Search:

Tag: alsa

Page 5 of 61 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [xubuntu] Sound problems with ekiga/skype ALSA in 13.04

    Started by gunnvor, May 1st, 2013 09:30 PM
    alsa, ekiga, skype, sound issue
    • Replies: 0
    • Views: 801
    Last Post: May 1st, 2013 09:30 PM
    by gunnvor  Go to last post
  2. [ubuntu] Intermittent HDMI Audio using AMD HD 7950 and Ubuntu 13.04

    Started by maissiou23, May 1st, 2013 01:48 AM
    alsa, amd, hdmi audio, ubuntu 13.04
    • Replies: 5
    • Views: 2,093
    Last Post: June 16th, 2013 03:41 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [ubuntu] Sound plays from both built in speakers and headphones when plugged.

    Started by N3dot, April 29th, 2013 02:17 PM
    alsa, headphones, jack sense, speakers
    • Replies: 0
    • Views: 743
    Last Post: April 29th, 2013 02:17 PM
    by N3dot  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  4. C code problem with ALSA

    Started by fatih6761, April 25th, 2013 10:49 PM
    alsa, gcc, kubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 1,641
    Last Post: April 26th, 2013 03:16 PM
    by fatih6761  Go to last post
  5. [ubuntu] Volume Randomly Changing Produces Clicking Sound

    Started by agoessling, April 24th, 2013 06:26 AM
    12.04 64bit, alsa, audio
    • Replies: 1
    • Views: 634
    Last Post: April 25th, 2013 03:03 AM
    by agoessling  Go to last post
  6. [ubuntu_studio] Troubles while building alsa-driver on UbuntuStudio 12.10...

    Started by Tahiro Hashizume, April 22nd, 2013 03:44 PM
    12.10, alsa, alsa-driver, ubuntustudio
    • Replies: 1
    • Views: 667
    Last Post: April 22nd, 2013 04:18 PM
    by Temüjin  Go to last post
  7. [ubuntu] No sound and video hangs

    Started by StuckedOnWeb, April 18th, 2013 08:45 PM
    alsa, vga switch
    • Replies: 0
    • Views: 284
    Last Post: April 18th, 2013 08:45 PM
    by StuckedOnWeb  Go to last post
  8. [all variants] No sound with ALC262 in 12.04

    Started by ulukai08, April 18th, 2013 01:19 PM
    alc262, alsa, tyan
    • Replies: 7
    • Views: 1,039
    Last Post: April 26th, 2013 09:51 AM
    by ulukai08  Go to last post
  9. [xubuntu] m-audio usb - no output sound

    Started by kralgi, April 12th, 2013 10:06 AM
    alsa, m-audio, sound, usb
    • Replies: 8
    • Views: 960
    Last Post: April 29th, 2013 04:13 PM
    by Thee  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. [ubuntu] Ubuntu 12.10 "Unable to mount Audio Disc, Location is not mountable"

    Started by bquade, April 7th, 2013 01:24 PM
    alsa, audio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 781
    Last Post: April 7th, 2013 01:24 PM
    by bquade  Go to last post
  11. [lubuntu] Alsa microphone problem - Low or noisy

    Started by manolos, April 6th, 2013 06:21 PM
    alsa, microphone
    • Replies: 2
    • Views: 1,505
    Last Post: April 19th, 2013 05:35 PM
    by musicmanbiker  Go to last post
  12. [all variants] ubuntu inside ubuntu: no audio with VBox

    Started by ayvango, March 28th, 2013 09:07 AM
    alsa, audio, virtualbox
    • Replies: 5
    • Views: 604
    Last Post: March 28th, 2013 12:04 PM
    by sudodus  Go to last post
  13. [ubuntu] USB Audio Jabra Speak410. Mic working, no Audio playback

    Started by kgokare, March 27th, 2013 08:00 PM
    alsa, jabra, usb, usb audio
    • Replies: 1
    • Views: 1,174
    Last Post: May 7th, 2013 02:35 PM
    by elirov  Go to last post
  14. [ubuntu] "Internal recording" w/Audacity from Wine application (RehearScore)

    Started by paulvbrown, March 24th, 2013 11:16 AM
    alsa, audacity, midi, wine
    • Replies: 4
    • Views: 1,051
    Last Post: April 7th, 2013 11:08 AM
    by paulvbrown  Go to last post
  15. [ubuntu] Alsa Issue Chrome/Firefox

    Started by SgtHubcap, March 18th, 2013 08:06 PM
    alsa, chrome, firefox, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 630
    Last Post: March 18th, 2013 08:06 PM
    by SgtHubcap  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [ubuntu] Unable to get HDMI Surround 5.1 working

    Started by 0x4e, March 13th, 2013 08:22 AM
    alsa, hdmi, pulseaudio, surround sound
    • Replies: 8
    • Views: 13,345
    Last Post: April 30th, 2013 11:06 PM
    by gordintoronto  Go to last post
  17. [other] Where to get information for .asoundrc configuration (ttables)

    Started by Drakmor, March 11th, 2013 02:56 AM
    .asoundrc, alsa, audio, hardware
    • Replies: 0
    • Views: 765
    Last Post: March 11th, 2013 02:56 AM
    by Drakmor  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. [ubuntu] ALSA will not see soundcards unless in audio group

    Started by monkblah, March 2nd, 2013 11:03 AM
    alsa, multiuser, pulseaudio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 1,066
    Last Post: March 2nd, 2013 11:03 AM
    by monkblah  Go to last post
  19. [ubuntu] snd_hda_intel, no Microphone. VIA VT1802

    Started by gcbzzzz, February 25th, 2013 12:56 AM
    alsa, pulse audio, sound
    • Replies: 5
    • Views: 2,281
    Last Post: May 29th, 2014 09:59 PM
    by charles18  Go to last post
  20. [ubuntu] Headphone volume not linked to master volume?

    Started by codemyster, February 20th, 2013 05:36 PM
    alsa, intel, master, sound, volume
    • Replies: 2
    • Views: 2,220
    Last Post: February 21st, 2013 10:38 AM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [ubuntu] Multiple Sound Cards and Routing

    Started by HaasEffect, February 19th, 2013 04:24 PM
    2 Pages
    1 2
    alsa, audio, gstreamer, multiple soundcards, soundcard
    • Replies: 11
    • Views: 6,211
    Last Post: March 4th, 2013 05:53 PM
    by cladisch  Go to last post
  22. [ubuntu] Sound card rec. by Alsa but not displaying in aplay

    Started by keegs1, February 19th, 2013 01:15 PM
    alsa, sound
    • Replies: 1
    • Views: 2,279
    Last Post: February 19th, 2013 01:44 PM
    by keegs1  Go to last post
  23. [all variants] PulseAudio Does One Thing, ALSA Another in MythTV or MythBuntu

    Started by Mark_in_Hollywood, February 13th, 2013 06:18 AM
    alsa, mythtv, pulseaudio, remote control mute
    • Replies: 0
    • Views: 1,203
    Last Post: February 13th, 2013 06:18 AM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post
  24. [ubuntu] Ubuntu 12.10 - Tascam US-122 Audio problems

    Started by eboats, February 9th, 2013 06:20 PM
    alsa, audio, tascam, tascam us-122, ubunbtu
    • Replies: 1
    • Views: 2,220
    Last Post: October 20th, 2013 02:06 AM
    by XeNtYhf  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. [gnome] Issue with ALSA/Indicator Applet

    Started by Fireye00, February 5th, 2013 11:52 PM
    alsa, gnome, indicator applet, volume
    • Replies: 0
    • Views: 2,460
    Last Post: February 5th, 2013 11:52 PM
    by Fireye00  Go to last post
Results 101 to 125 of 1525
Page 5 of 61 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8