Results 1 to 5 of 5

Thread: Weird visual bug when submitting photos on eBay listing

  1. #1
    Join Date
    Sep 2021
    Beans
    2

    Weird visual bug when submitting photos on eBay listing

    Instead of showing a photo of the actual item, I get this weird graphical glitch. It actually shows up in the listing like this.
    I needed to sell some things on eBay. Took a photo of the item, then used Gwenview to resize the original, and then uploaded it to eBay. I thought it might be because of Gwenview, so I switched to GIMP. Same problem.

    So I deleted the photos, got my camera and took fresh photos, and did everything the same as before. Same thing happened. Any ideas?

    Basically it's a big pink pixelly square (ignore the browser tabs, I blurred that out myself).




    Sorry if this in the wrong section!
    Last edited by nattyoldbumshoes; 3 Weeks Ago at 02:13 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2016
    Beans
    2,286
    Distro
    Xubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Weird visual bug when submitting photos on eBay listing

    Your screenshot shows Firefox, but what version of Firefox are you using?
    Does the known-good original file look like that if you open it in Firefox?
    Does it look like that if you download the image again and try to view it in another program?
    Have you tried disabling hardware acceleration in Firefox?
    Xubuntu 20.04/Pop!_OS 21.04/System76 hardware ♦ Debian 10/Xubuntu/VirtualBox
    If your questions are resolved to your satisfaction, please use Thread Tools > "Mark this thread as solved..."

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Beans
    1,701

    Re: Weird visual bug when submitting photos on eBay listing

    Have you tried other web browsers? Might be a Firefox issue

  4. #4
    Join Date
    Sep 2021
    Beans
    2

    Re: Weird visual bug when submitting photos on eBay listing

    Your screenshot shows Firefox, but what version of Firefox are you using?
    92.0

    Does the known-good original file look like that if you open it in Firefox?
    No, it displays fine

    Does it look like that if you download the image again and try to view it in another program?
    Yes.

    Yes, but no change

    Have you tried other web browsers? Might be a Firefox issue
    I tried it with Opera, no issue there. But I'd rather stick to Firefox unless absolutely necessary.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2016
    Beans
    2,286
    Distro
    Xubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Weird visual bug when submitting photos on eBay listing

    Does this occur in Firefox Troubleshoot Mode?
    If so, does this occur in a new, clean Firefox profile?

    Quote Originally Posted by nattyoldbumshoes View Post
    I tried it with Opera, no issue there.
    No issue uploading the image, or no issue viewing the already-uploaded image that displays as garbage when run through Firefox?
    Xubuntu 20.04/Pop!_OS 21.04/System76 hardware ♦ Debian 10/Xubuntu/VirtualBox
    If your questions are resolved to your satisfaction, please use Thread Tools > "Mark this thread as solved..."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •