Search:

Tag: alsa

Page 4 of 61 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Alienware Area 51 m15x no audio through speakers - Ubuntu 13.10

    Started by ganeshmaharaj2, January 12th, 2014 01:04 PM
    alc889a, alsa, ubuntu 13.10
    • Replies: 1
    • Views: 957
    Last Post: March 1st, 2014 12:12 AM
    by Drachyr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Soundblaster XFi not recognized

    Started by JohnDillinger43, January 12th, 2014 02:23 AM
    alsa, dummy output, no sound, xfi
    • Replies: 0
    • Views: 655
    Last Post: January 12th, 2014 02:23 AM
    by JohnDillinger43  Go to last post
  3. Reinstalling Pulse or Alsa

    Started by aronkindi, January 9th, 2014 05:02 PM
    alsa, driver, pulse, sound
    • Replies: 1
    • Views: 641
    Last Post: January 9th, 2014 10:40 PM
    by ian-weisser  Go to last post
  4. [all variants] A52 encoding over HDMI

    Started by sg-steven13, December 31st, 2013 01:28 PM
    ac3, alsa, dolby digital, hdmi audio
    • Replies: 1
    • Views: 567
    Last Post: January 4th, 2014 10:04 AM
    by sg-steven13  Go to last post
  5. Why is PulseAudio the default mixer in Ubuntu?

    Started by symphonius, December 28th, 2013 01:48 AM
    2 Pages
    1 2
    alsa, pulseaudio, speaker, xubuntu
    • Replies: 15
    • Views: 2,508
    Last Post: December 29th, 2013 08:11 AM
    by symphonius  Go to last post
  6. [other] Sound only works as root. (i3wm, user is in audio group)

    Started by sdouble, December 23rd, 2013 06:54 PM
    alsa, i3wm, root, sound
    • Replies: 0
    • Views: 1,014
    Last Post: December 23rd, 2013 06:54 PM
    by sdouble  Go to last post
  7. [kubuntu] 12.04 alsa-driver does not compile

    Started by ekhaliul-gmail, November 21st, 2013 10:00 PM
    12.04, alsa, stac 92xx
    • Replies: 1
    • Views: 1,006
    Last Post: November 22nd, 2013 07:37 PM
    by Temüjin  Go to last post
  8. [kubuntu] "Resetting" Audio?

    Started by djpemberton, November 18th, 2013 05:41 PM
    alsa, audio, headset, kubuntu
    • Replies: 4
    • Views: 1,482
    Last Post: November 18th, 2013 11:02 PM
    by grier-devon  Go to last post
  9. alsa / pulseaudio dummy output problem

    Started by progressnerd, November 17th, 2013 07:54 AM
    alsa, pulseaudio
    • Replies: 0
    • Views: 1,148
    Last Post: November 17th, 2013 07:54 AM
    by progressnerd  Go to last post
  10. No sound after upgrade to 13.10

    Started by justinhamsley, November 17th, 2013 02:34 AM
    alsa
    • Replies: 9
    • Views: 3,876
    Last Post: December 2nd, 2013 10:39 PM
    by justinhamsley  Go to last post
  11. [SOLVED] Sound only works after sudo alsa force-reload

    Started by lucacerone, November 8th, 2013 01:15 AM
    2 Pages
    1 2
    alsa, fix, force-reload, sound
    • Replies: 12
    • Views: 13,867
    Last Post: November 11th, 2013 08:00 PM
    by lucacerone  Go to last post
  12. [SOLVED] Need help restoring sound on my Samsung NP350 with Ubuntu 12.04 64bit

    Started by lucacerone, November 7th, 2013 12:04 PM
    alsa, problem, pulseaudio, sound
    • Replies: 2
    • Views: 932
    Last Post: November 8th, 2013 12:42 AM
    by lucacerone  Go to last post
  13. [UbuntuGnome] Internal mic not recognized and not working ( HP pavilon dv5 )

    Started by ksprwhite, November 4th, 2013 07:29 PM
    alsa, internal mic, pulse audio, ubuntu
    • Replies: 0
    • Views: 491
    Last Post: November 4th, 2013 07:29 PM
    by ksprwhite  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [SOLVED] Onboard sound ignored on 13.10, HDMI only

    Started by drac-noc, October 29th, 2013 08:08 PM
    alsa, hda-intel, onboard audio, pulseaudio
    • Replies: 0
    • Views: 2,742
    Last Post: October 29th, 2013 08:08 PM
    by drac-noc  Go to last post
  15. [SOLVED] 13.04 no sound option displayed for HDMI (Lenovo Intel HD)

    Started by baddison1, October 26th, 2013 11:20 PM
    alsa, hdmi, sound
    • Replies: 7
    • Views: 3,688
    Last Post: October 30th, 2013 05:57 PM
    by baddison1  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [xubuntu] Volume hotkeys stop working after alsa force-reload

    Started by adityap174, October 26th, 2013 02:18 PM
    alsa, bluetooth headset, hotkeys, pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 930
    Last Post: November 22nd, 2013 04:22 PM
    by adityap174  Go to last post
  17. [SOLVED] Bodhi Linux: No sound or video in ANY browser :(

    Started by GiggleFartz, October 17th, 2013 06:47 AM
    alsa, audio, yay, youtube
    • Replies: 1
    • Views: 2,635
    Last Post: October 17th, 2013 06:54 AM
    by QIII  Go to last post

    Forum:
    Any Other OS

  18. Duplicate Alsa programs starting

    Started by manitislate, October 15th, 2013 03:45 AM
    alsa, plugin, sound
    • Replies: 1
    • Views: 673
    Last Post: October 23rd, 2013 02:15 AM
    by manitislate  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. No sound after installing windows

    Started by JaySeeJC, October 10th, 2013 11:45 PM
    alsa, pulse audio
    • Replies: 1
    • Views: 494
    Last Post: October 11th, 2013 12:40 AM
    by JaySeeJC  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [kubuntu] Skype: Problem with Audio Playback

    Started by M1GEO, October 7th, 2013 04:19 PM
    alsa, audio, pulse, skype
    • Replies: 0
    • Views: 924
    Last Post: October 7th, 2013 04:19 PM
    by M1GEO  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [SOLVED] Audio not working. Conflict between cards?

    Started by biojl, October 7th, 2013 02:09 PM
    alsa, audio, creative, nvidia
    • Replies: 4
    • Views: 1,185
    Last Post: October 14th, 2013 10:51 AM
    by biojl  Go to last post
  22. [ubuntu] Sound [Specifically Internal Microphone] Issues - Walkthrough Request

    Started by zia.newversion, October 6th, 2013 09:42 PM
    alsa, audacity, dell xps 16, pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 4,422
    Last Post: January 13th, 2014 12:05 AM
    by Luis_Arjona  Go to last post
  23. [kubuntu] I can't use 5.1 sound

    Started by Barney_Stilson, September 19th, 2013 08:17 PM
    5.1, alsa, sound, surround
    • Replies: 0
    • Views: 645
    Last Post: September 19th, 2013 08:17 PM
    by Barney_Stilson  Go to last post
  24. JACK Audio and HDMI

    Started by am6465, September 13th, 2013 03:29 PM
    alsa, jack, jack alsa, surround sound
    • Replies: 0
    • Views: 737
    Last Post: September 13th, 2013 03:29 PM
    by am6465  Go to last post
  25. [all variants] Sound file sometimes plays at wrong speed through Scarlett 2i2

    Started by halfbeing, August 30th, 2013 03:55 PM
    alsa, focusrite, pulseaudio, sample rate
    • Replies: 0
    • Views: 814
    Last Post: August 30th, 2013 03:55 PM
    by halfbeing  Go to last post
Results 76 to 100 of 1516
Page 4 of 61 1 2 3 4 5 6 7