Search:

Tag: alsa

Page 5 of 62 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [xubuntu] Sound Corruption

    Started by Digital Prion, July 20th, 2013 09:22 AM
    alsa, pavucontrol, sound, xubuntu 13.04
    • Replies: 0
    • Views: 489
    Last Post: July 20th, 2013 09:22 AM
    by Digital Prion  Go to last post
  2. [ubuntu] Tascam M-164UF USB Mixer

    Started by tlx83, July 18th, 2013 07:13 PM
    alsa, driver, kernel, tascam
    • Replies: 0
    • Views: 646
    Last Post: July 18th, 2013 07:13 PM
    by tlx83  Go to last post
  3. [lubuntu] No sound

    Started by JimS, July 9th, 2013 06:01 AM
    alsa, sound
    • Replies: 7
    • Views: 8,108
    Last Post: August 31st, 2013 04:30 AM
    by Irvin_Yip  Go to last post
  4. [kubuntu] Upgrade to 12.10 borked sound and pulseaudio

    Started by trumpeteersman, June 27th, 2013 09:58 AM
    alsa, phonon, pulseaudio, sound 12.10 1 Attachment(s)
    • Replies: 7
    • Views: 1,526
    Last Post: August 12th, 2013 07:54 AM
    by trumpeteersman  Go to last post
  5. [lubuntu] No sound on Laptop HP Compaq 6735s ?

    Started by Fred Le Rouge, June 22nd, 2013 11:50 AM
    alsa, card, pulseaudio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 934
    Last Post: July 3rd, 2013 04:18 PM
    by Fred Le Rouge  Go to last post
  6. [ubuntu] record sound card output to file (stereo mix)?

    Started by L a r r y, June 19th, 2013 10:07 PM
    alsa, audio, record, stereo mix
    • Replies: 8
    • Views: 3,332
    Last Post: August 8th, 2013 11:16 PM
    by ajgreeny  Go to last post
  7. [SOLVED] Can't select Blue Yeti Pro USB Microphone in sound settings menu

    Started by tomsa, June 10th, 2013 04:36 PM
    alsa, pulseaudio, ubuntu 13.04, usb audio
    • Replies: 9
    • Views: 12,935
    Last Post: July 3rd, 2014 03:37 AM
    by tomsa  Go to last post
  8. [all variants] Audio dies after random amount of time, comes back briefly after suspend

    Started by liquidsunshine@gmail.com, May 24th, 2013 05:47 AM
    alsa, audio, intel, kernel
    • Replies: 2
    • Views: 1,094
    Last Post: May 28th, 2013 06:34 PM
    by liquidsunshine@gmail.com  Go to last post
  9. [ubuntu] system sees only one speaker instead of two

    Started by sowdust, May 22nd, 2013 06:08 PM
    alsa, mono, speaker
    • Replies: 6
    • Views: 726
    Last Post: June 17th, 2013 02:19 PM
    by sowdust  Go to last post
  10. [xubuntu] microphone working (sound coming out from speakers) but not for applications

    Started by sowdust, May 18th, 2013 06:16 PM
    alsa, microphone, pulseaudio, skype
    • Replies: 1
    • Views: 653
    Last Post: May 22nd, 2013 06:09 PM
    by sowdust  Go to last post
  11. [ubuntu] Alsa Not Work: No Sound/ Dummy Output Only

    Started by bbh4real, May 14th, 2013 10:45 PM
    alsa, pulse audio, pulse audio alsa
    • Replies: 2
    • Views: 1,029
    Last Post: May 14th, 2013 11:13 PM
    by bbh4real  Go to last post
  12. Output audio to a specific audio output device on a per-program basis

    Started by Shamino, May 13th, 2013 05:41 AM
    alsa, audio, jack audio, pulse audio 3 Attachment(s)
    • Replies: 5
    • Views: 2,674
    Last Post: May 21st, 2013 07:43 AM
    by Shamino  Go to last post
  13. [ubuntu] Ubuntu using intel hda audio instead of IDT HD Audio

    Started by theperfectpunk, May 10th, 2013 01:03 PM
    alsa, idt audio
    • Replies: 1
    • Views: 2,274
    Last Post: May 13th, 2013 02:00 AM
    by Temüjin  Go to last post
  14. sound only in left speaker after kernel update

    Started by admstandards, May 1st, 2013 09:40 PM
    alsa, kernel update
    • Replies: 1
    • Views: 377
    Last Post: May 3rd, 2013 09:26 PM
    by admstandards  Go to last post
  15. [xubuntu] Sound problems with ekiga/skype ALSA in 13.04

    Started by gunnvor, May 1st, 2013 09:30 PM
    alsa, ekiga, skype, sound issue
    • Replies: 0
    • Views: 801
    Last Post: May 1st, 2013 09:30 PM
    by gunnvor  Go to last post
  16. [ubuntu] Intermittent HDMI Audio using AMD HD 7950 and Ubuntu 13.04

    Started by maissiou23, May 1st, 2013 01:48 AM
    alsa, amd, hdmi audio, ubuntu 13.04
    • Replies: 5
    • Views: 2,093
    Last Post: June 16th, 2013 03:41 PM
    by Temüjin  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  17. [ubuntu] Sound plays from both built in speakers and headphones when plugged.

    Started by N3dot, April 29th, 2013 02:17 PM
    alsa, headphones, jack sense, speakers
    • Replies: 0
    • Views: 743
    Last Post: April 29th, 2013 02:17 PM
    by N3dot  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. C code problem with ALSA

    Started by fatih6761, April 25th, 2013 10:49 PM
    alsa, gcc, kubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 1,641
    Last Post: April 26th, 2013 03:16 PM
    by fatih6761  Go to last post
  19. [ubuntu] Volume Randomly Changing Produces Clicking Sound

    Started by agoessling, April 24th, 2013 06:26 AM
    12.04 64bit, alsa, audio
    • Replies: 1
    • Views: 634
    Last Post: April 25th, 2013 03:03 AM
    by agoessling  Go to last post
  20. [ubuntu_studio] Troubles while building alsa-driver on UbuntuStudio 12.10...

    Started by Tahiro Hashizume, April 22nd, 2013 03:44 PM
    12.10, alsa, alsa-driver, ubuntustudio
    • Replies: 1
    • Views: 667
    Last Post: April 22nd, 2013 04:18 PM
    by Temüjin  Go to last post
  21. [ubuntu] No sound and video hangs

    Started by StuckedOnWeb, April 18th, 2013 08:45 PM
    alsa, vga switch
    • Replies: 0
    • Views: 284
    Last Post: April 18th, 2013 08:45 PM
    by StuckedOnWeb  Go to last post
  22. [all variants] No sound with ALC262 in 12.04

    Started by ulukai08, April 18th, 2013 01:19 PM
    alc262, alsa, tyan
    • Replies: 7
    • Views: 1,039
    Last Post: April 26th, 2013 09:51 AM
    by ulukai08  Go to last post
  23. [xubuntu] m-audio usb - no output sound

    Started by kralgi, April 12th, 2013 10:06 AM
    alsa, m-audio, sound, usb
    • Replies: 8
    • Views: 960
    Last Post: April 29th, 2013 04:13 PM
    by Thee  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  24. [ubuntu] Ubuntu 12.10 "Unable to mount Audio Disc, Location is not mountable"

    Started by bquade, April 7th, 2013 01:24 PM
    alsa, audio, sound
    • Replies: 0
    • Views: 781
    Last Post: April 7th, 2013 01:24 PM
    by bquade  Go to last post
  25. [lubuntu] Alsa microphone problem - Low or noisy

    Started by manolos, April 6th, 2013 06:21 PM
    alsa, microphone
    • Replies: 2
    • Views: 1,505
    Last Post: April 19th, 2013 05:35 PM
    by musicmanbiker  Go to last post
Results 101 to 125 of 1540
Page 5 of 62 FirstFirst 2 3 4 5 6 7 8