Search:

Tag: 9.04

Page 4 of 41 1 2 3 4 5 6 7

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Can't start just after upgrade to 9.10

    Started by linuxe, November 5th, 2009 08:07 PM
    9.04, 9.10, upgrade 9.04 to 9.10
    • Replies: 1
    • Views: 593
    Last Post: November 5th, 2009 09:38 PM
    by linuxe  Go to last post
  2. [ubuntu] Thunderbird slow

    Started by gstovall, November 5th, 2009 04:32 AM
    9.04, 9.10, slow, thunderbird
    • Replies: 6
    • Views: 2,347
    Last Post: November 25th, 2009 03:08 PM
    by lightstream  Go to last post
  3. [SOLVED] SystemError: E:Unable to correct problems, you have held broken packa

    Started by Bradtek, November 4th, 2009 11:37 AM
    9.04, driver, nvidia, video 1 Attachment(s)
    • Replies: 4
    • Views: 10,882
    Last Post: November 4th, 2009 12:49 PM
    by philinux  Go to last post
  4. [ubuntu] Problem whit upgrading to Ubuntu 9.10

    Started by roelvh, November 3rd, 2009 01:42 PM
    9.04, mouse, ubuntu 9.10, upgrade
    • Replies: 2
    • Views: 631
    Last Post: November 3rd, 2009 03:36 PM
    by dvandok  Go to last post
  5. [ubuntu] inode/directory instead of application/x-desktop

    Started by Macinbomzh, November 3rd, 2009 09:26 AM
    9.04, directory, gnome, inode, ubuntu
    • Replies: 5
    • Views: 5,691
    Last Post: November 3rd, 2009 07:15 PM
    by Macinbomzh  Go to last post
  6. [SOLVED] No sound after recent update of 9.04

    Started by christopherbalz, November 3rd, 2009 09:10 AM
    9.04, alsa, snd-hda-intel, system update
    • Replies: 8
    • Views: 1,393
    Last Post: November 24th, 2009 07:53 PM
    by christopherbalz  Go to last post
  7. [ubuntu] No Video is playing in Ubuntu 9.04 !

    Started by luckydeveloper, November 2nd, 2009 05:56 PM
    9.04, play, problem, video
    • Replies: 9
    • Views: 830
    Last Post: November 2nd, 2009 07:12 PM
    by 11010110  Go to last post
  8. [ubuntu] 9.04 GRUB booting error

    Started by A442, November 1st, 2009 04:59 PM
    9.04, booting, error, grub, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 554
    Last Post: November 2nd, 2009 06:37 PM
    by A442  Go to last post
  9. [kubuntu] Upgraded from 8.10 to 9.04 but can't go to 9.10

    Started by Thrasonic, November 1st, 2009 03:50 AM
    9.04, 9.10, kubuntu, upgrade
    • Replies: 7
    • Views: 889
    Last Post: November 2nd, 2009 03:11 PM
    by Thrasonic  Go to last post
  10. [SOLVED] Problem with update 9.04 to 9.10

    Started by BrankoP, October 30th, 2009 07:37 PM
    9.04, 9.10, update, upgrade
    • Replies: 3
    • Views: 718
    Last Post: October 30th, 2009 11:47 PM
    by BrankoP  Go to last post
  11. [ubuntu] Sounds not working after upgrading from 9.04 to 9.10

    Started by roikonen, October 30th, 2009 10:08 AM
    9.04, 9.10, problem, sounds, upgrade
    • Replies: 3
    • Views: 628
    Last Post: October 30th, 2009 02:15 PM
    by roikonen  Go to last post
  12. [ubuntu] Questions About Updating to Ubuntu 9.10

    Started by kyle2595, October 29th, 2009 02:19 AM
    9.04, 9.1, 9.10, update
    • Replies: 1
    • Views: 675
    Last Post: October 29th, 2009 02:22 AM
    by theozzlives  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [all variants] VIA Chrome9 binary driver for 9.04 (Ver 86a-50937)

    Started by --dtk, October 29th, 2009 12:36 AM
    2 Pages
    1 2
    2133, 9.04, chrome9 2 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 4,655
    Last Post: December 22nd, 2009 06:07 PM
    by LodeRunner  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. Wow cant patch!

    Started by Cakeguy, October 28th, 2009 11:21 AM
    9.04, patch, wine, wow
    • Replies: 8
    • Views: 2,747
    Last Post: March 26th, 2010 11:54 PM
    by alphasoup  Go to last post

    Forum:
    Wine

  15. [ubuntu] mp3 decoder and asf demuxer in ubuntu 9.04

    Started by figrock, October 28th, 2009 07:55 AM
    9.04, asf, decoder, demuxer, mp3
    • Replies: 1
    • Views: 3,257
    Last Post: October 28th, 2009 11:07 AM
    by cwsnyder  Go to last post
  16. [gnome] Wireless not working with WPA

    Started by squee-g, October 28th, 2009 05:25 AM
    9.04, network, wireless, wpa
    • Replies: 0
    • Views: 567
    Last Post: October 28th, 2009 05:25 AM
    by squee-g  Go to last post
  17. [SOLVED] Booting Ubuntu PPC on FireWire HD

    Started by BlackRockCity, October 26th, 2009 11:01 AM
    9.04, booting, firewire, ppc, yaboot.conf
    • Replies: 4
    • Views: 2,509
    Last Post: October 29th, 2009 04:19 AM
    by natgab  Go to last post
  18. [ubuntu] ATI/AMD FGLRX driver is killing sound

    Started by arthurbarnhouse, October 26th, 2009 01:16 AM
    4770, 9.04, driver, radeon, sound
    • Replies: 0
    • Views: 637
    Last Post: October 26th, 2009 01:16 AM
    by arthurbarnhouse  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [ubuntu] Virtualbox 3.0 Dependencies Problem

    Started by terrykiwi83, October 26th, 2009 12:13 AM
    64bit, 9.04, dependencies, libstdc++6, virtualbox 3.0
    • Replies: 5
    • Views: 877
    Last Post: October 26th, 2009 01:51 AM
    by howefield  Go to last post
  20. [ubuntu] add/remove broken after downgrade

    Started by clear_runway, October 26th, 2009 12:13 AM
    111, 9.04, add/remove, i386, install
    • Replies: 3
    • Views: 682
    Last Post: October 26th, 2009 01:02 AM
    by clear_runway  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [ubuntu] Wireless problems with 9.04

    Started by dwhinsey, October 24th, 2009 08:32 PM
    1390, 9.04, dell, ubuntu, wlan
    • Replies: 0
    • Views: 571
    Last Post: October 24th, 2009 08:32 PM
    by dwhinsey  Go to last post
  22. [ubuntu] files not visible in desktop

    Started by viduthalairr, October 22nd, 2009 04:05 PM
    9.04
    • Replies: 1
    • Views: 905
    Last Post: October 22nd, 2009 04:08 PM
    by P4man  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [wubi] Uninstalling Wubi Problem.....

    Started by hatecrewdeathroll, October 21st, 2009 02:40 AM
    9.04, uninstall, vista, wubi
    • Replies: 2
    • Views: 2,465
    Last Post: October 21st, 2009 01:40 PM
    by raprap30  Go to last post
  24. [ubuntu] Can I install ubuntu 9.04 in my intel box ?

    Started by luckydeveloper, October 20th, 2009 03:46 PM
    9.04, graphics bug, intel, ubuntu
    • Replies: 3
    • Views: 813
    Last Post: October 20th, 2009 06:03 PM
    by nos09  Go to last post
  25. [ubuntu] Audacity Hissing Noise

    Started by Knifeslinger, October 20th, 2009 02:14 AM
    9.04, error, hissing, no sound audacity
    • Replies: 1
    • Views: 644
    Last Post: October 20th, 2009 03:15 AM
    by madverb  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 76 to 100 of 1022
Page 4 of 41 1 2 3 4 5 6 7