Search:

Tag: networking

Page 4 of 63 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [UbuntuGnome] Poor wired Gigabit LAN performance via SAMBA on Ubuntu Gnome 14.04 64bit

    Started by Smokin Whale, February 6th, 2015 04:26 PM
    networking, samba, server, slow
    • Replies: 4
    • Views: 1,032
    Last Post: March 9th, 2015 03:47 AM
    by Smokin Whale  Go to last post
  2. [ubuntu] Wireless Connected - Cannot access Internal Network / Router

    Started by Omar_Zaki, January 22nd, 2015 06:04 PM
    networking, router, wifi
    • Replies: 2
    • Views: 586
    Last Post: January 22nd, 2015 11:26 PM
    by Omar_Zaki  Go to last post
  3. Connect to two networks simultaneously

    Started by Sivakumar_Nataraja, January 15th, 2015 06:02 PM
    networking, router
    • Replies: 1
    • Views: 1,398
    Last Post: January 15th, 2015 09:53 PM
    by newbie-user  Go to last post
  4. Connected to wifi, but no internet on lubuntu

    Started by omar24, January 13th, 2015 10:26 AM
    internet, lubuntu, networking, wifi
    • Replies: 6
    • Views: 1,093
    Last Post: January 14th, 2015 03:23 AM
    by JeQhdMD  Go to last post
  5. [SOLVED] Toshiba Satellite A200, wireless connection

    Started by ntl, January 9th, 2015 10:43 PM
    14.04 lts, connection fail, networking, wireless
    • Replies: 2
    • Views: 947
    Last Post: January 17th, 2015 01:09 PM
    by ntl  Go to last post
  6. [ubuntu] Script for logging in to FON HOTSPOT automaticaly BT WIFI

    Started by markandrews08, January 3rd, 2015 12:52 AM
    fon, networking, ubuntu, wifi
    • Replies: 3
    • Views: 879
    Last Post: December 8th, 2015 05:32 AM
    by Itay_Grudev  Go to last post
  7. [server] Ubuntu Server 14.04.1 wired connection periodically drops off the network

    Started by rkillcrazy, January 2nd, 2015 03:50 PM
    networking, server, ubuntu 14.04.1 lts, wired
    • Replies: 5
    • Views: 1,670
    Last Post: April 9th, 2015 10:02 PM
    by rkillcrazy  Go to last post
  8. [ubuntu] WiFi temporary username settings with PEAP/MSCHAPv2 on 14.04

    Started by nicholi1977, December 1st, 2014 08:32 PM
    networking, password, username, wireless
    • Replies: 0
    • Views: 431
    Last Post: December 1st, 2014 08:32 PM
    by nicholi1977  Go to last post
  9. [ubuntu] Network applet not visible and unable to edit network settings

    Started by pratik_narain, December 1st, 2014 11:39 AM
    applet, networking, panel, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 402
    Last Post: December 1st, 2014 03:03 PM
    by Hadaka  Go to last post
  10. [SOLVED] IP forwarding not working after upgrading Xubuntu to 14.04

    Started by roderick3, November 26th, 2014 02:51 PM
    firewall, networking, xubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 1,071
    Last Post: November 26th, 2014 02:51 PM
    by roderick3  Go to last post
  11. Utopic Unicorn Wireless Problems

    Started by th1mas, November 7th, 2014 04:47 AM
    lenovo, networking, utopic unicorn, wireless
    • Replies: 4
    • Views: 645
    Last Post: November 8th, 2014 04:07 AM
    by th1mas  Go to last post
  12. [SOLVED] Broadcom recognised, but no internet.

    Started by sean69, November 7th, 2014 02:29 AM
    2 Pages
    1 2
    drivers, networking
    • Replies: 18
    • Views: 809
    Last Post: November 12th, 2014 12:28 PM
    by Bucky Ball  Go to last post
  13. [ubuntu] Datacard not auto detecting

    Started by shimjitht009, November 4th, 2014 12:30 PM
    networking
    • Replies: 2
    • Views: 331
    Last Post: November 7th, 2014 03:05 PM
    by lce67  Go to last post
  14. [ubuntu] My WiFi icon has gone missing

    Started by hakeeminsaf, November 3rd, 2014 06:09 PM
    networking, wifi
    • Replies: 2
    • Views: 423
    Last Post: November 4th, 2014 07:13 PM
    by hakeeminsaf  Go to last post
  15. [ubuntu] No network manager applet after upgrading to 14.10

    Started by bach, November 1st, 2014 10:50 PM
    applet indicator, network manager, networking, unity
    • Replies: 3
    • Views: 4,777
    Last Post: November 2nd, 2014 12:46 AM
    by Frogs Hair  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. Ubuntu 12.04.5 Cannot Connect to the Internet, Despite Manual Intervention

    Started by Lawrence_Macmillan, October 27th, 2014 06:36 PM
    bridge, networking
    • Replies: 0
    • Views: 347
    Last Post: October 27th, 2014 06:36 PM
    by Lawrence_Macmillan  Go to last post
  17. [ubuntu] Ubuntu 12.04 keeps getting the wrong gateway irrespective of what I do

    Started by harisund, October 27th, 2014 05:09 PM
    12.04, dhcp, gateway, networking
    • Replies: 0
    • Views: 729
    Last Post: October 27th, 2014 05:09 PM
    by harisund  Go to last post
  18. [kubuntu] 14.04.1LTS wired connections not working

    Started by Derek_Gentle, October 22nd, 2014 03:21 PM
    intel, networking, nic, wired
    • Replies: 2
    • Views: 1,014
    Last Post: October 22nd, 2014 05:40 PM
    by Derek_Gentle  Go to last post
  19. [xubuntu] Can't connect to Windows network in Xubuntu, but could in Ubuntu (+VirtualBox)

    Started by xtina-schelin, October 14th, 2014 04:56 PM
    networking, ubuntu 14.04, windows shares, xubuntu 14.04
    • Replies: 9
    • Views: 1,531
    Last Post: October 14th, 2014 10:20 PM
    by TheFu  Go to last post
  20. [ubuntu] I have custom DNS set Trying to log on to Starbucks fails unless u use their DNS

    Started by MechaMechanism, October 11th, 2014 08:19 PM
    dns, networking, starbucks, wifi
    • Replies: 3
    • Views: 369
    Last Post: October 12th, 2014 05:21 AM
    by CharlesA  Go to last post
  21. [ubuntu] a matter of internet

    Started by czgirb, October 9th, 2014 05:35 AM
    bandwidth, networking
    • Replies: 3
    • Views: 353
    Last Post: October 9th, 2014 03:53 PM
    by Michael_McKenney  Go to last post
  22. ifconfig eth0 down hangs

    Started by Ujesh_Mohanan, October 6th, 2014 12:35 PM
    eth0, networking
    • Replies: 5
    • Views: 1,521
    Last Post: October 8th, 2014 10:56 AM
    by varunendra  Go to last post
  23. [lubuntu] Unable to Connect to the Internet from New Installation

    Started by Jorge_Calderon, October 3rd, 2014 09:59 PM
    networking
    • Replies: 2
    • Views: 271
    Last Post: October 4th, 2014 08:35 AM
    by deadflowr  Go to last post
  24. [server] I have two NICs but all LAN traffic uses the one randomly configured at boot.

    Started by Shellbak3, September 30th, 2014 07:20 PM
    3 Pages
    1 2 3
    dual network cards, interfaces, networking 4 Attachment(s)
    • Replies: 21
    • Views: 962
    Last Post: October 3rd, 2014 09:37 PM
    by bab1  Go to last post
  25. Network fails after uninstall of kvm,xen and bridge-utils

    Started by cop2, September 30th, 2014 12:52 PM
    kvm, networking, ubuntu server
    • Replies: 4
    • Views: 484
    Last Post: October 1st, 2014 02:59 PM
    by Doug S  Go to last post
Results 76 to 100 of 1571
Page 4 of 63 1 2 3 4 5 6 7