Results 1 to 7 of 7

Thread: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

  1. #1
    Join Date
    Oct 2019
    Beans
    19

    Exclamation Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    Tried multiple methods to solve the error, and even using different devices to try posting in here, but is not successful
    Edit: Oh wait, it's postable now, strange. Yesterday I tried to post and I kept getting the error, even after attempts to fix it + using different browsers (including Tor) + using different devices to try and post
    Last edited by buiphuc; 4 Weeks Ago at 01:05 PM. Reason: [SOLVED NOW]

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ozarks, Arkansas, USA
    Beans
    13,906
    Distro
    Xubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    buiphuc' Hey hey -

    Yeah - with the software updates and new hardware there are still some hic-ups. Our maintainers continue to watch the system logs and fix issues as they are identified.

    If there is no fix in a reasonable amount of time you are encouraged to report any issues.

    -together we do-
    THE current(cy) in Documentation:
    https://help.ubuntu.com/community/PopularPages

    Happy ubuntu'n !

  3. #3
    Join Date
    Sep 2021
    Beans
    0

    Re: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    Can you check if you have a similar error? My SSO login works on all ubuntu sites except forums. I tried to contact support and the problem seems to be not on forum side. Already tried to clear cookie/cache, changed browser using anonymous navigation etc ... https://imgshare.io/image/screenshot...-231622.ptu1Jp

    Thanks a lot ...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ozarks, Arkansas, USA
    Beans
    13,906
    Distro
    Xubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    carini22; Hello - Welcome to the Forum.

    Migrations for the Forum are completed and there are no known issues at this time.

    My SSO login works on all ubuntu sites except forums.
    Have you seen and followed the SSO registration guide ?
    https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2230004

    else; a Moderator will attend

    a pointer in the right direction
    Last edited by Bashing-om; 3 Weeks Ago at 10:41 PM. Reason: typo
    THE current(cy) in Documentation:
    https://help.ubuntu.com/community/PopularPages

    Happy ubuntu'n !

  5. #5
    Join Date
    Sep 2021
    Beans
    0

    Re: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    I already checked with a forum moderator, and nothing is wrong on forum side, profile is active and SSO works for any other ubuntu site. It should be someting on client site but I can't figure out.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    ozarks, Arkansas, USA
    Beans
    13,906
    Distro
    Xubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    carini22; Ouch

    Confirm the browser you are using -
    and also to isolate to a user configuration in the install, what results when using a liveUSB to access the Forum ?

    See if we can come up with some ideas of where the fault may lie.

    sometimes I wonder
    other times I just do not know
    THE current(cy) in Documentation:
    https://help.ubuntu.com/community/PopularPages

    Happy ubuntu'n !

  7. #7
    Join Date
    Sep 2021
    Beans
    0

    Re: Kept getting 403 Forbidden error while trying to post on Ubuntu Forums

    I have to set-up another user to write o this forum,

    I tries in anonymous and non-anonymous mode with Edge, Chrome and Firefox, sometimes from MacOS antd sometimes from SuSE Linux (I have only ubuntu servers)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •