Page 6 of 53 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 530

Thread: Ubuntu 15.04 testing

  1. #51
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Munich, Germany
    Beans
    365

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    I tested the ubuntu MATE 15.04 beta1 live DVD with QEMU/"PR" KVM on my AMIGA one X1000 today.

    Host: ubuntu MATE 15.04 beta1 PowerPC (kernel 4.0.0-rc2) with QEMU 2.2/"PR" KVM on an AMIGA one X1000

    Guest: ubuntu MATE 15.04 beta1 PowerPC live DVD (Ubuntu kernel 3.18.0-13) with KVM live patching on a virtual Power Mac G4

    Thank you for the PowerPC support!!!!!!


  2. #52
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    36

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    Last edited by eastone; March 4th, 2015 at 01:11 PM.

  3. #53
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Munich, Germany
    Beans
    365

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    Quote Originally Posted by eastone View Post
    Fantastic!!! Well done!!! Thank you!!!

  4. #54
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    36

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    @xeno74
    No, I thank you for your mesa 10.0.4

  5. #55
    Join Date
    May 2014
    Beans
    574

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    Quote Originally Posted by eastone View Post
    @xeno74
    No, I thank you for your mesa 10.0.4
    Estone is your machine a G4 or a PowerBook?

  6. #56
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    36

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    @luigi
    PM G4 1.42 GHz MDD 2003 with RADEON 9650 256MB pulled out from G5.
    Last edited by eastone; March 4th, 2015 at 06:44 PM.

  7. #57
    Join Date
    May 2014
    Beans
    574

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    It means that with agp bus the radeon are working.
    Umble rubmle .... i see theyou are using the xeno patch too ... umm it means not only the HD serie affected with the wrong colors.
    Ah on mmd you can run Morphos too

  8. #58
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    36

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    @luigi
    Ofcourse runs the registered MorphOS
    Ps
    Agp bus in pci mode
    Last edited by eastone; March 4th, 2015 at 08:00 PM.

  9. #59
    Join Date
    May 2014
    Beans
    574

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    Tested the today build on my quad g5 and:

    Mate logo appears on the radeonhd ,
    after black screen no Xorg.
    checked with xinit and Xorg have the core dump crash
    make an Xorg -configure ... cp the new config in /etc/X11/xorg.conf
    and blackscreen and cant return to tty ...

    lets hope for next build days

  10. #60
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    36

    Re: Ubuntu 15.04 testing

    Today I spent a few hours on the installation Mate 15.04 on a G5 v11.2 with Geforce 6600 but without success
    Still freezes during installation
    Now I'm testing under Mint and no problem (2D and 3D)


Page 6 of 53 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •