Search:

Tag: 64bit

Page 1 of 24 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Xsane "Failed to open device" on 64 bit ubuntu 16.10, but sane-utils work.

    Started by axe87, February 19th, 2017 12:32 PM
    64bit, canon, xsane
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: March 1st, 2017 02:24 PM
    by axe87  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [ubuntu] Blank screen when installing ubuntu 16.04.1 no matter what USB drive

    Started by alwaysindistress554, January 22nd, 2017 07:21 PM
    64bit, install, ubuntu 16.04, usb stick
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: January 22nd, 2017 09:13 PM
    by ajgreeny  Go to last post
  3. [all variants] 32bit java layer in the Java Virtual Machine

    Started by dombenedetto, October 26th, 2016 10:21 AM
    32bit, 64bit, jdk
    • Replies: 0
    • Views: 235
    Last Post: October 26th, 2016 10:21 AM
    by dombenedetto  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] Thunderbird-Folders & accounts, but no emails after upgrade

    Started by SoFl W, May 16th, 2016 10:34 PM
    2 Pages
    1 2
    16.4, 64bit, mate, thunderbird
    • Replies: 13
    • Views: 930
    Last Post: September 4th, 2016 04:58 PM
    by oldos2er  Go to last post
  5. [ubuntu] Windows 10 not appearing in grub

    Started by visitnag, March 20th, 2016 03:04 AM
    64bit, ubuntu 15.10, windows 10
    • Replies: 1
    • Views: 811
    Last Post: March 20th, 2016 02:44 PM
    by oldfred  Go to last post
  6. Steam Help

    Started by adam175, December 9th, 2015 06:01 PM
    64bit, steam, support
    • Replies: 1
    • Views: 827
    Last Post: December 9th, 2015 06:12 PM
    by QDR06VV9  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [SOLVED] No drivers when using 64bit

    Started by Nathan_Spiegel, September 23rd, 2015 11:52 PM
    64bit, drivers, install, usb
    • Replies: 6
    • Views: 899
    Last Post: September 24th, 2015 11:07 PM
    by oldos2er  Go to last post
  8. Cannot find libmariadb.so

    Started by hugo29, September 4th, 2015 09:06 AM
    64bit, mysql, terminal
    • Replies: 1
    • Views: 855
    Last Post: September 4th, 2015 11:12 AM
    by patlkli  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [ubuntu] Ubuntu 15.04 64 bit not shutting down

    Started by Avamander, June 17th, 2015 08:32 AM
    15.04, 64bit, power
    • Replies: 2
    • Views: 787
    Last Post: June 17th, 2015 09:31 PM
    by QDR06VV9  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [all variants] Ubuntu not recgonising Windows 10

    Started by Nuno_Faria, April 24th, 2015 07:49 PM
    64bit, installation
    • Replies: 7
    • Views: 877
    Last Post: April 25th, 2015 04:05 PM
    by Mark Phelps  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [kubuntu] Kubuntu 15.04 - Black Desktop in VMWare

    Started by yahyavi, April 24th, 2015 01:31 AM
    15.04, 64bit, kubuntu, vmware
    • Replies: 9
    • Views: 3,988
    Last Post: October 13th, 2015 03:44 PM
    by jeremygc  Go to last post
  12. [server] 14.04 installed but not found as a bootable device .

    Started by stephen59, April 5th, 2015 03:33 AM
    64bit, instal, lenovo, server 12.04 lts
    • Replies: 1
    • Views: 516
    Last Post: April 6th, 2015 02:52 PM
    by Mark_Hagan  Go to last post
  13. [SOLVED] Ubuntu 64bit installer doesnt detect windows 8.1 64bit

    Started by saeed11, March 19th, 2015 02:26 AM
    3 Pages
    1 2 3
    64bit, alongside, ubuntu 14.04, windows 8.1 11 Attachment(s)
    • Replies: 20
    • Views: 1,938
    Last Post: March 22nd, 2015 10:56 PM
    by saeed11  Go to last post
  14. [SOLVED] Enable Java in Firefox and possibly Chrome

    Started by pfeiffep, February 13th, 2015 04:30 PM
    64bit, firefox, ubuntu 14.04
    • Replies: 0
    • Views: 1,516
    Last Post: February 13th, 2015 04:30 PM
    by pfeiffep  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. XPS 13 - WiFi connects to router but no internet

    Started by $teve, December 7th, 2014 07:11 AM
    64bit, dell xps 13, no internet access, wifi networking
    • Replies: 2
    • Views: 840
    Last Post: December 8th, 2014 10:01 PM
    by $teve  Go to last post
  16. [A Bug?] oh kernel: [86563.695143] hub 1-0:1.0: connect-debounce failed, port 1

    Started by CyborgAlpha, November 12th, 2014 11:40 PM
    64bit, bug, kubuntu 14.04, usb mouse
    • Replies: 0
    • Views: 646
    Last Post: November 12th, 2014 11:40 PM
    by CyborgAlpha  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [kubuntu] hdd indicator led on continuously

    Started by CyborgAlpha, November 10th, 2014 05:06 AM
    2 Pages
    1 2
    64bit, hdd, kubuntu 14.04
    • Replies: 18
    • Views: 1,711
    Last Post: November 14th, 2014 06:01 AM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] Ubuntu 14.04 64 bit Lexmark S605 printer set up

    Started by jaaylwar, October 18th, 2014 03:55 PM
    64bit, printer, ubuntu
    • Replies: 2
    • Views: 1,156
    Last Post: February 18th, 2015 04:43 PM
    by Waklevören  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  19. [ubuntu] How to install virtualbox-4.3 (amd64.deb) in 14.04 x64

    Started by ricardo072, October 7th, 2014 02:20 AM
    64bit, ubuntu 14.04 64, virtualbox-4.3, x64
    • Replies: 7
    • Views: 7,365
    Last Post: September 29th, 2015 09:07 AM
    by Sarkozy  Go to last post
  20. Odd Download: Geeting an AMD64 iso when I choose 64bit.

    Started by Chris_Harding, September 5th, 2014 08:29 AM
    64bit, amd64, download, intel
    • Replies: 7
    • Views: 914
    Last Post: September 5th, 2014 06:14 PM
    by Chris_Harding  Go to last post
  21. [SOLVED] Hello....newbie here. 14.04 crashing and no way out apart from cold re-boot

    Started by Steve_Guy, August 27th, 2014 10:18 PM
    2 Pages
    1 2
    14.04, 64bit
    • Replies: 15
    • Views: 1,189
    Last Post: August 31st, 2014 08:29 PM
    by Steve_Guy  Go to last post
  22. [ubuntu] 32 bit on 64 bit machine

    Started by bearboy518, July 28th, 2014 01:53 AM
    2 Pages
    1 2
    32bit, 64bit
    • Replies: 11
    • Views: 2,584
    Last Post: July 30th, 2014 04:21 AM
    by Bashing-om  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [ubuntu] Unresolved dependencies in Trusty Tahr for Parallels Workstation 6

    Started by Robertjm, June 6th, 2014 11:06 PM
    64bit, parallels 6.0, trusty, virtual
    • Replies: 5
    • Views: 1,460
    Last Post: July 4th, 2014 08:03 AM
    by bobmalina  Go to last post
  24. [ubuntu] 14.04 64 bit - No LAN connection on ethernet

    Started by mfeldt, May 7th, 2014 11:38 AM
    14.04, 64bit, eth0, lan
    • Replies: 2
    • Views: 947
    Last Post: May 7th, 2014 07:55 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  25. [ubuntu] HP DC7100: Bios update

    Started by vanquishedangel, April 18th, 2014 01:16 AM
    64bit, bios, processor, update
    • Replies: 4
    • Views: 1,518
    Last Post: April 21st, 2014 12:35 AM
    by vanquishedangel  Go to last post

    Forum:
    Hardware

Results 1 to 25 of 597
Page 1 of 24 1 2 3 4