Results 1 to 2 of 2

Thread: Problema amb l'instal·lació d'una impressora

 1. #1
  Join Date
  Jan 2008
  Beans
  35

  Problema amb l'instal·lació d'una impressora

  Hola,

  estic instal·lant una canon mg2250. M'he descarregat els drivers de la web de canon, els he instal·lat sense problemes, però quan vaig a imprimir els documents em queden retinguts i l'error que apareix és "Unable to open USB port device file: Permission denied"

  He intentat de reinstal·lar, de descarregar-me els drivers de la web de canon del RU i d'Àsia i continua el mateix problema. És només a l'hora d'imprimir perquè l'escanjat em funciona. També la he instal·lada en un altre portàtil i no he tingut cap problema, ni amb l'impressió ni amb l'escaneig.

  Algú em pot donar un cop de mà?
  Gràcies.

 2. #2
  Join Date
  Apr 2007
  Location
  Alt Maresme
  Beans
  2,997

  Re: Problema amb l'instal·lació d'una impressora

  Hola, Antoniu.

  Hauries d'especificar quina versió d'Ubuntu tens instal·lada, la URLconcreta d'on has tret els controladors que dius que no funcionen i quines passes i ordres has executat per instal·lar-los. Amb això podrem començar a pensar què pot passar.

  Salut.
  Tingueu presents les normes d'or dels fòrums d'Ubuntu: poseu un títol entenedor i apropiat als vostres fils; digueu quina versió i variant d'Ubuntu feu servir i a quina màquina; i què heu provat abans de demanar ajut.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •