Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Open with>Default Program

  1. #11
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Paraparaumu, New Zealand
    Beans
    Hidden!

    Re: I really need help with this asap

    Just a thought: you might also want to have a look here for suggestions made to someone dealing with a similar problem: http://answers.microsoft.com/en-us/w...d-f38d7ca54860

    On a side note: this is the Ubuntu forums. Although many of the regular participants in this community have some experience with the Windows family of operating systems, the primary focus is on the Ubuntu Linux distribution.
    Forum DOs and DON'Ts
    Please use CODE tags
    Including your email address in a post is not recommended
    My Blog

  2. #12
    Join Date
    Aug 2005
    Beans
    6,024

    Re: I really need help with this asap

    Have you tried doing a System Restore?

    http://windows.microsoft.com/en-us/w...#1TC=windows-7

  3. #13
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Reykjavík, Ísland
    Beans
    13,647
    Distro
    Xubuntu

    Re: Open with>Default Program

    Thread title changed.
    Bringing old hardware back to life. About problems due to upgrading.
    Please visit Quick Links -> Unanswered Posts.
    Don't use this space for a list of your hardware. It only creates false hits in the search engines.

  4. #14
    Join Date
    Oct 2014
    Beans
    5

    Re: I really need help with this asap

    Where is this run path located?
    i even used the system restore from a certain date buy it wasn't helpful.
    Could you please explain it a little more?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •