Search:

Tag: alsa

Page 1 of 61 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds; generated 29 minute(s) ago.

  1. Pulseaudio audio channels volume

    Started by cyphaw, 1 Week Ago 02:53 PM
    alsa, channel, pulseaudio, volume
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 1 Week Ago 02:53 PM
    by cyphaw  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Why do different music players sound different?

    Started by bofh19612, 2 Weeks Ago 11:21 PM
    alsa, alsaplayer, codec
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: 2 Weeks Ago 11:21 PM
    by bofh19612  Go to last post
  3. [ubuntu_studio] USB audio/midi ordering

    Started by vostoklake, January 12th, 2017 05:06 AM
    alsa, midi, order, usb
    • Replies: 1
    • Views: 198
    Last Post: January 12th, 2017 06:46 AM
    by wildmanne39  Go to last post
  4. [ubuntu_studio] USB audio/midi ordering

    Started by vostoklake, January 12th, 2017 04:35 AM
    alsa, midi, order, usb
    • Replies: 0
    • Views: 184
    Last Post: January 12th, 2017 04:35 AM
    by vostoklake  Go to last post
  5. crackling Jack+PuseAudio(Alsa)

    Started by lucedan, January 2nd, 2017 02:10 PM
    alsa, jack, pulseaudio
    • Replies: 0
    • Views: 163
    Last Post: January 2nd, 2017 02:10 PM
    by lucedan  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [ubuntu] how does the 'allow louder than 100%' box work on ubuntu 14.04?

    Started by ubto66, December 17th, 2016 07:27 PM
    alsa, pulseaudio, sound, volume
    • Replies: 2
    • Views: 289
    Last Post: December 22nd, 2016 08:36 PM
    by ubto66  Go to last post
  7. [SOLVED] Audio Input field format in mythtv-setup (with pcHDTV HD-5500 S-video input)

    Started by noscgag, December 16th, 2016 07:00 PM
    alsa, audio, pchdtv 5500, s-video
    • Replies: 1
    • Views: 216
    Last Post: December 18th, 2016 03:07 AM
    by noscgag  Go to last post
  8. Realtek HD Audio Driver Error - Cannot compile

    Started by Noah_Overcash, November 26th, 2016 06:11 AM
    alsa
    • Replies: 3
    • Views: 322
    Last Post: November 29th, 2016 05:01 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  9. [SOLVED] Sound only works for sudo after suspend (System 76 laptop)

    Started by opus1, November 23rd, 2016 06:27 PM
    alsa, sound, system76
    • Replies: 3
    • Views: 395
    Last Post: 2 Weeks Ago 10:43 PM
    by opus1  Go to last post
  10. snd_ctl_open failed. Invalid argument

    Started by carcox, November 23rd, 2016 12:11 PM
    alsa, sound
    • Replies: 1
    • Views: 308
    Last Post: November 23rd, 2016 12:19 PM
    by howefield  Go to last post

    Forum:
    Debian

  11. [lubuntu] Microfone not recognized/working ?

    Started by Kuhkaefer, November 21st, 2016 09:12 PM
    alsa, lubuntu, microfone, pulseaudio
    • Replies: 0
    • Views: 340
    Last Post: November 21st, 2016 09:12 PM
    by Kuhkaefer  Go to last post
  12. [xubuntu] No sound after installation of Xubuntu 16.04 on laptop Toshiba Satellite L30-115

    Started by namruf152, November 13th, 2016 09:47 AM
    alsa, hda ati sb, sound 16.04, toshiba satellite 2 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 215
    Last Post: November 13th, 2016 09:47 AM
    by namruf152  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  13. Lubuntu 16.04 No Sound - Dummy Output

    Started by xunzi55, November 10th, 2016 02:12 AM
    alsa, dummy output, lubuntu, sound card
    • Replies: 0
    • Views: 481
    Last Post: November 10th, 2016 02:12 AM
    by xunzi55  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. [ubuntu] tinyalsa: pcm_start yields bad file number error

    Started by vaselinessa, October 24th, 2016 06:37 PM
    alsa
    • Replies: 0
    • Views: 197
    Last Post: October 24th, 2016 06:37 PM
    by vaselinessa  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  15. Alsa snd_pcm_open segmentation fault

    Started by carcox, October 21st, 2016 10:09 AM
    alsa, audio, driver
    • Replies: 0
    • Views: 239
    Last Post: October 21st, 2016 10:09 AM
    by carcox  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  16. [SOLVED] ALC892: no surround sound / only two channels working

    Started by pantalaimon2, October 13th, 2016 10:58 PM
    alsa, skylake, surround sound
    • Replies: 2
    • Views: 257
    Last Post: October 17th, 2016 11:33 PM
    by pantalaimon2  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. [ubuntu] Sound is not working in Dell XPS all-in-one 2710 running Ubuntu 16.04

    Started by karam3, October 12th, 2016 09:45 PM
    alsa, headdphones, speakers
    • Replies: 0
    • Views: 280
    Last Post: October 12th, 2016 09:45 PM
    by karam3  Go to last post
  18. [kubuntu] Alsamixer volume does no longer follow general volume

    Started by Arthur_D, October 4th, 2016 05:21 PM
    alsa, pulseaudio, sound
    • Replies: 3
    • Views: 330
    Last Post: November 4th, 2016 07:20 PM
    by Arthur_D  Go to last post
  19. Only some programs are able to start playing sound

    Started by snufk1n, October 3rd, 2016 04:05 PM
    alsa, audio, pulseaudio, sound
    • Replies: 3
    • Views: 395
    Last Post: October 4th, 2016 05:08 PM
    by snufk1n  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [lubuntu] No audio after installing 16.04. File bug report?

    Started by saintsfan342000, September 16th, 2016 02:27 PM
    alsa, bug, lubuntu 16.04.1, pulse
    • Replies: 1
    • Views: 236
    Last Post: September 16th, 2016 10:13 PM
    by ian-weisser  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  21. [ubuntu] Missing HDMI audio output, NVidia audio card not detected

    Started by girishankar7, September 7th, 2016 09:39 PM
    alsa, audio, hdmi, nvdia
    • Replies: 1
    • Views: 528
    Last Post: September 8th, 2016 10:13 PM
    by gordintoronto  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  22. [ASUS] Audio playing at the same time from speakers and headphones

    Started by zangetsu94, August 17th, 2016 10:53 AM
    alsa, asus, audio, headphones
    • Replies: 2
    • Views: 394
    Last Post: August 20th, 2016 05:28 PM
    by zangetsu94  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  23. [SOLVED] Can't get sound working on Gigabye GA-990FXA-UD3 with ALC889

    Started by Devilot, August 2nd, 2016 06:06 AM
    alc889, alsa, pulseaudio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 482
    Last Post: August 3rd, 2016 07:02 AM
    by Devilot  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  24. [SOLVED] Can't adjust sound volume in mednafen

    Started by ilchistyakov, July 31st, 2016 05:43 AM
    alsa, mednafen
    • Replies: 2
    • Views: 738
    Last Post: August 1st, 2016 09:48 AM
    by ilchistyakov  Go to last post

    Forum:
    Emulators

  25. [lubuntu] Lubuntu Sound stopps after playing some seconds or minutes

    Started by phibuntu, July 26th, 2016 05:50 AM
    16.04, alsa, lubuntu, sound
    • Replies: 0
    • Views: 322
    Last Post: July 26th, 2016 05:50 AM
    by phibuntu  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 1 to 25 of 1512
Page 1 of 61 1 2 3 4