Results 1 to 2 of 2

Thread: Afterglow AG 7 Headset Not Working

  1. #1
    Join Date
    Jul 2016
    Beans
    1

    Exclamation Afterglow AG 7 Headset Not Working

    So I have an Afterglow AG 7 Headset and its not working on Ubuntu. I have not been able to find any info if it is compatible with Ubuntu or not. The wireless receiver has no blinking light, however in terminal, when I ran dmesg, It showed this:
    Code:
    [ 1190.523014][ 1836.201866] usb 4-3: new full-speed USB device number 10 using ohci-pci[ 1836.376933] usb 4-3: New USB device found, idVendor=0e6f, idProduct=014f
    [ 1836.376946] usb 4-3: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
    [ 1836.376951] usb 4-3: Product: AFTERGLOW AG 7 HEADSET
    [ 1836.376955] usb 4-3: Manufacturer: Performance Designed Products
    [ 1836.376959] usb 4-3: SerialNumber: 0000A17DD172B624
    It seems to know what it is, but the light is not blinking. Is there a way to get it to work, or is it Windows only? Or is there a way to install the driver to get it to work? (I also have not been able to find the driver online as it is plug and play)

  2. #2
    Join Date
    Jul 2016
    Beans
    3

    Re: Afterglow AG 7 Headset Not Working

    It should be plug and play. I have the afterglow wireless and its working fine. Make sure its plug-in the correct audio port. Go to the system settings and click sound. It should show up in there and you should be able to select it and test it.
    Last edited by chagara; July 10th, 2016 at 04:07 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •