Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Not detecting windows 7 in a triple booting process

  1. #11
    Join Date
    May 2013
    Location
    Galiza
    Beans
    3,161
    Distro
    Ubuntu

    Re: Not detecting windows 7 in a triple booting process

    Quote Originally Posted by prasun08 View Post
    I wanted to install Ubuntu to get hands on it and then dropping out windows forever after getting well acquainted with the command line
    speaking about creating a virtual machine (have bad luck with it.) virtualisations in my laptop are very slow even after assigning around 6 gb of ram (have 8 gb ram) and 2 processors(having 2 cores only and both assigned to the virtual machine)
    tried virtual box, VMware player and even VMware pro but the same result
    Yeah... NO.
    You NEVER assign more than half the host's RAM, ever. It's surprising that it only became "very slow", it should have froze right then and there.
    And assigning all the available cores is simply impossible, no hypervisor allows that.

  2. #12
    tea for one is offline Iced Almond Soy Ubuntu, No Foam
    Join Date
    May 2008
    Beans
    1,131
    Distro
    Ubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Not detecting windows 7 in a triple booting process

    Quote Originally Posted by prasun08 View Post
    haven't backed up my data as I am not having hard disk to back it up
    Back Up is your first priority - nothing more, nothing less

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •