Results 1 to 8 of 8

Thread: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

  1. #1
    Join Date
    Jul 2013
    Beans
    10

    No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    When I plug in my headphones, the speakers stop, but nothing plays in the headphones. It's not just muted either. I've looked at alsamixer, but my headphones aren't muted either.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    12,648

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A


  3. #3
    Join Date
    Jul 2013
    Beans
    10

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    It fixed itself for about a day and then stopped working again. Here's the info: http://www.alsa-project.org/db/?f=7b...a1591025e39f09

    Also, now I am missing the sound icon in the top bar.
    Last edited by BlackL1ght; October 3rd, 2013 at 04:00 PM.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    12,648

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    Try resetting the pulseaudio config:
    Code:
    rm -r ~/.config/pulse; pulseaudio -k

  5. #5
    Join Date
    Jul 2013
    Beans
    10

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    Hey that worked! (mostly). I have sound from my headphones again. How can I get the volume icon back in the title bar?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    12,648

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    How can I get the volume icon back in the title bar?
    Have you logged out yet?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2013
    Beans
    10

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    Just relogged. No change.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    12,648

    Re: No headphone sound in Ubuntu 13.04 Asus U57A

    Well then, I'm not sure (I don't personally use Unity desktop or know much about it).

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •