Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 70 of 70

Thread: Please report here about post-breach forums issues

  1. #61
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    Quote Originally Posted by user1397 View Post
    Thanks bapoumba, that worked. Any idea when reply to thread will work again?
    We went through a recap with IS last night. The posting reply bits wont be easy to debug as they are intermittent, and not everyone get the error on the same thread. Even stranger, in the same thread I sometimes can post and sometimes not within the same login session. My crystal ball is broken on that one
    Just be assured we are keeping all these issues on the front burner. Thanks for your understanding.
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. #62
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    One thread merged here.
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  3. #63
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #64
    Join Date
    Jul 2016
    Beans
    9

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    Not even Quick Reply will work for me. :/ At least this forum works for some reason.

  5. #65
    Join Date
    Jun 2016
    Beans
    6

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    You don't have permission to access /newthread.php on this server.

    Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ubuntuforums.org Port 443

  6. #66
    Join Date
    Jul 2016
    Beans
    0

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    +1 cannot create a new thread

  7. #67
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    Quote Originally Posted by steviesomm View Post
    You don't have permission to access /newthread.php on this server.

    Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ubuntuforums.org Port 443
    Quote Originally Posted by caneozester View Post
    +1 cannot create a new thread
    Next time please collect the info and post here : https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2331266
    Thanks !
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  8. #68
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    I think I'm here! Maybe?
    Beans
    Hidden!

    Re: Do you want to help us debug the posting issues ?

    Quote Originally Posted by bapoumba View Post
    https://ubuntuforums.org/editpost.ph...ostid=13519557
    Action : edit post
    Code:
    date -u
    Sat Jul 23 07:51:25 UTC 2016
    The thread is into the Jail, was supposed to be last week's UWN. It has been impossible for Liz or me to post it.
    I can not get to that post using my Android tablet; it just sits with Loading in the tab and not even the spinning icon shows.
    Maybe an Android problem?
    DISTRO: Xubuntu 20.04-64bit --- Code-tags --- Boot-Repair --- Grub2 wiki & Grub2 Basics --- RootSudo --- Wireless-Info --- SolvedThreads

  9. #69
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Mate 16.04 Xenial Xerus

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    Moved your post to the discussion thread ajgreeny. Above link is in the Jail, tried posting a new thread for UWN but could not.
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests / username changes by PM, thanks. |
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  10. #70
    Join Date
    Jun 2016
    Beans
    1,919
    Distro
    Xubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: Please report here about post-breach forums issues

    Is it just me or are others finding General Help is now being marked read as soon as you click to view it, even though there are still posts in it you haven't yet read while logged in?
    Also, it's displaying as a previous state where all posts were read.

    I doubt that it's a browser cache issue, because on going back to the index page, its image changed from unread orange to read gray. Plus, when then clicking to view a topic with not-yet-read posts, the new posts display but are already marked read.

    Not sure other forums are affected...


    EDIT Better, thanks whoever fixed it.
    Last edited by halogen2; August 5th, 2016 at 05:07 PM.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •