Results 1 to 6 of 6

Thread: problems uploading attachment images in forum threads

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Debian
    Beans
    161
    Distro
    Ubuntu 19.10 Eoan Ermine

    problems uploading attachment images in forum threads

    i am having troubles in uploading my screenshots as attachment in my ubuntu forum thread. i could not determine is it the problem of newly installed ubuntu 19.10 system or that of the forum site. the files are chosen and it shows the progress of being uploaded as well and finally after the message "waiting for ubuntuforums.org" the file are not uploaded and we need to start from the scrap again. what is wrong exactly?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    South of the Maple Trees
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: problems uploading attachment images in forum threads

    The process should look like this. https://youtu.be/XK1u1FdFWdE

    Move to Forum Feedback & Help

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Debian
    Beans
    161
    Distro
    Ubuntu 19.10 Eoan Ermine

    Re: problems uploading attachment images in forum threads

    and what exactly is the solution then?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    South of the Maple Trees
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: problems uploading attachment images in forum threads

    Quote Originally Posted by tojonukokhadush View Post
    and what exactly is the solution then?
    Exactly? I have no clue how your system is configured. The first thing I would try would be disabling any non-standard browser extensions,
    Clear cookies and cache,
    try a different browser,
    try a different computer.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wheeling WV USA
    Beans
    1,440
    Distro
    Xubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: problems uploading attachment images in forum threads

    exactly how exact do we need to be? which Ubuntu did you install? plain Ubuntu, or a special one like Kubuntu, Lubuntu, or Xubuntu? which browser are you using? Firefox? what type and speed of internet connection are you using? dialup? ISDN? ISDN-23? DSL? Coaxial-cable? Fiber-optic? 1 mbps? 10 mbps? 100 mbps? gigabit?
    What do you call someone who speaks 3 languages? Trilingual.
    What do you call someone who speaks 2 languages? Bilingual.
    What do you call someone who speaks 1 language? American.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Debian
    Beans
    161
    Distro
    Ubuntu 19.10 Eoan Ermine

    Re: problems uploading attachment images in forum threads

    sorry with the trouble.

    its Ubuntu 19.10 and it was google chrome. internet connection 50 Mbps from local ISP via optical fibre.

    might be a browser issue but it is still persistent. it uploads some .jpg files with no delay and for some it keeps vanishing after the upload progress.

    it might be forum site side issue as well. just a hunch.
    Last edited by tojonukokhadush; 2 Weeks Ago at 06:16 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •