Search:

Tag: audio

Page 6 of 105 FirstFirst 3 4 5 6 7 8 9

Search: Search took 0.02 seconds; generated 54 minute(s) ago.

  1. [ubuntu] No audio in DELL XPS 13

    Started by bach, April 23rd, 2015 10:49 PM
    2 Pages
    1 2
    audio, dell, sound, xps 13
    • Replies: 10
    • Views: 7,996
    Last Post: June 14th, 2016 02:22 AM
    by bach  Go to last post
  2. [xubuntu] trouble playing line-in audio while talking on skype.

    Started by tcll5850, April 20th, 2015 04:00 AM
    audio, game, mic
    • Replies: 6
    • Views: 660
    Last Post: May 17th, 2015 04:46 PM
    by tcll5850  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [ubuntu] choppy performance after Ubuntu 12.04 reinstallation

    Started by grashdur, March 23rd, 2015 08:49 PM
    2 Pages
    1 2
    audio, choppy, pointer, video
    • Replies: 12
    • Views: 921
    Last Post: March 26th, 2015 01:54 AM
    by grashdur  Go to last post
  4. [SOLVED] How to convert mp3 to aac using the terminal?

    Started by remmas-sido, March 21st, 2015 10:04 AM
    12.04, audio, mp3 aac convert
    • Replies: 6
    • Views: 1,267
    Last Post: March 21st, 2015 03:31 PM
    by SeijiSensei  Go to last post
  5. No sound from speakers with Realtek ALC3223 on 14.04 LTS

    Started by francescopontillo, March 20th, 2015 09:22 PM
    audio, lts, realtek, speaker
    • Replies: 0
    • Views: 654
    Last Post: March 20th, 2015 09:22 PM
    by francescopontillo  Go to last post
  6. [lubuntu] No audio

    Started by michele-baravelli, March 19th, 2015 04:39 PM
    audio, lubuntu 14.10
    • Replies: 2
    • Views: 230
    Last Post: March 19th, 2015 06:19 PM
    by QIII  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. [kubuntu] Audio keeps dropping the bass

    Started by richard107, March 18th, 2015 10:57 PM
    audio, kubuntu 14.10, thinkpad
    • Replies: 0
    • Views: 261
    Last Post: March 18th, 2015 10:57 PM
    by richard107  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [ubuntu] how to convert audio in the commad line way?

    Started by remmas-sido, March 18th, 2015 05:13 PM
    12.04, audio, conversation
    • Replies: 1
    • Views: 312
    Last Post: March 18th, 2015 09:49 PM
    by andrew.46  Go to last post
  9. [ubuntu] no video no audio ,greenish video with buffering

    Started by amrithmmh, March 17th, 2015 02:25 AM
    audio, heat, lag, video
    • Replies: 9
    • Views: 547
    Last Post: March 19th, 2015 10:33 AM
    by newb85  Go to last post
  10. [ubuntu] Is "Creative Sound Blaster 5.1 VX" working fine?

    Started by mina2, March 16th, 2015 11:46 AM
    audio, hardware, sound card
    • Replies: 3
    • Views: 814
    Last Post: March 24th, 2015 01:20 PM
    by mina2  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [ubuntu] unable to change sound alerts in 14.10

    Started by kelt65, March 10th, 2015 06:54 PM
    alerts, audio, utopic
    • Replies: 0
    • Views: 325
    Last Post: March 10th, 2015 06:54 PM
    by kelt65  Go to last post
  12. VirtualBox: Wrong Audio Sample Rate

    Started by marseille2, March 5th, 2015 10:31 PM
    audio, sample rate, virtualbox
    • Replies: 0
    • Views: 771
    Last Post: March 5th, 2015 10:31 PM
    by marseille2  Go to last post
  13. [kubuntu] HDMI audio out from an AMD Radeon RV710 under 14.04

    Started by rjvbertin, March 4th, 2015 02:18 PM
    audio, failure, hdmi, radeon
    • Replies: 3
    • Views: 914
    Last Post: March 6th, 2015 07:02 PM
    by rjvbertin  Go to last post
  14. [all variants] Help getting XonarDG Audio

    Started by jeff115, February 21st, 2015 04:41 PM
    audio, sound, xonar
    • Replies: 0
    • Views: 531
    Last Post: February 21st, 2015 04:41 PM
    by jeff115  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [ubuntu] Problems with sound driver and suspend

    Started by spark-knights-rule, January 27th, 2015 06:18 PM
    audio, suspend 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 585
    Last Post: January 27th, 2015 06:18 PM
    by spark-knights-rule  Go to last post
  16. [ubuntu] Audio jack not working

    Started by Toby_Wyant, January 25th, 2015 04:32 PM
    14.04, audio, lenovo
    • Replies: 0
    • Views: 439
    Last Post: January 25th, 2015 04:32 PM
    by Toby_Wyant  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. ffmpeg merge 2 videos while replacing audio in one video... at the same time

    Started by Valpskott, January 19th, 2015 10:25 PM
    audio, ffmpeg, merge
    • Replies: 0
    • Views: 685
    Last Post: January 19th, 2015 10:25 PM
    by Valpskott  Go to last post
  18. [all variants] Deleting empty sound files

    Started by M1GEO, January 18th, 2015 03:56 PM
    audio, recording, silent, threshold
    • Replies: 2
    • Views: 633
    Last Post: January 19th, 2015 04:10 PM
    by M1GEO  Go to last post
  19. [xubuntu] HELP ! micro and audio don't work for skype !

    Started by laetitia, January 16th, 2015 08:59 AM
    audio, micro, skype
    • Replies: 0
    • Views: 785
    Last Post: January 16th, 2015 08:59 AM
    by laetitia  Go to last post
  20. How to convert FLAC to AAC or AC-3?

    Started by remmas-sido, January 14th, 2015 12:43 PM
    aac, audio, converter, video
    • Replies: 3
    • Views: 764
    Last Post: January 14th, 2015 09:41 PM
    by Temüjin  Go to last post
  21. [ubuntu] no audio on Samsung Chromebook 2

    Started by ChrisC, January 10th, 2015 06:44 AM
    2 Pages
    1 2
    alsa, audio, chromebook 4 Attachment(s)
    • Replies: 13
    • Views: 4,342
    Last Post: March 25th, 2015 04:50 AM
    by peterburnett  Go to last post
  22. UbuntuGnome: HDMI Audio sent to laptop speakers when lid closed

    Started by jorenheit, January 3rd, 2015 10:51 PM
    audio, energy, gnome 3, hdmi
    • Replies: 0
    • Views: 467
    Last Post: January 3rd, 2015 10:51 PM
    by jorenheit  Go to last post
  23. Audio/ALSA unable to work on Lenovo z580

    Started by linuxmann, December 29th, 2014 06:18 AM
    alsa, audio, lenovo, z580
    • Replies: 7
    • Views: 1,149
    Last Post: December 29th, 2014 10:09 PM
    by linuxmann  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  24. How do I know which part of my setup is causing distortion in music?

    Started by JazzPotato, December 28th, 2014 03:57 PM
    audio, audiophile, sound, sound card
    • Replies: 2
    • Views: 559
    Last Post: December 28th, 2014 08:05 PM
    by barkerson  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  25. [SOLVED] Pulseaudio not starting automatically?

    Started by Furbybrain, December 19th, 2014 01:18 PM
    audio, pulseaudio
    • Replies: 1
    • Views: 1,968
    Last Post: December 19th, 2014 07:57 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 126 to 150 of 2604
Page 6 of 105 FirstFirst 3 4 5 6 7 8 9