Results 1 to 6 of 6

Thread: Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

  1. #1
    Join Date
    May 2015
    Beans
    3

    Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

    Hello,

    I tried to register to this forum and was forwarded to the ubuntu one service where I created a new account. My surname contains the german Umlaut "ü" which I could use at ubuntu one:
    ununtu-one-account.PNG

    But during the transfer of the account from ubuntu one to this forum the Umlaut disappears

    As you can see, my user name in this forum is Mike_Kster, but it should be Mike_Küster. Seems a problem with the encoding between the two systems?

    Ciao,
    Mike

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Beans
    57,120

    Re: Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

    Looks fine to me ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Halloween Town
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

    Moved to the Resolution Center sub-forum.

    That's odd. We have other users with the umlaut in their usernames, namely one of the former members of the forum staff.

    Anyway, I've corrected your username for what you wanted.
    Last edited by slickymaster; May 26th, 2015 at 05:56 PM.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Beans
    57,120

    Re: Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

    Quote Originally Posted by slickymaster View Post
    [I]Anyway, I've corrected your username for what you wanted.
    aah.

  5. #5
    Join Date
    May 2015
    Beans
    3

    Re: Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

    Thank you for your fast response and the correction.

    I'm not sure, if I can reproduse the steps excatly: Try to register here in the forum, redirect to ububtu one, registration and than back to the forum ... ?!?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 20.04 Focal Fossa

    Re: Forum Registration via Ubuntu One ignores special chars

    Quote Originally Posted by Mike_Küster View Post
    I'm not sure, if I can reproduse the steps excatly:
    Don't worry. We think we know why the ü character disappeared, and we're looking into it. Thanks for reporting the problem.
    Ubuntu 18.04 Desktop Guide - Ubuntu 20.04 Desktop Guide - Forum Guide to BBCode - Using BBCode code tags - IRC #ubuntuforums

    Member: Not Canonical Team

    If you need help with your forum account, such as SSO login issues, username changes, etc, the correct place to contact an admin is here. Please do not PM me about these matters unless you have been asked to - unsolicited PMs concerning forum accounts will be ignored.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •