Search:

Tag: boot

Page 13 of 208 FirstFirst 10 11 12 13 14 15 16

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. Installed Ubuntu not booting on Toshiba Z40 in UEFI

    Started by mauro3, February 20th, 2014 03:04 PM
    boot, uefi
    • Replies: 2
    • Views: 961
    Last Post: February 20th, 2014 09:45 PM
    by mauro3  Go to last post
  2. [SOLVED] GRUB2 removed entry

    Started by hugodaniel2, February 19th, 2014 07:45 PM
    boot, kernel
    • Replies: 9
    • Views: 751
    Last Post: February 27th, 2014 01:47 PM
    by hugodaniel2  Go to last post
  3. [ubuntu] 12.04 "Could not write bytes: Broken Pipe" Error

    Started by rondamato, February 17th, 2014 09:25 PM
    boot, broken pipe, grub 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 1,774
    Last Post: February 17th, 2014 09:25 PM
    by rondamato  Go to last post
  4. [ubuntu] Problem booting after installing Ubuntu 13.10 alongside Windows 8.1

    Started by Tyner, February 12th, 2014 01:09 AM
    boot, dual-boot, grub2, installation
    • Replies: 1
    • Views: 1,627
    Last Post: February 12th, 2014 05:34 PM
    by oldfred  Go to last post
  5. Ubuntu 13.04 Slow Boot On ASUS X42J Model

    Started by minimoo, February 11th, 2014 08:45 PM
    13.04, asus, boot
    • Replies: 7
    • Views: 1,343
    Last Post: February 24th, 2014 04:25 PM
    by Bucky Ball  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] Multi Monitor Problem?

    Started by d4m1r, February 11th, 2014 12:00 AM
    boot, manual, monitor, multi
    • Replies: 1
    • Views: 489
    Last Post: February 11th, 2014 10:14 AM
    by d4m1r  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] boot issues: Grub? on 12.04 LVM w/ disk encryption

    Started by fatmann66, February 9th, 2014 09:08 PM
    boot, luks, lvm
    • Replies: 8
    • Views: 2,222
    Last Post: February 13th, 2014 08:47 PM
    by Herman  Go to last post
  8. Ubuntu 13.10 won't boot following install

    Started by wade5, February 9th, 2014 09:39 AM
    boot, grub, install
    • Replies: 3
    • Views: 642
    Last Post: February 10th, 2014 01:11 AM
    by oldfred  Go to last post
  9. [ubuntu] Can't Boot OS- Getting a scrolling screen of "Failed Command."

    Started by MichaelNevermore, February 5th, 2014 08:56 PM
    boot, command line, failed, ubuntu 3 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 456
    Last Post: February 5th, 2014 08:56 PM
    by MichaelNevermore  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. Booting Ubuntu from a partitionned external hard drive on USB 3.0

    Started by alexandre4, February 5th, 2014 08:26 PM
    boot, external, partition, ubuntu 2 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 1,592
    Last Post: February 7th, 2014 05:54 PM
    by oldfred  Go to last post
  11. [ubuntu] Can't Get Past Boot Screen Before Login Screen

    Started by jeffroaltiere1, February 4th, 2014 04:05 AM
    boot, boot animation, boot broken, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 724
    Last Post: February 4th, 2014 04:05 AM
    by jeffroaltiere1  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [lubuntu] Upgrading to Lubuntu 13.10 from ISO

    Started by BigBadWoofer, February 4th, 2014 03:56 AM
    boot, grub, iso, lubuntu 13.10
    • Replies: 1
    • Views: 753
    Last Post: February 5th, 2014 05:34 PM
    by mrgs  Go to last post
  13. Please help grub wont let pc boot

    Started by zack5, February 2nd, 2014 12:10 AM
    boot, grub + grub2, help !!!, screwed up
    • Replies: 7
    • Views: 1,070
    Last Post: February 2nd, 2014 05:35 PM
    by oldfred  Go to last post
  14. duel boot win7 with ubuntu 12. bootloader install fail. /dev/sda

    Started by itslindseytime, January 26th, 2014 01:51 AM
    /dev/sda, boot, duel boot, install
    • Replies: 4
    • Views: 1,330
    Last Post: January 28th, 2014 03:26 AM
    by itslindseytime  Go to last post
  15. [SOLVED] Console on boot

    Started by n-sallis, January 23rd, 2014 05:45 PM
    acpi, boot, console, ubuntu
    • Replies: 7
    • Views: 942
    Last Post: February 13th, 2014 04:09 PM
    by n-sallis  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [ubuntu] Graphics Problem with cedarview and log-in screen

    Started by Nolia, January 23rd, 2014 07:53 AM
    acer aspire one, boot, cedarview, log in screen
    • Replies: 0
    • Views: 743
    Last Post: January 23rd, 2014 07:53 AM
    by Nolia  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [SOLVED] Yet another failing boot with EFI

    Started by Amir_Hossein_Hajiz, January 21st, 2014 12:55 PM
    boot, sony vaio pro, ubuntu 13.10
    • Replies: 4
    • Views: 1,564
    Last Post: January 22nd, 2014 12:20 PM
    by Amir_Hossein_Hajiz  Go to last post
  18. Ubuntu reboot before grub

    Started by h.hittini, January 21st, 2014 12:46 PM
    12.04, bios, boot, kernel
    • Replies: 0
    • Views: 481
    Last Post: January 21st, 2014 12:46 PM
    by h.hittini  Go to last post
  19. [SOLVED] Fresh 13.10 Install. Can't boot, only get Grub Loader

    Started by dswanson32, January 21st, 2014 08:23 AM
    13.10, boot, grub, kubuntu
    • Replies: 5
    • Views: 1,000
    Last Post: January 23rd, 2014 07:08 AM
    by tfrue  Go to last post
  20. Ubuntu reinstall boot problems mac dual partition

    Started by cdahl7, January 21st, 2014 07:37 AM
    boot, mac os, reinstall, ubuntu
    • Replies: 7
    • Views: 772
    Last Post: January 23rd, 2014 09:28 PM
    by QIII  Go to last post
  21. [SOLVED] Grub won't start after successful install

    Started by jkugler, January 18th, 2014 11:57 AM
    boot, grub, hang freeze, uefi
    • Replies: 3
    • Views: 1,349
    Last Post: January 20th, 2014 09:11 AM
    by jkugler  Go to last post
  22. [ubuntu] Cannot boot - stack on grub console

    Started by Tomino2112, January 17th, 2014 07:18 PM
    boot, error, grub, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 1,377
    Last Post: January 18th, 2014 03:32 AM
    by fantab  Go to last post
  23. [ubuntu] /dev/mapper/cryptswap1 is not ready yet

    Started by Azrael84, January 17th, 2014 02:45 PM
    boot, cryptswap1, devmapper
    • Replies: 1
    • Views: 433
    Last Post: January 17th, 2014 03:57 PM
    by Azrael84  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [ubuntu] init: ureadahead main process (385) terminated with status 5

    Started by Azrael84, January 17th, 2014 09:12 AM
    boot, ubuntu 12.04lts, ureadahead
    • Replies: 4
    • Views: 3,131
    Last Post: December 3rd, 2014 04:20 AM
    by WinEunuchs2Unix  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [wubi] Boot Menu

    Started by br.smith99, January 16th, 2014 05:25 PM
    3 Pages
    1 2 3
    boot, help !, startup, wubi
    • Replies: 20
    • Views: 1,579
    Last Post: January 26th, 2014 03:08 PM
    by Mark Phelps  Go to last post
Results 301 to 325 of 5179
Page 13 of 208 FirstFirst 10 11 12 13 14 15 16