Results 1 to 2 of 2

Thread: Ξαφνικά δεν υπάρχει ήχος σε εφαρμογές πολυμέσω&

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2015
    Beans
    1

    Ξαφνικά δεν υπάρχει ήχος σε εφαρμογές πολυμέσω&

    Ξαφνικά σήμερα ο ήχος δεν λειτουργεί σε εφαρμογές πολυμέσων και παιχνίδια πχ chrome, minecraft, vlc, αλλά οι ήχοι του συστήματος ακούγονται κανονικά. Δοκίμασα alsamixer, πολλά reboots, διαγραφή του ~/.config/pulse αλλά τίποτα. Το μόνο που έκανα και πιστεύω μπορεί να δημιούργησε το πρόβλημα είναι ότι σύνδεσα το laptop σε εξωτερική οθόνη (ως τότε λειτουργούσε ο ήχος).

    Δυστυχώς μέχρι να βρω λύση θα πρέπει να χρησιμοποιώ παντζούρια σε αυτές τις εφαρμογές (σε αυτό το laptop)

    Alsainfo http://www.alsa-project.org/db/?f=9d...fff0c4ff16bdff
    alsamixer screenshot (είναι σωστά?) thelinuxgk.files.wordpress.com/2016/03/cf83cf84ceb9ceb3cebcceb9cf8ccf84cf85cf80cebf-ceb1cf80cf8c-2016-03-24-13-32-44.png

    Ευχαριστώ

    edit (αντί για πολυμέσων έγραψα πολυμέσω& και δεν αλλάζει ο τίτλος)

    ****edit2****
    Έκανα reboot στα windows και ξανά στα ubuntu και για άγνωστο λόγο ο ήχος λειτουργεί τώρα κανονικά. Δεν έμαθα όμως ακόμα γιατί έγινε το πρόβλημα, πως λύθηκε, και με την ίδια λογική μπορεί να ξαναεμφανιστεί.
    Last edited by thelinuxgk; March 24th, 2016 at 04:15 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Athens/Greece
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 18.04 Bionic Beaver

    Re: Ξαφνικά δεν υπάρχει ήχος σε εφαρμογές πολυμέσω

    Άβυσσος η ψυχή του Linux.

    Αν εμφανιστεί ξανά, εδώ είμαστε. Αν και το μυαλό μου πάει σε κάποια κακή ρύθμιση (όχι αναγκαστικά από σένα).

    Βλέπε και τις ρυθμίσεις ήχου την επόμενη φορά, όχι κατευθείαν alsamixer. Το pulseaudio παίζει σημαντικό ρόλο πλέον.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •