Search:

Tag: openchrome

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Apollo CLE266 on OpenChrome?

    Started by DanStamp, October 4th, 2012 07:59 PM
    openchrome, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 951
    Last Post: October 5th, 2012 07:52 AM
    by DanStamp  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [xubuntu] Rotate screen with openchrome on VIA CX700/VX700

    Started by MarianAl, September 17th, 2011 12:44 PM
    openchrome, rotate, xubuntu 11.04 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 1,050
    Last Post: September 17th, 2011 12:44 PM
    by MarianAl  Go to last post
  3. [all variants] Same machine, different problems - Openchrome on Amilo La1703 (K8M890) Vol II

    Started by jadabra, August 15th, 2011 04:15 AM
    graphics card, openchrome, via chrome 2 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 1,321
    Last Post: October 10th, 2011 11:23 PM
    by bantuvez  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. [ubuntu] VIA Unichrome Pro not displaying correct resolution.

    Started by derrick.anderson, December 29th, 2010 07:00 AM
    10.10, openchrome, resolution, unichrome
    • Replies: 4
    • Views: 2,267
    Last Post: May 11th, 2011 03:39 PM
    by cinikal  Go to last post
  5. [SOLVED] How to specify and use openchrome driver using xorg.xonf

    Started by satyanash, November 22nd, 2010 07:26 AM
    lubuntu, lxde, openchrome, vesa, xorg
    • Replies: 5
    • Views: 2,354
    Last Post: November 22nd, 2010 10:44 AM
    by satyanash  Go to last post
  6. [ubuntu] Display properties say Monitor: Unknown

    Started by virtualexplorer, October 29th, 2010 08:49 PM
    display, openchrome, ubuntu10.10, via k8mm-v
    • Replies: 7
    • Views: 2,349
    Last Post: December 29th, 2010 05:53 PM
    by virtualexplorer  Go to last post
  7. [ubuntu] Installing OpenChrome on Ubuntu 10.04

    Started by dhamith, August 14th, 2010 03:31 AM
    ghraphics drivers, openchrome, ubuntu 10.04
    • Replies: 3
    • Views: 2,800
    Last Post: September 30th, 2010 03:20 AM
    by dhamith  Go to last post
  8. [ubuntu] Choppy video and high Xorg CPU% in Lucid

    Started by Joe Eye, June 17th, 2010 02:41 AM
    openchrome, video, xorg, xorg 100% cpu
    • Replies: 7
    • Views: 3,780
    Last Post: August 17th, 2010 08:15 AM
    by infamous-online  Go to last post
  9. [ubuntu] Configure correct screen resolution in 10.04 with VIA chipset VN800

    Started by coady, May 4th, 2010 12:47 PM
    10.04, openchrome, screen resolution, via chipset, vn800 2 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 2,907
    Last Post: January 22nd, 2011 09:17 PM
    by amidar  Go to last post
  10. [ubuntu] Openchrome driver supplied with Karmic doesn't work

    Started by lateral, February 12th, 2010 02:43 AM
    low resolution, openchrome, unichrome, vesa
    • Replies: 1
    • Views: 934
    Last Post: March 15th, 2010 01:07 PM
    by marshcast  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [ubuntu] No resolution above 800x600 with unichrome on laptop

    Started by lateral, January 9th, 2010 08:56 PM
    800x600, lm7w, openchrome, resolution, unichrome pro
    • Replies: 0
    • Views: 908
    Last Post: January 9th, 2010 08:56 PM
    by lateral  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  12. [ubuntu] Unichrome help

    Started by ryandavis33, January 3rd, 2010 07:51 PM
    averatec, openchrome, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 640
    Last Post: January 5th, 2010 10:31 AM
    by zvacet  Go to last post
  13. [ubuntu] solved: P4M890 S3 UniChrome Pro - openchrome hangs

    Started by nyxerebos, November 28th, 2009 10:50 PM
    karmic, openchrome, p4m890, unichrome pro
    • Replies: 0
    • Views: 4,870
    Last Post: November 28th, 2009 10:50 PM
    by nyxerebos  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [ubuntu] VIA Driver for HP2133

    Started by RJWEcology, November 5th, 2009 11:03 PM
    chrome9, hp2133, openchrome
    • Replies: 2
    • Views: 2,257
    Last Post: November 6th, 2009 12:32 AM
    by RJWEcology  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [ubuntu] xrandr: Can't Open Display

    Started by kwagga, October 30th, 2009 11:30 AM
    openchrome, vga, via chrome, xrandr
    • Replies: 0
    • Views: 5,554
    Last Post: October 30th, 2009 11:30 AM
    by kwagga  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  16. [all variants] [9.10] [KM400/KN400/P4M800] Installation issues?, how do I install it sucessfully!

    Started by tortaman, October 15th, 2009 05:28 PM
    install, karmic beta, openchrome, virtual machine
    • Replies: 0
    • Views: 1,131
    Last Post: October 15th, 2009 05:28 PM
    by tortaman  Go to last post
  17. [ubuntu] Sound and Video - VIA hardware

    Started by Ghomveld, July 19th, 2009 10:31 PM
    8.04, chrome9, openchrome, sound, video
    • Replies: 0
    • Views: 627
    Last Post: July 19th, 2009 10:31 PM
    by Ghomveld  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. [ubuntu] Mouse cursor problems (invisibility) in ubuntu 8.04

    Started by Ghomveld, June 21st, 2009 02:02 PM
    cursor, graphics, openchrome
    • Replies: 0
    • Views: 526
    Last Post: June 21st, 2009 02:02 PM
    by Ghomveld  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [ubuntu] openchrome not enabled with VIA K8M800

    Started by dpenndorf, June 18th, 2009 05:44 AM
    2 Pages
    1 2
    k8m800, openchrome, unichrome pro, via video
    • Replies: 12
    • Views: 3,551
    Last Post: November 12th, 2009 06:55 AM
    by dpenndorf  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  20. [gnome] driver problem of OpenChrome

    Started by shada, June 11th, 2009 07:16 AM
    openchrome
    • Replies: 0
    • Views: 513
    Last Post: June 11th, 2009 07:16 AM
    by shada  Go to last post
  21. [ubuntu] Sometimes, mouse pointer is a flickering square

    Started by barbadechiva, May 12th, 2009 11:27 PM
    mouse pointer, openchrome, xorg
    • Replies: 0
    • Views: 819
    Last Post: May 12th, 2009 11:27 PM
    by barbadechiva  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [xubuntu] VIA Openbook based netbook help

    Started by TrakaisKursis, May 12th, 2009 01:06 PM
    chrome9, openbook, openchrome, via nano, vx800
    • Replies: 3
    • Views: 1,209
    Last Post: August 11th, 2009 02:28 PM
    by fooch  Go to last post
  23. [ubuntu] After upgrade from 8.10 to 9.04 xorg no screens found

    Started by jsedwards, May 2nd, 2009 03:54 AM
    9.04, no screens found, openchrome
    • Replies: 4
    • Views: 2,756
    Last Post: May 3rd, 2009 03:18 PM
    by jsedwards  Go to last post
  24. [ubuntu] Built-in-monitor problems

    Started by Dramageek, April 21st, 2009 07:47 PM
    openchrome, x11
    • Replies: 0
    • Views: 508
    Last Post: April 21st, 2009 07:47 PM
    by Dramageek  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  25. [ubuntu] Unichrome, openchrome, savage? Correct via graphics driver?

    Started by Bucky Ball, April 14th, 2009 03:53 AM
    graphics, openchrome, unichrome, v4mdm, via chipset
    • Replies: 2
    • Views: 1,698
    Last Post: April 18th, 2009 05:43 AM
    by Bucky Ball  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2