 3,498
    Last Post: March 27th, 2013 01:19 AM
    by chili555  Go to last post
  21. [ubuntu] CR-48 wireless networks disappear while at school

    Started by freedom16, February 27th, 2013 04:40 PM
    12.04, chrubuntu, wireless, wlan0
    • Replies: 0
    • Views: 1,045
    Last Post: February 27th, 2013 04:40 PM
    by freedom16  Go to last post
  22. [ubuntu] Ubuntu 12.04 cannot bring up wlan0

    Started by quan1992, February 26th, 2013 02:15 AM
    2 Pages
    1 2
    wireless, wlan0
    • Replies: 16
    • Views: 4,011
    Last Post: March 2nd, 2013 10:19 PM
    by chili555  Go to last post
  23. [ubuntu] Networking quit working in win 7 vmpeed even thoug it claims to have 1 GB/s

    Started by f1ndingwalden, February 11th, 2013 05:49 AM
    eth0, nat, virtual machine, windows 7, wlan0
    • Replies: 2
    • Views: 2,382
    Last Post: February 12th, 2013 08:29 PM
    by f1ndingwalden  Go to last post
  24. [lubuntu] Atheros 242x Hardware Switch OFF

    Started by eagles8804, November 8th, 2012 02:42 AM
    atheros 242x, drivers, hard blocked, wireless, wlan0
    • Replies: 2
    • Views: 936
    Last Post: January 9th, 2013 06:33 PM
    by Danny Rafferty  Go to last post
  25. [ubuntu] iwconfig won't detect wlan0 Broadcom 4311 drivers installed

    Started by adfgvx, October 13th, 2012 08:18 PM
    broadcom 4311, iwconfig, wlan0
    • Replies: 1
    • Views: 1,194
    Last Post: October 13th, 2012 11:58 PM
    by chili555  Go to last post
Results 1 to 25 of 107
Page 1 of 5 1 2 3 4