Page 5 of 37 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 367

Thread: Do you want to help us debug the posting issues ?

  1. #41
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    U.S.A.
    Beans
    24
    Distro
    Ubuntu 16.04 Xenial Xerus

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    https://ubuntuforums.org/album.php?d...s&albumid=2627

    Forbidden

    You don't have permission to access /album.php on this server.

    Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ubuntuforums.org Port 443



    root@KandA:~# date -u
    Tue Jul 26 01:38:12 UTC 2016
    root@KandA:~#

  2. #42
    Join Date
    Jul 2016
    Beans
    57

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    I'm using a Windows 8.1 computer with Google, and get the same message as posted above.

  3. #43
    Join Date
    Jul 2016
    Beans
    57

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    Since the post actually posted, to give more detail: I only joined the forum last week, managed to post enough to pass the new user limit, then haven't been able to start a new thread or add a post anywhere since. I've only been able to send a PM to a Moderator. I then tried to send a PM to an Administrator but it didn't work; same error message.

  4. #44
    Join Date
    Jun 2016
    Beans
    2,019
    Distro
    Xubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    https://ubuntuforums.org/newreply.ph...eply&t=2331657

    Forbidden

    You don't have permission to access /newreply.php on this server.
    Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ubuntuforums.org Port 443
    All times are GMT. The time now is 03:39 AM

  5. #45
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    @ giga+bytes : please post the time in UTC when you notice this happening, thanks. You can email the Forums Council (the admins) at ubuntu-forums-council -at- lists.ubuntu.com.

    @chris331 : I've removed your two unrelated posts out of the thread, sorry
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #46
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    Update : the canonical-sysadmins have fine tuned the posting rules using all the above info. Some of the restrictions I was seeing have been solved for me for now
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  7. #47
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    /dev/root
    Beans
    Hidden!

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    I tested 'quote in a qoute' yesterday and it worked. (It did not work 2-3 days ago). In general, I feel that things work for me now - it is a bit slow sometimes, but works much better than a few days ago

  8. #48
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    /dev/root
    Beans
    Hidden!

    Re: Trouble formatting flash drive

    As soon as a wrote that things work well, it failed for me, but this time the system wanted to do more, not less than I wanted

    Code:
    $ date -u
    tis 26 jul 2016 10:06:35 UTC
    After replying (a simple quick reply) I had the following complaint:

    'This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 15 seconds.'

    This happened when I posted https://ubuntuforums.org/showthread....4#post13522714

    The post was written (and it seems the system wanted to make a duplicate copy, but stopped itself due to the 30 seconds rule).

  9. #49
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    /dev/root
    Beans
    Hidden!

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    The system does not behave well after receiving positive feedback, actually a 'double-fault'

    Code:
    $ date -u
    tis 26 jul 2016 10:30:04 UTC
    Forbidden

    You don't have permission to access /report.php on this server.
    Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ubuntuforums.org Port 443
    (when I wanted you to move a post of mine, that I posted in the wrong thread: I was asking you to move it to this thread. the report text contained a link, which might cause the problem(?)

    please move this post from here to

    https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2331266

    'Re: Do you want to help us debug the posting issues ?'
    And in this case 'here' is the following post (that I want to be moved to this thread, where I think it belongs)

    ubuntuforums.org/showthread.php?t=2331543&p=13522724#post13522724

  10. #50
    Join Date
    Aug 2009
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    Just trying to reply to a message, either trying to preview it or send it I get this:

    Screenshot_2016-07-26_14-27-38.png

    I've tried this a few times today and the same results.

Page 5 of 37 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •