Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: l'amule no troba (casi) res

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Deltebre
    Beans
    19
    Distro
    Ubuntu 11.04 Natty Narwhal

    l'amule no troba (casi) res

    tot i que tinc els ports oberts, i que he actualitzat els servidors, quan faig una cerca a l'amule, no em troba casi res.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    /home/litus
    Beans
    485
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Jo estic igual des de fa un parell de mesos!
    Carles Mayol i Ricart
    Rocker, socialdemocrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire i catòlic
    Ubuntu User # 22295||Let Fluxbuntu and UbuntuStudio enjoy Ubuntu family
    ATENCIÓ/WARNING: Codis Perillosos/Malicious Codes

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    167

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Darrerament hi ha pocs servidor actius i la majoría falsos. Podeu probar de fer les cerques per Kad o desactivar tots els servidors i connectar només amb Kad.
    Pot ser que trigui una mica, però sol funcionar.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Beans
    56

    Re: l'amule no troba (casi) res

    A mi em va començar a passar ahir, faig busquedes i no troba res, fins ara tot funcionava a la perfecció.

    Si algú sap a quin servidor et pots connectar que ho faci saber.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    11

    Re: l'amule no troba (casi) res

    em passa igual, i és la major raò per la qual no he fet el salt gros a ubuntu.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    210
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Intenteu esborrar tots els servidors que tingueu, y després actualitzeu-los desde la direcció

    http://www.peerates.net/servers.php

    Us quedareu amb vuit servidors. Sobretot procureu que a Preferències > Servidors teniu deshabilitada la opció "Actualitzar llista en connectar a un servidor" y "Actualitzar llista en connectar a un client" (bé, jo ho tinc en anglès: "Update serverlist when connecting to a server" i "Update serverlist when a client connect")

    Jo faig servir els eDonkeyServer 1 y 2, y naturalment, la xarxa KAD cada cop és més imprescindible; diuen que en futures versions els servidors acabaran desapareixent. La última versió d'emule permet de conectar-se directament a KAD, sense connectar prèviament a un servidor; amb amule es pot fer això?
    Last edited by Daerun; November 5th, 2008 at 01:18 PM.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    167

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Si que es pot. Només has d'anar a Preferències->Connexió i desmarcar la casella "ed2k".

    Potser es una mica més lent a l'arrencar, però funciona molt bé, i les recerques van perfectament.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Beans
    Hidden!

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Hola, jo ho vaig solucionar posant aquesta direcció es la barra de direccions de servidors ED2K:
    http://www.emulespana.net/server.met
    Per a mi, ha estat la solució.
    Salut.
    --
    Jesús

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Beans
    210
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Ja és de fiar aquest enllaç? No el coneixia de res...

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Beans
    Hidden!

    Re: l'amule no troba (casi) res

    Quote Originally Posted by Daerun View Post
    Ja és de fiar aquest enllaç? No el coneixia de res...
    No sé què vols dir amb si es de fiar. Si és en realitat un enllaç de la SGAE camuflat?
    A mi m'ho va recomanar algú que sabia més que jo, i simplement m'ha funcionat.
    Pots mirar aquesta altra pàgina, per si et resulta útil:
    http://forum.amule.org/index.php?topic=12750.0
    --
    Jesús

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •