Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Wireless Not Working since installed UBUNTU 12.04

  1. #11
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    16

    Re: Wireless Not Working since installed UBUNTU 12.04

    I understand.

    Thanks you, That’s helpful.

    Mike.

  2. #12
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    16

    Re: Wireless Not Working since installed UBUNTU 12.04

    Hi Chili555,

    The wireless is now working great, but whenever it's enabled, the sound behaves badly - stuttering like a dirty CD. From any source or application its the same.

    I've searched the threads and found nothing obvious except one user who had the same problem (unsolved).
    Is this related to my new drivers or should I move it to another thread.

    Either way appreciate any help as usual,

    Mike.

  3. #13
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    South Carolina, USA
    Beans
    23,383
    Distro
    Ubuntu 17.04 Zesty Zapus

    Re: Wireless Not Working since installed UBUNTU 12.04

    I think you should post a new thread in General Help. I suggest you include:
    Code:
    lsmod | grep snd
    dmesg | grep snd
    I wish I could help further but they keep the wireless guys in solitary confinement away from the really hard questions!
    "Oh, Ubuntu, you are my favorite Linux-based operating system" --Dr. Sheldon Cooper, Ph.D.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •