Search:

Tag: audio

Page 1 of 106 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. xubuntu 16.04 sis7012 sound driver problem

    Started by aliasvector, 2 Days Ago 05:28 AM
    audio
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 2 Days Ago 05:28 AM
    by aliasvector  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. Bluetooth Head Phones

    Started by voldemort-slytherin, 1 Week Ago 08:36 AM
    a2dp, audio, bluetooth 16.04, pavucontrol
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 1 Week Ago 08:36 AM
    by voldemort-slytherin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [ubuntu] No HDMI audio at 1080p at 60Hz on an ASUS Chromebox on 16.04, 17.04.

    Started by mpb_, 2 Weeks Ago 08:53 PM
    asus, audio, hdmi, intel
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: 2 Weeks Ago 10:27 PM
    by mpb_  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. [lubuntu] Resolving audio problems in Intel HDA / Netbook

    Started by mfbruno, 2 Weeks Ago 09:59 AM
    audio, intel, lubuntu, netbook
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 2 Weeks Ago 09:59 AM
    by mfbruno  Go to last post
  5. [ubuntu] You don't have the permissions

    Started by elmarkus, 3 Weeks Ago 09:54 PM
    audio, subwoofer, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: 3 Weeks Ago 10:02 PM
    by QIII  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. High-pitched sound when no other sound playing

    Started by fizikz, 4 Weeks Ago 09:58 PM
    audio, high-pitched, sound
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 4 Weeks Ago 09:58 PM
    by fizikz  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [ubuntu] Is there a way to reinstall or reset PowerManagement?

    Started by shawdotion, April 24th, 2017 02:14 AM
    audio, powermanagement, powersave, ubuntu 17.04
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: 4 Weeks Ago 06:12 PM
    by TheFu  Go to last post
  8. Behringer U-Phoria UMC204HD problems

    Started by talowery-us-gmail, April 19th, 2017 04:04 AM
    ardour, audio, behringer, usb
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: April 19th, 2017 05:32 AM
    by Bucky Ball  Go to last post
  9. [lubuntu] Intel Bay Trail audio issue

    Started by skerdziuzzz, April 8th, 2017 11:20 AM
    16.10, alsa, audio, pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: April 8th, 2017 08:35 PM
    by skerdziuzzz  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. [ubuntu] Problem with volume control

    Started by kim15, April 6th, 2017 07:33 PM
    audio, sound, ubuntu, volume
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: April 7th, 2017 09:36 PM
    by Futant  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [ubuntu] Sound control not working

    Started by kim15, April 5th, 2017 02:32 AM
    audio, sound, ubuntu, volume
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: April 18th, 2017 09:13 PM
    by dejitarob  Go to last post
  12. [ubuntu] Soundcard not being read, HP Pavilion x2 Detachable

    Started by 209cannanerd, March 29th, 2017 07:47 AM
    audio, sound card delema, sound card help
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: March 29th, 2017 07:47 AM
    by 209cannanerd  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [SOLVED] bluetooth won't pair

    Started by HC48, March 17th, 2017 11:25 AM
    audio, bluetooth, pairing 2 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: March 20th, 2017 09:49 AM
    by HC48  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [ubuntu] After upgrade from 14.04 to 16.10 no audio from HDMI

    Started by grahamsaulnier, March 5th, 2017 10:32 PM
    audio, hdmi, sound, upgrade
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: March 6th, 2017 10:40 AM
    by opsusec  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. sound works; terminal bell does not

    Started by Skaperen, February 26th, 2017 07:28 AM
    audio, bell, sound, terminal
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: February 26th, 2017 08:25 AM
    by vasa1  Go to last post
  16. [ubuntu] 7.1 Stereo Support - How Can I Enable It?

    Started by Kerry Lange, February 26th, 2017 02:55 AM
    7.1, audio, surround sound
    • Replies: 6
    • Views: 0
    Last Post: March 15th, 2017 11:43 PM
    by pdc  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. [ubuntu_studio] (puzzeling) Sound glitch in .mp4 file after download

    Started by neweage, February 14th, 2017 04:47 AM
    .mp4 files, audio
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: February 14th, 2017 04:47 AM
    by neweage  Go to last post
  18. [ubuntu_studio] Low sound output on Macs

    Started by Music_Guy, February 13th, 2017 06:56 PM
    audio, mac, sound
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: February 13th, 2017 06:56 PM
    by Music_Guy  Go to last post
  19. HDMI Audio Suddenly Stopped Working

    Started by AzurianArcher, February 10th, 2017 09:52 PM
    audio, hdmi audio, pulse
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: February 10th, 2017 09:52 PM
    by AzurianArcher  Go to last post
  20. No sound through HDMI

    Started by tigerjack89, January 28th, 2017 12:08 PM
    audio, hda, hdmi, intel
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: January 28th, 2017 01:26 PM
    by tigerjack89  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. No Audio From iMac Speakers Over DisplayPort in Ubuntu Studio 16.04.1 LTS

    Started by cpltarun, January 19th, 2017 02:58 AM
    audio, displayport, sound, ubuntustudio
    • Replies: 0
    • Views: 136
    Last Post: January 19th, 2017 02:58 AM
    by cpltarun  Go to last post
  22. [ubuntu] Audio not working believed to have been caused by bug >(1574079)

    Started by dorag, January 18th, 2017 08:36 PM
    audio, bug, logitech, sound 16.04
    • Replies: 8
    • Views: 249
    Last Post: January 20th, 2017 01:55 AM
    by gdesilva  Go to last post

    Forum:
    Hardware

    • Replies: 5
    • Views: 134
    Last Post: January 29th, 2017 12:40 PM
    by CrocoDuck  Go to last post
  23. [kubuntu] Audio Without Spice?

    Started by superrobowizard, January 7th, 2017 10:47 PM
    audio, qemu-kvm, sound, spice
    • Replies: 0
    • Views: 144
    Last Post: January 7th, 2017 10:47 PM
    by superrobowizard  Go to last post
  24. No sound with snd_hda_intel on 14.04

    Started by jlumpe, January 3rd, 2017 03:58 AM
    audio, driver, kernel module, sound
    • Replies: 0
    • Views: 179
    Last Post: January 3rd, 2017 03:58 AM
    by jlumpe  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 1 to 25 of 2640
Page 1 of 106 1 2 3 4