Hi,

I am running Ubuntu server 14.04 edition on a dedicated machine. After few days i saw (using Logwatch) in server's logs the following entries:
Code:
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 128M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 1G num_reg: 10 lose cover RAM: -512M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 256M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 2G num_reg: 10 lose cover RAM: -1536M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 32M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 512M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 128K chunk_size: 64M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 16M chunk_size: 2G num_reg: 10 lose cover RAM: -1010M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 16M chunk_size: 64M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 128M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 1G num_reg: 10 lose cover RAM: -512M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 256M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 2G num_reg: 10 lose cover RAM: -1536M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 32M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 512M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 1M chunk_size: 64M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 128M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 1G num_reg: 10 lose cover RAM: -512M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 256M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 2G num_reg: 10 lose cover RAM: -1536M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 32M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 512M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 256K chunk_size: 64M num_reg: 10 lose cover RAM: -18M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 2M chunk_size: 128M num_reg: 10 lose cover RAM: -16M 
2 Time(s): *BAD*gran_size: 2M chunk_size: 1G num_reg: 10 lose cover RAM: -512M 
...
...
...
I have asked from my host provider to replace RAM and update the BIOS, but unfortunately the problem persists.
Should i worry about the above errors? If yes, is there something to do in order to tackle the above issue?
Many thanks in advance.

Kind regards