Results 1 to 2 of 2

Thread: FS-UAE (Amiga emulator) Kickstart roms not importing properly

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    North East England
    Beans
    144
    Distro
    Kubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Question FS-UAE (Amiga emulator) Kickstart roms not importing properly

    Hi there.

    Can you please help me with an issue that I've been experiencing.

    (Quite some time ago) I have a bought a copy of Amiga Forever 2005 (premimim version).

    I'm trying to import Kickstart roms into FS-UAE so that I can emulate any Amiga computer.
    Most seem to install fine but FS-UAE doesnt seem to import (or acknowlege) some roms.

    Here is the full list of roms that I have, from the Amiga Forever CD:
    amiga-boot-a1000.rom
    amiga-ext-130-cdtv.rom
    amiga-ext-310-cd32.rom
    amiga-os-100.rom
    amiga-os-110.rom
    amiga-os-120.rom
    amiga-os-130.rom
    amiga-os-204.rom
    amiga-os-205.rom
    amiga-os-300.rom
    amiga-os-310-cd32.rom
    amiga-os-310.rom
    rom.key


    1. I have copied the roms into a dir on my home folder.
    2. They are also copied into in the FS-UAE rom folder

    FS-UAE imports almost all of them successfully.
    However when using the GUI launcher, the kickstarts for the A-1200 and the A-3000 are missing
    (They have a grey cross icon, agianst them).

    Can you tell me why this has happened or what else I need to do
    in order to get the remainging roms, installed please ?

    3. I have also requested support from Cloano, they have stated that all of
    the roms are included in their premium package, and should work without any issues.

    TIA for any help or advice.


    Useful information:

    FS-UAE Version: 2.8.3 (Installed via Synaptic)

    Computer specs:
    OS: Ubuntu 18.04 (LTS)
    DE: KDE v5.12.9
    Kernel: 4.15.0-99-generic
    CPU: 4x Intel Core-2 Q8200 (@2.33 Ghz)
    RAM: 8GB

    (If this is the wrong section, please feel free to move it to another more appropriate area).

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Beans
    57,624

    Re: FS-UAE (Amiga emulator) Kickstart roms not importing properly

    Thread moved to the "Emulators" forum.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •