Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Lost Sound in Windows 98, First Edition

  1. #1

    Lost Sound in Windows 98, First Edition

    This is a work computer, so I'm not going to upgrade it at all.

    When i try and stream music now, I get a message saying that another program is running. This is not the case. What can I do to get my sound back?
    Learning is not attained by chance, it must be sought for with ardor and attended to with diligence. Abigail Adams ( 1744 - 1818 ), 1780;

    My blog Poetry and More Free Ubuntu Magazine

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Shire, Canada
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    Just so I know, did you install any new drivers?
    Edit: Never mind, the problem computer probably isn't on this mortal coil anymore.
    Last edited by lukjad007; October 16th, 2008 at 03:50 PM.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    London
    Beans
    511
    Distro
    Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    Now I'm curious.

    @Sef, what happened? Did you get it working? Is that machine now in Computer Heaven?
    Desktop: Gigabyte GA-965P-S3 Core 2 Duo 6300 1 GB Dual channel DDR 2 Nvidia 7300 GS
    Laptop: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515 Intel T5450 Core 2 Duo 2 GB Dual Channel DDR2 Ram 160gb HDD (Vista/Linux Mint 5)
    [Missing OMGPP]

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Shire, Canada
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    Please, tell us!

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Edinburgh Scotland
    Beans
    260
    Distro
    Xubuntu 11.04 Natty Narwhal

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    I didn't realise Win 98 was a "talkie"
    I laughed, I cried, I jumped with joy. I was here before Killroy. 8)

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    London
    Beans
    511
    Distro
    Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    I'm hoping nobody starts a "What do you think happened to Sef's Win 98 machine" poll.
    Desktop: Gigabyte GA-965P-S3 Core 2 Duo 6300 1 GB Dual channel DDR 2 Nvidia 7300 GS
    Laptop: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515 Intel T5450 Core 2 Duo 2 GB Dual Channel DDR2 Ram 160gb HDD (Vista/Linux Mint 5)
    [Missing OMGPP]

  7. #7
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Shire, Canada
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    Can we do that? On this thread that is. If we can't, I'll start a new one.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    London
    Beans
    511
    Distro
    Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    Quote Originally Posted by lukjad007 View Post
    Can we do that? On this thread that is. If we can't, I'll start a new one.
    As soon as I posted that I knew what was coming, but I'd already clicked "Submit".

    Might be better in the Cafe I guess.
    Desktop: Gigabyte GA-965P-S3 Core 2 Duo 6300 1 GB Dual channel DDR 2 Nvidia 7300 GS
    Laptop: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515 Intel T5450 Core 2 Duo 2 GB Dual Channel DDR2 Ram 160gb HDD (Vista/Linux Mint 5)
    [Missing OMGPP]

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UK
    Beans
    1,063

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition

    If there a poll yet? If so I think we need a link

  10. #10
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Shire, Canada
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Lost Sound in Windows 98, First Edition


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •