Results 1 to 3 of 3

Thread: Error posting to forums after e-mail change

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    77

    Error posting to forums after e-mail change

    Hi there everyone,

    I recently recovered this old account (the current one I'm posting with) and, after changing my e-mail address in the forums, I have seemingly lost access to any other function over here.

    Those include editing my profile or avatar, checking my forum posts and replying to an existing thread - as well as creating any new forum posts, except here in the Resolution Center.

    I also added and verified my new e-mail with Ubuntu One (SSO), but to no avail. Have I perhaps made any mistakes in this process?

    Thank you in advance!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    28,529
    Distro
    Ubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: Error posting to forums after e-mail change

    Hello, I changed your usergroup back to registered user, you should be able to post again, as stated in my pm the issue is because you needed to respond to the email validation sent by the forum software.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    77

    Re: Error posting to forums after e-mail change

    Erm, nevermind - tested again and it's back to normal, soon after verifying the new e-mail! Thank you again, wildmanne39!

    Marking the thread as solved.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •