Results 1 to 3 of 3

Thread: Connecting sony xb900N in ubuntu 16.04

  1. #1
    Join Date
    Feb 2014
    Beans
    17

    Connecting sony xb900N in ubuntu 16.04

    I'm not able to connect my sony xb900N bluetooth headset in ubuntu 16.04. I tried using default bluetooth manager and blueman. Both failed to add the device. What could be the problem?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Reykjavík, Ísland
    Beans
    13,384
    Distro
    Xubuntu 19.10 Eoan Ermine

    Re: Connecting sony xb900N in ubuntu 16.04

    Please post the output from
    Code:
    hciconfig -a
    in CODE tags.
    Bringing old hardware back to life. About problems due to upgrading.
    Please visit Quick Links -> Unanswered Posts.
    Don't use this space for a list of your hardware. It only creates false hits in the search engines.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2014
    Beans
    17

    Re: Connecting sony xb900N in ubuntu 16.04

    I made it working somehow. Not sure how. I think the problem was with pairing. I disconnected (unpaired) all other devices including my android phone. Then tried again. It got connected in the first attempt but audio was not coming. After trying multiple times connecting and disconnecting the device using bluetooth manager and powering ON and OFF the headset, It's working well now. But I'm afraid if it'll get connect after I reboot my system. I don't have a systematic plan to get it working. It was just trial and error!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •