Results 1 to 3 of 3

Thread: Got a black screen using rEFInd :(

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    433

    Question Got a black screen using rEFInd :(

    Unfortunately this computer belongs to my sister and she's too far away for me to help her physically there. I set up this pc with a dual boot using rEFInd as the boot manager. But now she says only a plain black screen shows when she turns the pc on. And hitting ESC won't do a thing.
    I'll try to go to the BIOS with her help and see if swapping the drives could help loading Windows. If she then get the EFI menu with F12 to call Mint that would be great!
    I believe she has a Life Mint USB drive too.
    Any thoughts?

    Thanks in advance guys

    DPC

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Albuquerque New Mexico, U
    Beans
    1,151
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Got a black screen using rEFInd :(

    If there isn't even a blinking cursor it sounds like a hardware issue. Ask her to verify the display is plugged in on both ends.

    If the machine passes POST she should get some kind of error message If the EFI can't find a valid boot device.
    regards

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Beans
    433

    Re: Got a black screen using rEFInd :(

    It seems there is no POST done.
    Unfortunately it is an "All-in-one", very similar to a laptop.Thank you so much for your input rbmorse


    I guess she'll have to bring it in for repair.


    DPC

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •