Results 1 to 3 of 3

Thread: AppArmor Firefox Profile-will not load

  1. #1
    Join Date
    Sep 2017
    Beans
    65

    AppArmor Firefox Profile-will not load

    Apparmor is installed on a fresh updated AA 17.10, with utils and profiles downloaded from the repository. I cannot load the firefox profile using the command - sudo aa-enforce /ect/apparmor.d/usr.bin.firefox. The terminal comes back as "Profile fo /ect/apparmor.d/usr.bin.firefox not found. skipping.

    A search of the directory shows the the profile in that directory. How do I load the firefox profile and activate in apparmor? Or, do I have to move or look elsewhere for the proper location?

    Please pardon if this uestion has been asked and solved. My checks have found several threads on this problem, however, without a solution that works for this noob.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2016
    Beans
    1,638
    Distro
    Xubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: AppArmor Firefox Profile-will not load

    Try removing the path? -
    Code:
    sudo aa-enforce usr.bin.firefox
    Also you have a typo in the path, it should be /etc/apparmor.d/usr.bin.firefox
    Xubuntu 18.04/MacBookPro9,1 ♦ Debian 9/Mageia 6/Xubuntu 16.04/VirtualBox
    If your questions are resolved to your satisfaction, please use Thread Tools > "Mark this thread as solved..."

  3. #3
    Join Date
    Sep 2017
    Beans
    65

    Re: AppArmor Firefox Profile-will not load

    Quote Originally Posted by halogen2 View Post
    Try removing the path? -
    Code:
    sudo aa-enforce usr.bin.firefox
    Also you have a typo in the path, it should be /etc/apparmor.d/usr.bin.firefox

    Great response, halogen! Firefox now in enforce mode.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •