Search:

Tag: boot

Page 4 of 211 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. [lubuntu] 16.04 live disc fails to boot - black screen & flashing cursor

    Started by Brent_Santin, April 25th, 2016 12:17 AM
    boot, intel, problem
    • Replies: 3
    • Views: 1,310
    Last Post: August 10th, 2016 01:00 AM
    by bug4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [all variants] Ubuntu boots very unreliably on laptop (Acer Extensa 2509)

    Started by Megadoomer, April 24th, 2016 08:13 PM
    acer, boot, freeze, freeze at boot
    • Replies: 2
    • Views: 506
    Last Post: April 25th, 2016 06:21 PM
    by Megadoomer  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. BusyBox ALERT! device not found

    Started by wolfjuli, April 22nd, 2016 08:17 AM
    boot, busybox, grub + grub2, uuid
    • Replies: 1
    • Views: 385
    Last Post: April 22nd, 2016 01:59 PM
    by nelsongarcia-info  Go to last post
  4. [ubuntu] Ubuntu 16.10 installer will not start

    Started by evan33, April 21st, 2016 08:55 PM
    16.04, boot, dual-boot, xenial
    • Replies: 2
    • Views: 795
    Last Post: April 22nd, 2016 03:48 PM
    by EowynCarter  Go to last post
  5. [ubuntu] How to boot from iSCSI disk

    Started by maorui, April 20th, 2016 09:30 AM
    boot, iscsi 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 297
    Last Post: April 22nd, 2016 09:15 AM
    by maorui  Go to last post
  6. [ubuntu] Problem while trying to boot Ubuntu 14.04

    Started by panagio2, April 17th, 2016 03:56 PM
    boot, install, ubuntu
    • Replies: 5
    • Views: 400
    Last Post: April 18th, 2016 12:36 PM
    by RobGoss  Go to last post
  7. [ubuntu] computer won't boot after update

    Started by Phil_Kushti, April 12th, 2016 05:15 PM
    14.04 lts, boot, update
    • Replies: 4
    • Views: 569
    Last Post: April 30th, 2016 06:35 PM
    by Phil_Kushti  Go to last post
  8. Making a second HDD automount at boot

    Started by cement_head, April 11th, 2016 07:30 PM
    boot, fstab, media/disk, second hdd
    • Replies: 4
    • Views: 493
    Last Post: April 12th, 2016 02:53 PM
    by Dennis N  Go to last post
  9. I'm having problems reinstalling Ubuntu Desktop with a dvd?

    Started by 1two3, April 10th, 2016 09:24 PM
    3 Pages
    1 2 3
    boot, ubuntu 14.04 x64, ubuntu desktop
    • Replies: 26
    • Views: 1,289
    Last Post: April 15th, 2016 03:14 PM
    by oldfred  Go to last post
  10. [ubuntu_mate] Cannot unencrypt my drive without ´nomodeset´ HELP?

    Started by 91122, April 9th, 2016 03:50 PM
    boot, encryped, ubuntu mate
    • Replies: 4
    • Views: 484
    Last Post: April 10th, 2016 05:43 AM
    by grahammechanical  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. Can't fix Wn8 boot problem

    Started by Mike_Zimmerman, April 9th, 2016 06:56 AM
    boot, windows 8
    • Replies: 3
    • Views: 402
    Last Post: April 10th, 2016 03:03 AM
    by Mike_Zimmerman  Go to last post

    Forum:
    Windows

  12. SYSTEM BOOT FAILURE when booting from FreeDOS boot disk.

    Started by cobalt2, April 8th, 2016 07:05 PM
    bios, boot, dos
    • Replies: 1
    • Views: 358
    Last Post: April 8th, 2016 07:14 PM
    by QIII  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. Problems with booting and CPU after installing Ubuntu Desktop

    Started by 1two3, April 8th, 2016 12:22 PM
    14.04 64 bit, boot, grub2
    • Replies: 3
    • Views: 516
    Last Post: April 10th, 2016 01:15 PM
    by 1two3  Go to last post
  14. [lubuntu] Will Ubuntu/Lubuntu install on an NVMe Raid 0 array (multiple m.2 drives)?

    Started by josiah14, April 5th, 2016 11:35 PM
    boot, nvme, raid 0, raid bootable grub
    • Replies: 3
    • Views: 809
    Last Post: April 6th, 2016 02:15 PM
    by oldfred  Go to last post
  15. create recovery boot option

    Started by cjohnpritchard, March 30th, 2016 08:51 PM
    boot, factory reset, oem, recovery
    • Replies: 5
    • Views: 432
    Last Post: March 31st, 2016 02:25 PM
    by oldfred  Go to last post
  16. [Windows Vista] Windows Not Booting

    Started by Shadius, March 30th, 2016 07:29 AM
    2 Pages
    1 2
    black screen, boot, windows vista
    • Replies: 15
    • Views: 1,175
    Last Post: April 18th, 2016 02:21 AM
    by Shadius  Go to last post

    Forum:
    Windows

  17. Linux Lite not multi-boot-friendly with other Linux OS, but...

    Started by slappedbyzsa, March 29th, 2016 08:36 PM
    boot, linux lite, other distros
    • Replies: 5
    • Views: 1,001
    Last Post: March 31st, 2016 02:19 PM
    by oldfred  Go to last post
  18. [ubuntu] Windows 7 Dual-boot Gone After Ubuntu Install

    Started by james_wilson3, March 25th, 2016 09:38 PM
    3 Pages
    1 2 3
    boot, install, uefi, windows
    • Replies: 21
    • Views: 1,266
    Last Post: March 30th, 2016 05:24 AM
    by psfal  Go to last post
  19. [SOLVED] Debian MATE boots faster than Ubuntu MATE or Xubuntu

    Started by no-spam-to-me, March 23rd, 2016 03:45 PM
    2 Pages
    1 2
    boot, delay, start, time
    • Replies: 18
    • Views: 1,918
    Last Post: June 14th, 2016 07:05 AM
    by no-spam-to-me  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. Can't boot, problem with grub

    Started by nagy2, March 21st, 2016 05:55 PM
    boot, boot-repair, grub
    • Replies: 3
    • Views: 446
    Last Post: March 21st, 2016 11:04 PM
    by oldfred  Go to last post
  21. [SOLVED] Stuck in a loop at startup

    Started by Xavier_Bechard-Doy, March 19th, 2016 05:07 PM
    boot, error 2 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 691
    Last Post: March 19th, 2016 07:30 PM
    by Xavier_Bechard-Doy  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [ubuntu] booting hangs with “a start job is running for dev-disk”

    Started by hackhard, March 19th, 2016 03:26 AM
    boot, grub2, recovery mode, ubuntu 15.10
    • Replies: 0
    • Views: 692
    Last Post: March 19th, 2016 03:26 AM
    by hackhard  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [ubuntu] How to enter the bios and boot menus on the Wild Dog Pro, a howto

    Started by MechaMechanism, March 17th, 2016 11:16 AM
    bios, boot, howto, system76
    • Replies: 0
    • Views: 1,056
    Last Post: March 17th, 2016 11:16 AM
    by MechaMechanism  Go to last post
  24. [SOLVED] Edubuntu loading screen on ubuntu

    Started by Zenarium, March 12th, 2016 01:30 AM
    boot, edubuntu, loading, ubuntu 1 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 572
    Last Post: March 12th, 2016 07:24 PM
    by Zenarium  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [ubuntu] ubuntu blank purple screen on startup

    Started by hackhard, March 11th, 2016 11:24 AM
    14.04 32 bit, boot, lightdm, startup
    • Replies: 4
    • Views: 2,791
    Last Post: March 11th, 2016 03:08 PM
    by RobGoss  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 76 to 100 of 5258
Page 4 of 211 1 2 3 4 5 6 7