Search:

Tag: ati

Page 1 of 97 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Installing Ubuntu 16.04 on a HP DL360 G2

    Started by rhaf, December 11th, 2016 08:30 PM
    16.04, ati, dl360, zorin os
    • Replies: 1
    • Views: 271
    Last Post: December 11th, 2016 11:28 PM
    by ajgreeny  Go to last post
  2. video mode stuck 1024x768 after update to 16.04

    Started by dfpd62, September 18th, 2016 10:05 PM
    amdati, ati, fglrx ati, radeon 6450
    • Replies: 0
    • Views: 232
    Last Post: September 18th, 2016 10:05 PM
    by dfpd62  Go to last post
  3. [ubuntu] ATI Video Card Problem on Ubuntu 16.04 (Can't play videos)

    Started by robertoperonista123, September 2nd, 2016 12:48 AM
    16.04, ati, fglrx, nomodeset
    • Replies: 5
    • Views: 543
    Last Post: September 6th, 2016 01:23 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  4. [gnome] Drivers radeon R7 m370

    Started by alejandroperezcosio, July 19th, 2016 03:04 PM
    16.04 lts, ati, gnome-shell, radeon
    • Replies: 6
    • Views: 1,412
    Last Post: October 16th, 2016 04:20 PM
    by myroslav-tkachenko  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. A seemingly different 16.04/ATI problem

    Started by brucew, June 15th, 2016 01:37 AM
    16.04, ati, radeon, xenial
    • Replies: 4
    • Views: 459
    Last Post: June 16th, 2016 02:39 AM
    by brucew  Go to last post
  6. ATI problem when booting DVD

    Started by mushistereck, May 28th, 2016 10:54 AM
    16.04, ati, booting
    • Replies: 0
    • Views: 345
    Last Post: May 28th, 2016 10:54 AM
    by mushistereck  Go to last post
  7. Enable discreet graphics card (AMD) (HDMI not working) 16.04 LTS

    Started by redguy41, April 25th, 2016 06:43 PM
    16.04 lts, ati, graphics, hybrid-graphics
    • Replies: 0
    • Views: 490
    Last Post: April 25th, 2016 06:43 PM
    by redguy41  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. [ubuntu] ATI Radeon Xpress 200M and Ubuntu

    Started by dyosoft, April 25th, 2016 12:46 PM
    ati, gpu, radeon xpress 200m, ubuntu
    • Replies: 6
    • Views: 1,183
    Last Post: April 26th, 2016 07:24 AM
    by mörgæs  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [ubuntu] Ubuntu 14.04 Kernel 4.4.4 Install Error W: Possible missing firmware

    Started by Redalien0304, March 14th, 2016 06:57 PM
    amd, ati, firmware, kernel
    • Replies: 1
    • Views: 712
    Last Post: March 15th, 2016 06:13 PM
    by Redalien0304  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [xubuntu] ATI Mobile HD 4850 not used by LTS 14.04 on iMac10.1

    Started by Tobbel, March 12th, 2016 11:59 AM
    ati, imac 10.1, xorg
    • Replies: 3
    • Views: 740
    Last Post: March 12th, 2016 04:57 PM
    by Tobbel  Go to last post
  11. [xubuntu] Radeon R9 390X fans not spinning

    Started by dugite-code, March 11th, 2016 01:46 PM
    ati, gpu fans
    • Replies: 0
    • Views: 560
    Last Post: March 11th, 2016 01:46 PM
    by dugite-code  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  12. [ubuntu] Laggy freezy desktop graphics when running a screen of a second card.

    Started by noocnoom, March 8th, 2016 09:45 PM
    ati, gpu, multi monitors, nvidia
    • Replies: 0
    • Views: 456
    Last Post: March 8th, 2016 09:45 PM
    by noocnoom  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [ubuntu] Screen goes black and switches back on

    Started by puginu, March 7th, 2016 03:18 PM
    ati, black, radeon, screen
    • Replies: 1
    • Views: 543
    Last Post: May 11th, 2016 08:14 AM
    by svante-jacobsen  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [UbuntuGnome] Open source ATI driver for Radeon 3650

    Started by daxtinator15, February 29th, 2016 12:26 AM
    ati, laptop, open source driver 1 Attachment(s)
    • Replies: 9
    • Views: 969
    Last Post: March 2nd, 2016 10:26 AM
    by mastablasta  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. [ubuntu] realtek NIC driver being overwritten?

    Started by wbloos, February 20th, 2016 09:55 AM
    ati, drivers, nouveau, realtek
    • Replies: 1
    • Views: 693
    Last Post: February 21st, 2016 11:33 AM
    by wbloos  Go to last post
  16. [ubuntu] S-video Output Issue

    Started by coulomberic50, January 1st, 2016 08:58 PM
    ati, radeon, s-video output
    • Replies: 0
    • Views: 500
    Last Post: January 1st, 2016 08:58 PM
    by coulomberic50  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. [ubuntu] ATI and Intel hybrid graphics problem on 15.10

    Started by redguy41, December 10th, 2015 10:24 AM
    ati, hybrid graphics, radeon, ubuntu graphics 1 Attachment(s)
    • Replies: 8
    • Views: 2,541
    Last Post: December 23rd, 2015 08:37 AM
    by redguy41  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. [SOLVED] Unable to switch back to open source video driver?

    Started by pandoragami, November 20th, 2015 06:45 PM
    2 Pages
    1 2
    ati, reboot, video card, x.org 1 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 2,126
    Last Post: November 20th, 2015 11:33 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  19. [ubuntu] Switched to AMD proprietary driver, now fails to boot

    Started by mjpatey, November 11th, 2015 08:32 PM
    amd, ati, proprietary, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 723
    Last Post: November 11th, 2015 10:58 PM
    by Bashing-om  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  20. [ubuntu] Ubuntu 15.04 login loop fresh install

    Started by nadya-rnv, November 7th, 2015 08:34 PM
    ati, compiz, fresh install, login loop
    • Replies: 0
    • Views: 743
    Last Post: November 7th, 2015 08:34 PM
    by nadya-rnv  Go to last post
  21. [server] Dual AMD R9 280x - Video Lag in Wily

    Started by jamal7, November 5th, 2015 05:43 AM
    amd, ati, catalyst, radeon
    • Replies: 2
    • Views: 1,324
    Last Post: November 6th, 2015 01:47 AM
    by QIII  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [SOLVED] AMD ATI radeon driver detected but not used.

    Started by amit_sharma5, October 1st, 2015 03:54 PM
    amd, ati, graphics card, radeon
    • Replies: 3
    • Views: 2,162
    Last Post: October 2nd, 2015 06:56 AM
    by amit_sharma5  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [xubuntu] Black Screen on laptop monitor but has display on hdmi monitor

    Started by kurotopi, September 10th, 2015 02:25 AM
    asus, ati, black screen, fglrx
    • Replies: 0
    • Views: 1,002
    Last Post: September 10th, 2015 02:25 AM
    by kurotopi  Go to last post
  24. [ubuntu] New Ubuntu 15 user - Teething issues!

    Started by twisted-lemon, August 13th, 2015 09:00 PM
    amd, ati, graphics, steam
    • Replies: 1
    • Views: 1,059
    Last Post: August 15th, 2015 01:07 PM
    by dino99  Go to last post
  25. [ubuntu] 2nd monitor detected but no signal

    Started by albert37, August 8th, 2015 08:26 AM
    amd, ati, monitor
    • Replies: 1
    • Views: 1,136
    Last Post: August 8th, 2015 10:59 PM
    by gordintoronto  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 2411
Page 1 of 97 1 2 3 4