Results 1 to 5 of 5

Thread: mp3 playing error!

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Beans
    1

    Thumbs down mp3 playing error!

    Hello,
    I use gmplayer and mpeg321 but either way sometimes it looks like there is a conflict between something ( different accesses to dsp ) that lead to a crash and I get no audio.
    Any hint ?


    Gab.

    Is that supposed to be a paying support issue ?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Hatboro, PA
    Beans
    2,551
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: mp3 playing error!

    are you sure you have all the sound codecs installed?
    Asus EeePC 1005HA: ElementaryOS Luna | Asus X501A: Windows 8.1 & Ubuntu GNOME 14.10 Utopic Unicorn | Apple iMac G4: Ubuntu 12.04 Precise Pangolin | LG Optimus F3: Stock v7 | Nexus 10 Cyanogenmod 11

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Beans
    1

    Re: mp3 playing error!

    Sure ,
    it worked since yesterday night for mp3 and ogg.
    Since I started using timidity for midi files and looking at videos on youtube.com I had problems.
    Now it looks like sound system is dead.

    Gab-

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    England
    Beans
    894

    Re: mp3 playing error!

    I can't help; however, this is not the forum to post in. Desktop Support would be the best place (you'd get more attention there).

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Hatboro, PA
    Beans
    2,551
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: mp3 playing error!

    you could try reinstalling the alsa or oss systems...
    Asus EeePC 1005HA: ElementaryOS Luna | Asus X501A: Windows 8.1 & Ubuntu GNOME 14.10 Utopic Unicorn | Apple iMac G4: Ubuntu 12.04 Precise Pangolin | LG Optimus F3: Stock v7 | Nexus 10 Cyanogenmod 11

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •