Search:

Tag: sound

Page 5 of 168 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. [ubuntu] My Sound Card Stopped Working - Message: Dummy Output

    Started by gilberto-olimpio, December 3rd, 2014 12:37 PM
    dummy sound, sound, sound card help, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 493
    Last Post: December 3rd, 2014 12:37 PM
    by gilberto-olimpio  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [ubuntu] Cannot get sound to work on HDMI Ubuntu 14.04 (nvidia HDMI not detected)

    Started by shbharga, November 30th, 2014 09:18 PM
    14.04, hdmi, nvidia, sound
    • Replies: 2
    • Views: 1,848
    Last Post: December 7th, 2014 03:35 AM
    by SeijiSensei  Go to last post
  3. [SOLVED] Speakers issue

    Started by jet-san, November 30th, 2014 05:36 PM
    drivers, sound, speaker
    • Replies: 5
    • Views: 650
    Last Post: September 14th, 2015 05:05 PM
    by jet-san  Go to last post
  4. [ubuntu] Microphone not working

    Started by radek3, November 14th, 2014 06:31 PM
    mic, sound
    • Replies: 1
    • Views: 402
    Last Post: November 14th, 2014 08:01 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. Phased-out, all-treble, sound when audio balance is centered

    Started by pdesjardins, November 14th, 2014 05:13 PM
    audio, balance, bass, sound
    • Replies: 1
    • Views: 759
    Last Post: October 2nd, 2015 03:58 PM
    by pdesjardins  Go to last post
  6. Send video to chromecast and audio to soundcard

    Started by gabriel35, November 6th, 2014 03:52 AM
    chromecast, sound, soundcard, video 1 Attachment(s)
    • Replies: 6
    • Views: 1,396
    Last Post: November 7th, 2014 09:47 PM
    by andrew.46  Go to last post
  7. **Crash** and Sound continues

    Started by magamig, November 4th, 2014 09:43 PM
    audio, crash, freeze, sound
    • Replies: 0
    • Views: 515
    Last Post: November 4th, 2014 09:43 PM
    by magamig  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. solved problem with no sound HDMI 14.04 & 14.10

    Started by briancb, October 31st, 2014 08:55 AM
    5.1, hdmi, sound
    • Replies: 0
    • Views: 1,436
    Last Post: October 31st, 2014 08:55 AM
    by briancb  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [SOLVED] Fn+F4 and Fn+F5 Don't work.

    Started by Alex Eagle, October 30th, 2014 10:28 AM
    pavucontrol, sound, trusty, xfce
    • Replies: 4
    • Views: 605
    Last Post: November 1st, 2014 07:46 PM
    by Alex Eagle  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Crackling,Skipping sound in Ubuntu 14.04

    Started by vj2, October 20th, 2014 07:40 PM
    alsa, output, sound, ubuntu 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 430
    Last Post: October 20th, 2014 07:40 PM
    by vj2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [ubuntu] Ubuntu 14.04 Sound Issue: Both Channels Playing Through One Speaker

    Started by kent11, October 13th, 2014 03:05 AM
    channels, sound, speaker issues, ubuntu 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 919
    Last Post: October 13th, 2014 03:05 AM
    by kent11  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. No sound in Flash on any web browser

    Started by akshaykumrawat0, October 5th, 2014 12:51 PM
    sound
    • Replies: 1
    • Views: 354
    Last Post: October 5th, 2014 11:59 PM
    by gordintoronto  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [xfce] Internal speakers don't work / headphones and external speakers do

    Started by neojamin, October 5th, 2014 09:13 AM
    internal, sound, xfce
    • Replies: 3
    • Views: 743
    Last Post: October 6th, 2014 11:58 AM
    by nerdtron  Go to last post
  14. Sudden loss of Sound on Ubuntu 12.04

    Started by stephane6, October 4th, 2014 01:55 AM
    sound
    • Replies: 1
    • Views: 372
    Last Post: October 4th, 2014 05:36 AM
    by gdesilva  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [ubuntu] Missing folder, application icons after upgrade to 14.04

    Started by qianian2, September 22nd, 2014 06:32 PM
    icon display, nautilus, sound
    • Replies: 2
    • Views: 905
    Last Post: September 22nd, 2014 09:06 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  16. [sound] ASUS N750JK internal speaker doesn't work

    Started by Matteo_Martinelli, September 16th, 2014 01:37 PM
    sound
    • Replies: 1
    • Views: 648
    Last Post: September 17th, 2014 08:14 PM
    by Matteo_Martinelli  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. LogiLink 7.1 Dolby USB Sound Box -> driver needed

    Started by jorgen3, September 16th, 2014 12:32 PM
    7.1 surround sound, alsa, driver, sound
    • Replies: 0
    • Views: 887
    Last Post: September 16th, 2014 12:32 PM
    by jorgen3  Go to last post
  18. [ubuntu] Sound increments too large

    Started by gregory7, September 13th, 2014 12:50 AM
    increments, sound, volume
    • Replies: 4
    • Views: 1,077
    Last Post: September 16th, 2014 06:56 AM
    by gregory7  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [all variants] Sound Card for audio recording over mic or line-in

    Started by MakOwner, September 6th, 2014 08:27 PM
    audio, hardware, recording, sound
    • Replies: 0
    • Views: 479
    Last Post: September 6th, 2014 08:27 PM
    by MakOwner  Go to last post
  20. [SOLVED] Sound and Video Dilemma, AMD R9270X

    Started by c-mandellscott, August 30th, 2014 03:05 AM
    amd, sound, video
    • Replies: 2
    • Views: 643
    Last Post: September 9th, 2014 11:35 PM
    by maxinstuff2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [ubuntu] Sound problem amd

    Started by manowar2, August 29th, 2014 09:07 PM
    radeon, sound 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 1,822
    Last Post: August 29th, 2014 11:22 PM
    by manowar2  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [ubuntu] Subwoofer problems Vostro 5470

    Started by rogerio-pld, August 24th, 2014 05:56 PM
    alsa, hardware, noise, sound
    • Replies: 2
    • Views: 2,262
    Last Post: October 20th, 2014 02:52 AM
    by Azshaari  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. [ubuntu] No sound in Ubuntu 14.04

    Started by linkdan8, August 23rd, 2014 12:24 AM
    help and support, sound 3 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 1,130
    Last Post: August 26th, 2014 08:03 AM
    by gdesilva  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [ubuntu] Remmina RDP client has no remote sound after upgrade to 14.04.1 LTS

    Started by fizikz, August 17th, 2014 09:45 PM
    nla, rdp, remmina, sound
    • Replies: 5
    • Views: 6,270
    Last Post: March 3rd, 2015 07:47 AM
    by keith-finnie  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [xfce] no sound/audio settings in xfce!

    Started by ricardoamercado, August 16th, 2014 07:54 PM
    bluetooth, sound, xfce, xfce4 2 Attachment(s)
    • Replies: 4
    • Views: 2,849
    Last Post: September 2nd, 2014 03:47 AM
    by gdesilva  Go to last post
Results 101 to 125 of 4191
Page 5 of 168 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8