Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Tally 7.2 or 9 on Hardy

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    /India/Auroville/home
    Beans
    367
    Distro
    Xubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Hi Everybody,

    I am still struggling with Tally on Hardy. This is one of the main blocker in office migration. Any help is appreciated.
    Don't forget to thank; more points when you want to go to heaven or less karma if you decide for reincarnation. Mark threads solved when they are ...

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    India
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Post Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Hi There,

    I have tried installing Tally in Hardy with wine. It was running flawlessly in Hardy. I Installed it and it is running.

    Download install.exe from here to Home folder: http://www.tally.co.in/download9.shtml

    Open Terminal, then enter these commands.

    Code:
    sudo apt-get install wine
    Install the tally

    Code:
    wine install.exe
    Then, run the tally with wine

    Code:
    wine ~/.wine/drive_c/Tally/tally9.exe
    But, i am not sure whether the tally is fully functionable in Linux.

    Quote Originally Posted by be4truth View Post
    Hi Everybody,

    I am still struggling with Tally on Hardy. This is one of the main blocker in office migration. Any help is appreciated.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    /India/Auroville/home
    Beans
    367
    Distro
    Xubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Did somebody activate Tally under wine and is using it? I know that Tally 9 installs but as far as I know it doesn't activate under Hardy. Does anybody have an experience?
    Don't forget to thank; more points when you want to go to heaven or less karma if you decide for reincarnation. Mark threads solved when they are ...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    India
    Beans
    233
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Quote Originally Posted by be4truth View Post
    Did somebody activate Tally under wine and is using it? I know that Tally 9 installs but as far as I know it doesn't activate under Hardy. Does anybody have an experience?
    works in educational mode only...

    when i enter serial number, key & e-mail id - error reads

    "COULD NOT ACTIVATE
    INSUFFICIENT PERMISSIONS"

    any suggestions please?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Beans
    266
    Distro
    Ubuntu

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    try virtualbox for such situations.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    /India/Auroville/home
    Beans
    367
    Distro
    Xubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Why using VirtualBox on Hardy if this machine is for bookkeeping only? Then the machine can stay on Windows.
    Don't forget to thank; more points when you want to go to heaven or less karma if you decide for reincarnation. Mark threads solved when they are ...

  7. #7
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    India
    Beans
    233
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    anyone, please?

    thanks, any help will be appreciated...

    regards,

    devang.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    /India/Auroville/home
    Beans
    367
    Distro
    Xubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Quote Originally Posted by fourthofjuly View Post
    anyone, please?

    thanks, any help will be appreciated...

    regards,

    devang.
    Cracked versions don't try to activate. They work. But use them only when you have a license
    Don't forget to thank; more points when you want to go to heaven or less karma if you decide for reincarnation. Mark threads solved when they are ...

  9. #9
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    India
    Beans
    233
    Distro
    Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    Quote Originally Posted by be4truth View Post
    Cracked versions don't try to activate. They work. But use them only when you have a license
    had I been using cracked versions, there was no question of Tally prompting for any serial no. and key?

    I am using LICENSED Tally... without a doubt...

    did you mean cracked version will work? pl clarify

  10. #10
    Join Date
    Nov 2009
    Beans
    96

    Re: Tally 7.2 or 9 on Hardy

    :ks

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •