Search:

Tag: alsa 1.0.23

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Help installing ALSA drivers, Headephones not working

    Started by Endanrinkaro, February 19th, 2012 08:44 PM
    alsa 1.0.23, headdphones, ubunbtu 10.04
    • Replies: 0
    • Views: 377
    Last Post: February 19th, 2012 08:44 PM
    by Endanrinkaro  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [SOLVED] Turning stereo input to 5.1 output

    Started by jvlomax, June 24th, 2011 08:21 PM
    2 Pages
    1 2
    alsa 1.0.23, audio 5.1, audio input, hdmi audio gforce 8200, loopback sound asound.rc
    • Replies: 11
    • Views: 5,011
    Last Post: June 26th, 2011 04:03 AM
    by BicyclerBoy  Go to last post
  3. [SOLVED] Audio problems with Asus N71/Intel HDA

    Started by CYcolone, March 5th, 2011 12:58 AM
    alsa 1.0.23, asus n71jq, ubuntu 10.10
    • Replies: 4
    • Views: 1,833
    Last Post: March 30th, 2012 04:22 AM
    by CYcolone  Go to last post
  4. [SOLVED] ALSA issues: Channel mapping and volume

    Started by daniel.pool, January 15th, 2011 06:41 PM
    alsa 1.0.23, speaker mappings, volume levels
    • Replies: 7
    • Views: 3,310
    Last Post: January 23rd, 2011 09:32 PM
    by daniel.pool  Go to last post
  5. [ubuntu] Problems with ALC272

    Started by d3ngar, December 27th, 2010 12:24 AM
    alc272, alsa 1.0.23, sound, toshiba
    • Replies: 8
    • Views: 2,101
    Last Post: July 19th, 2012 06:48 AM
    by Wild Man  Go to last post
  6. [ubuntu] How to restore ALSA drivers to version 1.0.23?

    Started by fteo, December 11th, 2010 03:45 PM
    alsa 1.0.23, maverick
    • Replies: 7
    • Views: 3,565
    Last Post: December 15th, 2010 06:45 AM
    by efflandt  Go to last post
  7. [ubuntu] No sound at all on Acer Aspire 7736z with Realtek ACL888, Please help!

    Started by edde_e, December 11th, 2010 01:25 AM
    acl888, alsa 1.0.23, alsa drive, snd-hda-intel, ububtu 10.10
    • Replies: 0
    • Views: 1,109
    Last Post: December 11th, 2010 01:25 AM
    by edde_e  Go to last post
  8. [ubuntu] Soundcard configuration lost, help needed

    Started by sazhagianambi, December 7th, 2010 05:24 PM
    alsa 1.0.23, soundcards
    • Replies: 0
    • Views: 361
    Last Post: December 7th, 2010 05:24 PM
    by sazhagianambi  Go to last post
  9. [ubuntu] Problem with PCM resetting when changing volume

    Started by antennen, November 20th, 2010 02:48 PM
    alsa 1.0.23, pulse volume control, ubuntu 10.10 64bit
    • Replies: 4
    • Views: 1,388
    Last Post: November 21st, 2010 01:19 PM
    by antennen  Go to last post
  10. [ubuntu] Maverick: ALSA Refuses to Use Correct Codec (possible bug)

    Started by kelocena, November 20th, 2010 03:39 AM
    alsa 1.0.23, hda intel alc888 analog, maverick 10.10, sound 10.10
    • Replies: 1
    • Views: 1,182
    Last Post: November 20th, 2010 09:08 PM
    by efflandt  Go to last post
  11. [SOLVED] can't install latest ALSA driver in lucid 2.6.32-25 preempt

    Started by streamsanddragonflies, November 15th, 2010 01:39 PM
    alsa 1.0.23, cant install, preempt, sound alsa, ubuntu 10.04 64 bit
    • Replies: 7
    • Views: 2,831
    Last Post: January 21st, 2012 11:17 AM
    by streamsanddragonflies  Go to last post
  12. [SOLVED] trouble upgrading alsa driver

    Started by killermonkey, October 28th, 2010 08:08 PM
    alsa 1.0.23, microphone not working, sound
    • Replies: 7
    • Views: 10,939
    Last Post: November 2nd, 2012 11:06 PM
    by James MG  Go to last post
  13. USB sound: Lexicon Omega bandwidth problem

    Started by Danstroem, October 22nd, 2010 02:50 PM
    alsa 1.0.23, audio, multi channel, usb 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 1,923
    Last Post: October 22nd, 2010 03:16 PM
    by utilitytrack  Go to last post
  14. Updating ALSA in 10.04 Repos

    Started by ngrieb, October 7th, 2010 04:13 AM
    10.04, alsa 1.0.23, repositories, update
    • Replies: 7
    • Views: 3,148
    Last Post: October 7th, 2010 04:34 PM
    by ngrieb  Go to last post
  15. [kubuntu] No Sound/Can't open Sys Setting after 10.10 RC upgrade

    Started by VaiPhile, October 2nd, 2010 09:57 PM
    alsa 1.0.23, maverick rc, system settings, upgrade 10.04 to 10.10
    • Replies: 2
    • Views: 1,816
    Last Post: October 20th, 2010 10:43 PM
    by lflindsey  Go to last post
  16. [ubuntu] alsa is gone!

    Started by adpads, September 2nd, 2010 12:00 PM
    alsa 1.0.23, asound, intel 3400, radeon 5600, timeline
    • Replies: 1
    • Views: 860
    Last Post: September 3rd, 2010 05:21 PM
    by adpads  Go to last post
  17. [SOLVED] GT 240 + 256.53 driver + ALSA 1.0.23 = HDMI audio!?

    Started by leespa, September 1st, 2010 05:45 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    alsa 1.0.23, gt 240, hdmi audio 5 Attachment(s)
    • Replies: 39
    • Views: 17,348
    Last Post: January 5th, 2011 07:58 AM
    by ffp  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [ubuntu] Cannot set headphone volume in alsamixer

    Started by muttley75, July 21st, 2010 10:29 PM
    alsa 1.0.23, headphones 10.04
    • Replies: 8
    • Views: 12,643
    Last Post: April 3rd, 2011 10:08 AM
    by connellc  Go to last post
  19. [ubuntu] How to - Xine

    Started by slyblade900, June 30th, 2010 05:36 AM
    alsa 1.0.23, volume adjustment, xine, xine amarok mp3
    • Replies: 3
    • Views: 1,086
    Last Post: June 30th, 2010 12:55 PM
    by slyblade900  Go to last post
  20. [SOLVED] Sound: MythTV bad/unknown -> ALSA:default

    Started by winewood, May 15th, 2010 03:36 AM
    alsa 1.0.23, mythtv audio output, spdif
    • Replies: 1
    • Views: 2,976
    Last Post: May 15th, 2010 04:09 AM
    by winewood  Go to last post

    Forum:
    Mythbuntu

  21. [SOLVED] Sound card working...but no sound

    Started by yonkiman, April 18th, 2010 12:41 AM
    alsa, alsa 1.0.23, spdif, xonar, xonar ds
    • Replies: 6
    • Views: 4,068
    Last Post: April 25th, 2010 03:25 AM
    by lidex  Go to last post
Results 1 to 21 of 22