Results 1 to 4 of 4

Thread: need working flash sound

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Beans
    84
    Distro
    Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    need working flash sound

    I am having the same huge issue with flash in firefox as many others, that is, in youtube videos and such there is no sound and they only play back for 2 seconds. Other flash websites will not work at all (some of with i use daily). This problem goes away for a few minutes after I reboot my computer (restarting X does not work).

    I have tried many of the work-arounds in the forums and on other sites and I still haven't had any success. I even installed flash 10, and thought it was working but now I get the same problem.

    I am using Hardy 64 bit.

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Beans
    116
    Distro
    Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    Re: need working flash sound

    Quote Originally Posted by jessika-kaos View Post
    I am having the same huge issue with flash in firefox as many others, that is, in youtube videos and such there is no sound and they only play back for 2 seconds. Other flash websites will not work at all (some of with i use daily). This problem goes away for a few minutes after I reboot my computer (restarting X does not work).

    I have tried many of the work-arounds in the forums and on other sites and I still haven't had any success. I even installed flash 10, and thought it was working but now I get the same problem.

    I am using Hardy 64 bit.
    I suppose you've seen this, but in case you haven't: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=789578

    Follow parts A and B.

    Also, did you by chance upgrade flashplugin-nonfree? The update from the Hardy repositories installs Flash 9, so make sure you still have Flash 10 installed.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Beans
    37

    Re: need working flash sound

    I had that problem today and what fixed it for me was to install "libflashsupport" via synaptic.

    Did you try that?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    So.San Francisco
    Beans
    745

    Re: need working flash sound

    worked for me on FF 3.01 MInt

    darco
    Reason: no beans

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •