Results 1 to 3 of 3

Thread: upgrade to 19.10 failed with "oh no! Something has gone wrong"

  1. #1
    Join Date
    Dec 2016
    Beans
    6

    Exclamation upgrade to 19.10 failed with "oh no! Something has gone wrong"

    My upgrade from 19.04 to 19.10 failed. I have 2 screens. After booting and logging in as usual in Gnome on Xorg, the primary screen is blank, with the message "Oh no! ...". The second screen is normal.
    Login in Unity still works, but none of the Gnome or Ubuntu desktop works.
    The suggested solutions on internet do not work:
    1. GAD3R says: "remove gnome-session and reinstall"
    2. Zubin says: "edit the file /etc/gdm3/daemon.conf". I even don't have that file on my system.
    other things I have tried don't work either.
    Can somebody help?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Reykjavík, Ísland
    Beans
    13,256
    Distro
    Xubuntu 19.10 Eoan Ermine

    Re: upgrade to 19.10 failed with "oh no! Something has gone wrong"

    Reinstall 19.10. It takes 20 minutes and I doubt you can troubleshoot faster than that.

    Once installed and updated Ubuntu is robust but upgrades have always been a problem. Go for a fresh install every time.
    Bringing old hardware back to life. About problems due to upgrading.
    Please visit Quick Links -> Unanswered Posts.
    Don't use this space for a list of your hardware. It only creates false hits in the search engines.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mystletainn Kick!
    Beans
    10,650
    Distro
    Ubuntu

    Re: upgrade to 19.10 failed with "oh no! Something has gone wrong"

    other things I have tried don't work either.
    What other things?
    Splat Double Splat Triple Splat
    Earn Your Keep
    Don't mind me, I'm only passing through.
    Once in a blue moon, I'm actually helpful
    .

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •