Search:

Tag: aplay

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Sound not working on Ubuntu 14.04 LTS aplay, pacmd not showing cards

    Started by krishadhithya-acco, December 30th, 2015 11:44 PM
    2 Pages
    1 2
    alsa, aplay, driver, sound 2 Attachment(s)
    • Replies: 14
    • Views: 4,730
    Last Post: January 1st, 2016 04:31 PM
    by krishadhithya-acco  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [SOLVED] cannot open mixer: No such file or directory

    Started by Yachint, May 26th, 2015 09:01 AM
    alsamixer, aplay, audio
    • Replies: 0
    • Views: 1,720
    Last Post: May 26th, 2015 09:01 AM
    by Yachint  Go to last post
  3. [ubuntu] Capturing output of arecord in a C program

    Started by amarshat, June 25th, 2012 12:46 PM
    aplay, arecord, sound, terminal
    • Replies: 0
    • Views: 958
    Last Post: June 25th, 2012 12:46 PM
    by amarshat  Go to last post
  4. [other] audio data aplay or similar

    Started by cholericfun, February 17th, 2012 05:46 PM
    aplay
    • Replies: 0
    • Views: 295
    Last Post: February 17th, 2012 05:46 PM
    by cholericfun  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] lspci shows soundcard, aplay -l does not

    Started by montitan, February 16th, 2012 12:54 PM
    aplay, driver, lspci, sound
    • Replies: 1
    • Views: 1,016
    Last Post: February 16th, 2012 07:12 PM
    by montitan  Go to last post
  6. [ubuntu] sound device wakeup latency?

    Started by pitkataistelu, September 29th, 2011 03:28 PM
    alsa, aplay, audio
    • Replies: 2
    • Views: 351
    Last Post: October 26th, 2011 08:52 PM
    by n411303  Go to last post
  7. [ubuntu] Sound over HDMI not working: not detected by alsa or aplay-l

    Started by busillis, August 14th, 2011 01:11 PM
    alsa, aplay, sound
    • Replies: 1
    • Views: 1,217
    Last Post: August 14th, 2011 02:31 PM
    by dino99  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] 10.04 : Can see the devices if aplay executed as sudo?

    Started by bradmallan, June 25th, 2011 11:31 AM
    aplay, sound 10.04
    • Replies: 0
    • Views: 377
    Last Post: June 25th, 2011 11:31 AM
    by bradmallan  Go to last post
  9. [SOLVED] No audio after upgrade to Natty

    Started by putt1ck, June 11th, 2011 06:00 PM
    alsa, aplay, no sound
    • Replies: 1
    • Views: 613
    Last Post: June 11th, 2011 07:14 PM
    by putt1ck  Go to last post
  10. [ubuntu] Usb Sound Card not reconized (aplay / lspci)

    Started by floboss07, May 9th, 2011 01:46 PM
    2 Pages
    1 2
    alsa, aplay, lspci, pulseaudio, xmod
    • Replies: 12
    • Views: 5,766
    Last Post: May 26th, 2011 03:52 PM
    by floboss07  Go to last post
  11. [ubuntu] Help! No sound in karmic

    Started by unclejeebes, July 20th, 2010 12:02 AM
    aplay, audio, bios, no sound, soundcard
    • Replies: 1
    • Views: 923
    Last Post: December 10th, 2010 11:06 PM
    by unclejeebes  Go to last post
  12. [ubuntu] No sound All-in-Wonder HD HDMI

    Started by jweaver28, February 27th, 2010 04:32 PM
    all-in-wonder, aplay, hdmi, sound
    • Replies: 4
    • Views: 1,414
    Last Post: March 5th, 2010 04:55 PM
    by jweaver28  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. [ubuntu_studio] Ubuntu Studio running really slow and jack_client_thread zombified

    Started by davemar, October 16th, 2009 04:14 PM
    aplay, jack, zombified
    • Replies: 2
    • Views: 1,339
    Last Post: October 19th, 2009 08:27 AM
    by davemar  Go to last post
  14. [ubuntu] Ubuntu 9.04 Sound Care suddenly not detected

    Started by HobbDogg, October 9th, 2009 04:41 AM
    alsa, aplay, nvidia, pulseaudio, sound issue
    • Replies: 1
    • Views: 840
    Last Post: October 9th, 2009 05:11 AM
    by HobbDogg  Go to last post
  15. [ubuntu] segfault in aplay using ladspa-filters in .asoundrc

    Started by -AB-, October 29th, 2008 09:29 PM
    alsa, aplay, asoundrc, ladspa, segfault 2 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 1,503
    Last Post: October 29th, 2008 09:29 PM
    by -AB-  Go to last post
  16. [all variants] [SOLVED] Arg! I broke spdif again :(

    Started by Clappy, July 30th, 2008 08:55 PM
    aplay, realplayer, spdif
    • Replies: 1
    • Views: 708
    Last Post: August 2nd, 2008 06:58 AM
    by Clappy  Go to last post
Results 1 to 16 of 17