Search:

Tag: sound

Page 1 of 171 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. [ubuntu] unknown audio device dialog popup on ubuntu 14.0.4

    Started by labrat43, 4 Days Ago 03:14 AM
    audio, device, sound, unknown
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 4 Days Ago 03:14 AM
    by labrat43  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] No sound in videos or Spotify

    Started by kleinmuffin, 5 Days Ago 09:50 PM
    chrome, sound, spotify, video 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 5 Days Ago 09:50 PM
    by kleinmuffin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] Sound system not working (optimal)

    Started by Macamba, 1 Week Ago 10:15 AM
    headphones, sound, soundcard 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 1 Week Ago 10:15 AM
    by Macamba  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [xubuntu] Problem with sound going OUT

    Started by Beautymist, 1 Week Ago 09:17 PM
    alsamixer, default settings, output, sound
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: 1 Week Ago 02:01 PM
    by TheFu  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. No Sound over HDMI (Nvidia)

    Started by nils.123, 2 Weeks Ago 02:30 AM
    hdmi, nvidia, sound, video
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 2 Weeks Ago 02:27 PM
    by Autodave  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [ubuntu] 17.10 No Sound Device. Stop Working

    Started by rolodoom, 2 Weeks Ago 11:21 PM
    alsa, sound, ubuntu 17.10
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 2 Weeks Ago 11:21 PM
    by rolodoom  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. How to disable SPDIF output in Ubuntu 17

    Started by ianmanning, December 3rd, 2017 11:24 PM
    sound, spdifout
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: December 3rd, 2017 11:24 PM
    by ianmanning  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] Lubuntu 16.10 Live gives OK sound, but installation to HDD gives no sound.

    Started by melcomub, November 29th, 2017 12:13 AM
    live boot, lubuntu, sound
    • Replies: 5
    • Views: 0
    Last Post: December 14th, 2017 01:42 AM
    by melcomub  Go to last post
  9. [ubuntu] Sound output stopped working

    Started by jason13, November 26th, 2017 07:09 PM
    sound, speakers
    • Replies: 5
    • Views: 0
    Last Post: December 2nd, 2017 01:32 PM
    by maglin2  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu_mate] WiFi & sound not working with Ubuntu 17.04 Mate

    Started by weyland42, November 23rd, 2017 10:45 AM
    17.04, mate, sound, wifi
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: November 23rd, 2017 10:45 AM
    by weyland42  Go to last post
  11. [ubuntu] Bluetooth Sounds Awful

    Started by gb6903, November 13th, 2017 02:14 AM
    bluetooth, sound
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: November 13th, 2017 11:58 AM
    by jeremy31  Go to last post
  12. Sound and Headphones

    Started by Bigpat, November 10th, 2017 04:16 PM
    sound
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: November 10th, 2017 06:37 PM
    by untrustytahr  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [ubuntu_mate] no sound

    Started by arnauldd, October 28th, 2017 01:45 PM
    sound
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: October 30th, 2017 11:42 AM
    by RobGoss  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. No sound through headphones ubuntu 17.04

    Started by yashboura, October 27th, 2017 07:04 PM
    alsa audio, headphone jack, sound, ubuntu 17.04
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: October 28th, 2017 02:29 PM
    by yashboura  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [ubuntu] Ubuntu 17.10 USB Soundcard crackling noise

    Started by jra8809, October 26th, 2017 10:12 PM
    cracked sound, sound, soundcard, usb
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: October 26th, 2017 10:12 PM
    by jra8809  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. Sound problem

    Started by JLeite, October 22nd, 2017 11:39 PM
    firefox, sound
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: December 7th, 2017 06:25 PM
    by shintaomonk  Go to last post
  17. [SOLVED] Pulse Audio problem: "no output devices available"

    Started by Dread Knight, October 17th, 2017 08:04 PM
    kde, no sound, pulse audio, sound
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: October 20th, 2017 07:52 AM
    by cariboo  Go to last post
  18. [SOLVED] How do I get sound to work on Asus Transformer T100 with Ubuntu 16.04?

    Started by peridian, October 15th, 2017 04:16 PM
    driver, sound, ubuntu 16.04 lts
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: October 16th, 2017 11:11 PM
    by peridian  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [ubuntu] rlt8723be bluetooth not working in 17.04

    Started by rajeevuwarrier, September 30th, 2017 08:02 PM
    bluetooth, drivers, realtek 802.11b/g, sound
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: October 1st, 2017 12:55 PM
    by jeremy31  Go to last post
  20. [Audio] Sporadic sound glitches when using JACK for system EQ

    Started by Megadoomer, September 21st, 2017 04:45 PM
    crackling, jack, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: September 21st, 2017 04:45 PM
    by Megadoomer  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. Headphone detected but not working

    Started by mazarsju, September 19th, 2017 07:16 PM
    headphone, sound
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: September 19th, 2017 07:16 PM
    by mazarsju  Go to last post
  22. [SOLVED] lost sound after adding user

    Started by Buntu Bunny, September 12th, 2017 01:30 AM
    sound
    • Replies: 9
    • Views: 0
    Last Post: September 19th, 2017 01:40 AM
    by Buntu Bunny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. ALSA unable to list playback devices and issues with PulseAudio default output

    Started by scporse, September 6th, 2017 04:16 PM
    alsa, audio, pulseaudio, sound
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: September 13th, 2017 09:44 AM
    by scporse  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [ubuntu] No audio after hardware upgrade.

    Started by a_pleasant_username, August 31st, 2017 12:41 AM
    audio, hardware, sound
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: August 31st, 2017 06:05 PM
    by Temüjin  Go to last post
  25. [ubuntu] Startup and Shutdown Sound

    Started by death-pro, August 29th, 2017 10:46 PM
    shutdown, sound, startup, ubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: August 30th, 2017 10:04 AM
    by death-pro  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 4257
Page 1 of 171 1 2 3 4