Search:

Tag: xorg

Page 2 of 63 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.10 seconds.

  1. Two X sessions on separate monitors

    Started by UncleBoarder, October 7th, 2015 11:02 PM
    xorg
    • Replies: 2
    • Views: 496
    Last Post: October 29th, 2015 02:29 PM
    by UncleBoarder  Go to last post
  2. [ubuntu] Choose different xorg.conf & environments from greeting screen

    Started by 0-ashley, September 25th, 2015 09:10 AM
    bash, greeting, login, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 687
    Last Post: September 28th, 2015 08:27 PM
    by 0-ashley  Go to last post
  3. [SOLVED] Xorg.conf Missing and # Screen - # Devices Mismatch

    Started by nfmcclure, September 25th, 2015 06:27 AM
    graphic cards, nvidia, xorg
    • Replies: 4
    • Views: 2,005
    Last Post: September 26th, 2015 09:28 PM
    by Bashing-om  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] Xorg Problem Reported at Power Up Today

    Started by Mark_in_Hollywood, September 12th, 2015 09:31 PM
    freezing, stalling, stopping, xorg 1 Attachment(s)
    • Replies: 3
    • Views: 530
    Last Post: September 15th, 2015 05:31 AM
    by tgalati4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. Mouse and Keyboard take 30 seconds to be detected at startup

    Started by JazzPotato, August 31st, 2015 09:05 AM
    keyboard, mouse, usb, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 757
    Last Post: August 31st, 2015 12:16 PM
    by ajgreeny  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [xubuntu] ca keyboard layout (french canada) problem

    Started by palipeaublasee, July 13th, 2015 06:43 AM
    french accents, keyboard layout, x11, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 470
    Last Post: July 13th, 2015 08:49 PM
    by palipeaublasee  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [ubuntu] Xorg internal error

    Started by mzurligen1, July 6th, 2015 12:24 AM
    xorg
    • Replies: 0
    • Views: 766
    Last Post: July 6th, 2015 12:24 AM
    by mzurligen1  Go to last post
  8. [kubuntu] KDE problems

    Started by devoar, July 3rd, 2015 06:52 AM
    ati & intel, kde, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 363
    Last Post: July 3rd, 2015 08:24 AM
    by Bucky Ball  Go to last post
  9. ESXI Passthrough Setup

    Started by aajvs99, June 24th, 2015 06:21 PM
    esxi, gpu configuration, pass through, xorg
    • Replies: 0
    • Views: 938
    Last Post: June 24th, 2015 06:21 PM
    by aajvs99  Go to last post
  10. [ubuntu] Urgent: Can't get Unity GUI to work after closing LightDM! (Ubuntu 14.04)

    Started by SteveL1990, May 12th, 2015 07:54 PM
    14.04, lightdm, unity, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 551
    Last Post: May 13th, 2015 12:29 AM
    by SteveL1990  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. Cannot start gui applications from Ubuntu CLI

    Started by leotemp, May 9th, 2015 06:03 PM
    2 Pages
    1 2
    cli, crouton, ubuntu, xorg
    • Replies: 11
    • Views: 1,496
    Last Post: May 10th, 2015 03:57 PM
    by sudodus  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Nvidia Geoforce 8600M on Ubuntu 15.04 won't start (MacBookPro 4,1)

    Started by kmand, April 25th, 2015 11:25 PM
    15.04, nvidia, xorg
    • Replies: 0
    • Views: 701
    Last Post: April 25th, 2015 11:25 PM
    by kmand  Go to last post
  13. [ubuntu] Disable rendering on discrete GeForce video card and use it for CUDA only

    Started by sbos, April 16th, 2015 03:41 PM
    geforce, nvidia, xorg
    • Replies: 0
    • Views: 422
    Last Post: April 16th, 2015 03:41 PM
    by sbos  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. Not detecting my monitor

    Started by krelverehan, April 6th, 2015 04:03 PM
    monitor, xorg
    • Replies: 2
    • Views: 607
    Last Post: April 7th, 2015 05:34 PM
    by krelverehan  Go to last post
  15. [SOLVED] compiz takes a lot of CPU load in Ubuntu 14.04

    Started by Bibrak, April 2nd, 2015 11:29 PM
    14.04, compiz, cpu load, xorg
    • Replies: 2
    • Views: 11,989
    Last Post: April 3rd, 2015 10:30 PM
    by Bibrak  Go to last post
  16. [ubuntu] Touch Pad stopped working on Ubunutu 14.04 fresh installation

    Started by harold5, March 22nd, 2015 07:42 PM
    depdendencies, touch pad, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 552
    Last Post: March 23rd, 2015 10:17 AM
    by veddox  Go to last post
  17. [SOLVED] No login screen: Failed to initialize glamor at ScreenInit() time.

    Started by 0x656b694d, March 15th, 2015 02:56 PM
    xorg
    • Replies: 1
    • Views: 2,718
    Last Post: March 23rd, 2015 10:50 AM
    by 0x656b694d  Go to last post
  18. Pointer Disappears Completely After Login in 12.04

    Started by patocka-c, March 9th, 2015 01:34 PM
    12.04, pointer, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 543
    Last Post: March 10th, 2015 03:56 PM
    by patocka-c  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [ubuntu] Video over HDMI does npt survive turning the display off - since upgrade to 14.04

    Started by ron35, February 25th, 2015 02:58 AM
    hdmi, video, xorg
    • Replies: 4
    • Views: 804
    Last Post: February 25th, 2015 07:40 AM
    by ron35  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [ubuntu] Screen Freezes - OS Still operational 14.04

    Started by rhys_jones2, February 22nd, 2015 04:28 PM
    14.04, freeze, nvidia, xorg
    • Replies: 4
    • Views: 1,652
    Last Post: October 6th, 2015 07:38 PM
    by cdoebbler  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [xubuntu] Xorg consumes lots of resources with 1366x766 res

    Started by zerker2, February 18th, 2015 08:39 PM
    2 Pages
    1 2
    1366x768, nvidia, xorg, xubuntu 2 Attachment(s)
    • Replies: 11
    • Views: 864
    Last Post: February 19th, 2015 11:57 AM
    by kerry_s  Go to last post
  22. [ubuntu] Unity locking up in Ubuntu 14.04

    Started by skilo47, January 31st, 2015 12:38 AM
    unity, xorg
    • Replies: 1
    • Views: 396
    Last Post: February 1st, 2015 05:10 PM
    by mooreted  Go to last post
  23. [SOLVED] Switching Between Kodi and Steam via multiple user sessions

    Started by jorge8, January 16th, 2015 04:24 AM
    kodi, lighdm, steam, xorg 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 5,611
    Last Post: January 22nd, 2015 02:13 AM
    by jorge8  Go to last post
  24. [all variants] Downgrade Xorg/Xserver to 1.12 on 14.04

    Started by Totolanio, December 30th, 2014 10:24 PM
    downgrade 1.12, geforce 4, xorg
    • Replies: 8
    • Views: 3,117
    Last Post: January 7th, 2015 05:50 PM
    by Totolanio  Go to last post

    Forum:
    General Help

  25. Has Ubuntu 14.04.01 LTS broken my laptop?

    Started by felichas, December 28th, 2014 09:51 PM
    geforce, suspension, xorg 1 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 735
    Last Post: December 29th, 2014 11:15 AM
    by felichas  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 26 to 50 of 1552
Page 2 of 63 1 2 3 4 5