Results 1 to 3 of 3

Thread: Sound not working for internet, but does for other applications

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Detroit, MI
    Beans
    38
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Sound not working for internet, but does for other applications

    I cannot get sound when I go to sites with sound, like youtube. Yet I can when I use Rhythmbox. The thing is that it DID work a week ago, but I don't think I had Rhythmbox up and running yet. So I probably messed something up with trying to get that to work. I think it has something to do with my "sound capture". I say this because it was the only option under my preferences,sound area that would not make a test sound. It is currently set to ALSA, but will not work for any of them (except the option to change it to test sound, but that doesn't do me any good.) Any ideas?
    "Mankind has always watched the stars. If you'd look at the sky you can see the beginning of time."

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    earth
    Beans
    63
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: Sound not working for internet, but does for other applications

    I couldn't get flash + other sound app to play sound at the same time until I did

    sudo apt-get install libflashsupport

    HTH

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Detroit, MI
    Beans
    38
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Re: Sound not working for internet, but does for other applications

    It still doesn't work. Any other ideas?
    "Mankind has always watched the stars. If you'd look at the sky you can see the beginning of time."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •