Results 1 to 2 of 2

Thread: Installation issues I am 33% good

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Beans
    1

    Angry Ubuntu wont install

    Ok, I 8.04 CD and am trying to install on 3 seperate computers.

    Computer 1 - Clone built from scratch. Installed fine no problem

    Computer 2 - Compaq EVO put the boot CD in and install - goes thru the motions and after a while comes up to the background screen and never changes, never get a toolbar or the option to install. After 1 hour I turned the machine off and tried again, still same issue. Need Help on this one.

    Computer 3 - Clone - Click on install goes thru the motion, UBUNTU progress bar comes up and looks like it does its thing and then it goes to a black screen with the text changing as it loads. dont know what it means, but again after 20 -30 minutes it doesnt go anywhere. tried doing this computer in Safe Graphics mode but no luck.

    All computers have the hard drive space and 256 megs of Ram or more. any help would be appreciated.
    Last edited by xian1; May 30th, 2008 at 12:19 AM. Reason: Please help

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Beans
    5,096

    Re: Installation issues I am 33% good

    Computer 3 - Clone - Click on install goes thru the motion, UBUNTU progress bar comes up and looks like it does its thing and then it goes to a black screen with the text changing as it loads. dont know what it means, but again after 20 -30 minutes it doesnt go anywhere. tried doing this computer in Safe Graphics mode but no luck.
    What is the last line of text where it stops?
    Ubuntu Newbie Help: irc: #beginners-help on network irc.freenode.net
    Help others, mark your threads solved.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •