Search:

Tag: eth0

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Routing to WiFi instread of the cable.

    Started by Hans_van_Leeuwen, February 20th, 2019 02:10 PM
    eth0, routing, wlan0
    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: February 22nd, 2019 04:32 PM
    by Hans_van_Leeuwen  Go to last post
  2. [SOLVED] ping: unknown host google.com

    Started by Mark_in_Hollywood, July 20th, 2018 08:11 PM
    eth0, networking, ping, unknown host
    • Replies: 8
    • Views: 0
    Last Post: July 23rd, 2018 05:40 PM
    by Mark_in_Hollywood  Go to last post
  3. [SOLVED] What keeps overwriting /etc/network/interfaces?

    Started by sandman887, April 17th, 2018 09:00 PM
    eth0, interfaces, overwritten, systemd
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: April 28th, 2018 09:15 PM
    by sandman887  Go to last post
  4. Ubuntu 16.04 / Eth0, Eth1 not found in ifconfig / no network connection

    Started by Biscarri, January 12th, 2018 05:45 PM
    eth0, lost connection
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: January 12th, 2018 06:30 PM
    by Biscarri  Go to last post
  5. Ethernet configuration broken

    Started by ubupro97, November 2nd, 2017 05:39 AM
    enp2s0, eth0, ethernet, r8169
    • Replies: 3
    • Views: 0
    Last Post: November 11th, 2017 07:03 AM
    by ynota  Go to last post
  6. VLAN routes on RaspberryPi ubuntu

    Started by patricrpi, February 26th, 2017 10:05 PM
    eth0, vlan
    • Replies: 0
    • Views: 0
    Last Post: February 26th, 2017 10:05 PM
    by patricrpi  Go to last post
  7. [ubuntu] Missing eth0 interface

    Started by laci1000, February 15th, 2017 10:41 PM
    eth0, missing, ubuntu
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: February 15th, 2017 11:14 PM
    by The Cog  Go to last post
  8. [ubuntu] can't find eth0 instead enp3s0f0

    Started by samuelbles, February 11th, 2017 02:58 PM
    eth0, telnet
    • Replies: 8
    • Views: 0
    Last Post: February 11th, 2017 10:07 PM
    by The Cog  Go to last post
  9. use mobile connection along with ethernet

    Started by marchello_lippi2, October 7th, 2016 05:32 PM
    eth0, wwan0
    • Replies: 1
    • Views: 181
    Last Post: October 7th, 2016 08:36 PM
    by howefield  Go to last post
  10. my etho is not working . returns error

    Started by Deepesh_Thapa, May 23rd, 2016 09:28 PM
    eth0, networing, ubuntu 15.04
    • Replies: 0
    • Views: 188
    Last Post: May 23rd, 2016 09:28 PM
    by Deepesh_Thapa  Go to last post
  11. Cant connect to eth0 - Qualcomm Atheros QCA9565 ubuntu 15.10

    Started by alef3, October 28th, 2015 05:15 PM
    eth0, ubuntu, wifi, wireless
    • Replies: 1
    • Views: 735
    Last Post: October 28th, 2015 09:10 PM
    by praseodym  Go to last post
  12. 14.04 wired connection / eth0 not working

    Started by lyskoi, October 26th, 2015 06:05 PM
    eth0, ethernet
    • Replies: 1
    • Views: 241
    Last Post: October 26th, 2015 06:21 PM
    by lyskoi  Go to last post
  13. [LXLE] Cannot get Wifi to Ethernet bridge working no matter what for Xbox 360

    Started by CM224, September 25th, 2015 01:00 AM
    eth0, ethernet, wifi, wlan0
    • Replies: 5
    • Views: 596
    Last Post: September 28th, 2015 11:30 AM
    by howefield  Go to last post
  14. [SOLVED] eth0 not present, network unclaimed

    Started by michal16, April 5th, 2015 05:10 PM
    eth0, network unclaimed, realtek 1 Attachment(s)
    • Replies: 0
    • Views: 596
    Last Post: April 5th, 2015 05:10 PM
    by michal16  Go to last post
  15. [SOLVED] Two wired connections; eth0, static IP, port 80; eth1, IP via DHCP, ports 22 and 3690

    Started by phillip15, January 23rd, 2015 07:07 PM
    eth0, eth1, network interfaces, open ports
    • Replies: 2
    • Views: 670
    Last Post: January 25th, 2015 04:13 PM
    by phillip15  Go to last post
  16. [SOLVED] Boot problem with network configuration

    Started by cjsmall, December 6th, 2014 06:42 AM
    eth0, network interfaces, p1p1, udev boot
    • Replies: 1
    • Views: 4,933
    Last Post: January 10th, 2015 04:41 AM
    by cjsmall  Go to last post
  17. ifconfig eth0 down hangs

    Started by Ujesh_Mohanan, October 6th, 2014 12:35 PM
    eth0, networking
    • Replies: 5
    • Views: 1,521
    Last Post: October 8th, 2014 10:56 AM
    by varunendra  Go to last post
  18. [ubuntu] cannot connect eth0 after rebooting.

    Started by arief_wibowo2, August 22nd, 2014 07:29 AM
    cannot connect, dhcp, eth0, networking
    • Replies: 1
    • Views: 380
    Last Post: August 26th, 2014 03:02 AM
    by varunendra  Go to last post
  19. [ubuntu] 14.04 64 bit - No LAN connection on ethernet

    Started by mfeldt, May 7th, 2014 11:38 AM
    14.04, 64bit, eth0, lan
    • Replies: 2
    • Views: 947
    Last Post: May 7th, 2014 07:55 PM
    by Bashing-om  Go to last post
  20. [ubuntu] I think I may have broken something!

    Started by jojo4, April 3rd, 2014 02:01 AM
    eth0, ifconfig
    • Replies: 3
    • Views: 331
    Last Post: April 5th, 2014 06:36 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  21. [SOLVED] Flushed network settings

    Started by Luddite Savant, March 6th, 2014 02:32 PM
    3 Pages
    1 2 3
    eth0, network, ubuntu 12.04 1 Attachment(s)
    • Replies: 24
    • Views: 1,311
    Last Post: March 27th, 2014 11:00 PM
    by Hadaka  Go to last post
  22. [ubuntu] Network reverts to loopback interface (lo) on reboot

    Started by Gnusboy, February 2nd, 2014 12:17 AM
    eth0, loopback, network, speed
    • Replies: 2
    • Views: 798
    Last Post: February 2nd, 2014 09:49 AM
    by Gnusboy  Go to last post
  23. [ubuntu] How I learned to stop worrying about wired issues and used a dhclient cronjob

    Started by roboa1983, January 7th, 2014 05:42 PM
    dhclient, eth0, networking, realtek
    • Replies: 0
    • Views: 878
    Last Post: January 7th, 2014 05:42 PM
    by roboa1983  Go to last post
  24. Wired Connection on Ubuntu 12.04 stopped working after an update!

    Started by book_life, December 14th, 2013 09:04 AM
    12.04, eth0, ethernet, internet
    • Replies: 4
    • Views: 1,299
    Last Post: December 14th, 2013 10:21 PM
    by asus-user  Go to last post
  25. eth0 always goes down

    Started by 5vlastkzn, November 15th, 2013 10:32 AM
    eth0, lan, network
    • Replies: 0
    • Views: 836
    Last Post: November 15th, 2013 10:32 AM
    by 5vlastkzn  Go to last post
Results 1 to 25 of 204
Page 1 of 9 1 2 3 4