Search:

Tag: device not ready

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Lenovo Y570 + Intel Centrino N 1000 Device Not Ready

    Started by mprihoda13, December 26th, 2013 05:43 AM
    device not ready, intel, lenovo, wireless
    • Replies: 5
    • Views: 1,074
    Last Post: December 31st, 2013 12:10 AM
    by mprihoda13  Go to last post
  2. [ubuntu] WLAN only works after connecting and disconnecting LAN

    Started by jrthoughts, December 7th, 2012 06:43 AM
    device not ready, rt3090, wireless networking, wlan
    • Replies: 0
    • Views: 314
    Last Post: December 7th, 2012 06:43 AM
    by jrthoughts  Go to last post
  3. [ubuntu] Can't set up a wired/wireless internet connection on Ubuntu 10.04

    Started by Usagi_, October 13th, 2011 03:05 PM
    cable, device not ready, internet connection, ubuntu 10.04, wireless
    • Replies: 3
    • Views: 1,101
    Last Post: October 17th, 2011 11:21 PM
    by ajsoulmate  Go to last post
  4. [ubuntu] Wireless not working oh hp laptop

    Started by bigrthanu, September 20th, 2011 04:04 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    device not ready, firmware missing, hp laptop, ubuntu, wireless 1 Attachment(s)
    • Replies: 40
    • Views: 7,771
    Last Post: September 22nd, 2011 12:22 AM
    by wildmanne39  Go to last post
  5. [ubuntu] Intel WiFi Link 5100 on 10.04 LTS indicates "device note ready"

    Started by WindmillGuy, June 20th, 2011 09:39 AM
    10.04, device not ready, firmware, intel 5100, wifi
    • Replies: 0
    • Views: 553
    Last Post: June 20th, 2011 09:39 AM
    by WindmillGuy  Go to last post
  6. [SOLVED] 11.04 Natty wireless issue - Acer - Device not ready

    Started by abisdad, May 1st, 2011 04:03 AM
    3 Pages
    1 2 3
    device not ready, wireless
    • Replies: 28
    • Views: 12,629
    Last Post: September 20th, 2011 03:49 AM
    by wildmanne39  Go to last post
  7. [SOLVED] No connection with wireless network anymore

    Started by BCMerlin, November 28th, 2010 11:18 AM
    2 Pages
    1 2
    device not ready, firmware missing, no wireless connection
    • Replies: 17
    • Views: 2,310
    Last Post: November 30th, 2010 06:43 PM
    by grahammechanical  Go to last post
  8. [ubuntu] Setting up wireless internet

    Started by pablogutierrez05, August 2nd, 2010 04:52 AM
    device not ready, internet, wireless
    • Replies: 1
    • Views: 582
    Last Post: August 2nd, 2010 04:06 PM
    by marc.verwerft  Go to last post
  9. [ubuntu] Can't detect network on AWU212N wireless adapter

    Started by ProN8, July 9th, 2010 06:07 PM
    802.11n, awu212n, azio, device not ready, wireless
    • Replies: 3
    • Views: 1,390
    Last Post: July 14th, 2010 11:29 PM
    by ProN8  Go to last post
  10. [ubuntu] Dell Inspiron 1545 Wireless Card having trouble?

    Started by Gogeden, July 9th, 2010 08:15 PM
    dell, device not ready, f2 key, insprion 1545, wireless
    • Replies: 2
    • Views: 1,729
    Last Post: January 31st, 2011 06:30 PM
    by TBABill  Go to last post
  11. [ubuntu] Inspiron 1300 wireless "Device not ready" [broadcom B4318]

    Started by Duranxl, July 2nd, 2010 04:00 PM
    broadcom 4318, device not ready, inspiron 1300, wireless
    • Replies: 1
    • Views: 1,126
    Last Post: July 2nd, 2010 04:02 PM
    by Duranxl  Go to last post
  12. [ubuntu] Wireless "disconnected" or "device not ready."

    Started by Twizlerr, June 21st, 2010 05:52 AM
    device not ready, disconnected, ubuntu 10.04, wireless, won't connect
    • Replies: 2
    • Views: 2,754
    Last Post: July 7th, 2010 05:14 AM
    by LeeDaugherty  Go to last post
  13. [ubuntu] Wireless "device not ready"

    Started by Carlsbad, May 9th, 2010 06:03 PM
    3 Pages
    1 2 3
    device not ready, wireless
    • Replies: 20
    • Views: 39,064
    Last Post: April 24th, 2012 11:25 PM
    by asuastrophysics  Go to last post
  14. [ubuntu] powernow-k8/ata2: softreset failed

    Started by kestal, August 21st, 2009 06:00 AM
    ata2, device not ready, null fid, powernow, softweset
    • Replies: 3
    • Views: 1,052
    Last Post: August 21st, 2009 10:06 PM
    by rajeev1204  Go to last post
  15. [ubuntu] ata2 softreset failed

    Started by Sankou, July 1st, 2009 03:38 AM
    ata2, device not ready, graphics, hd drivers, iniframs, no gui, softreset failed, video
    • Replies: 4
    • Views: 1,872
    Last Post: July 1st, 2009 06:20 AM
    by Sankou  Go to last post
Results 1 to 15 of 17